2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ya hepımız aynı dönemde dogum yaptkk diye soruyorım . Bizim evliliğimiz dogumdan sonra baya etkılendi . Sadece bizdemi boyle sizdede çalkantılar oldumu . Öernek verıyorum tartısmalar çoğaldı . Acaba dıyorum sorun bendemi benim tahamül sevıyem azaldı dıyemı böyle sizde durumlar nasıl . Mezun oldgumdan beri hep çalıştım .Oglumdan sonra işi bıraktım Eve kapandım diyemı boyle oldu acaba annelık agırmı geldi bilemiyorum

Hepimizde uyku problemleri var, donemsel demek ki. Kizim desteksiz oturmaya basladi ve hersey degisti, surekli oturmak istiyor. Emzirirken bile kalkip duruyor surekli, hatta bazen oturarak emiyor. Uykuda emerken bile kalkmaya calisiyor, siz de yasiyor musunuz bu durumu kizlar, uyumak istemiyor boyle olunca. Cok zor uyutuyorum artik 🙄
Benimkide emeklemeye başladı çok zor uyutuyorum bende. Beşik içinde kalkıyor oturuyor dönüyor emekliyor. 30-45 dk arası beşik tepesinde uyutmaya çalışıyorum

Benimkide emeklemeye başladı çok zor uyutuyorum bende. Beşik içinde kalkıyor oturuyor dönüyor emekliyor. 30-45 dk arası beşik tepesinde uyutmaya çalışıyorum
Yeni seyler ogrendikce heyecanlanip hep yapmak istiyorlarmis sanirim, uykuda bile 😊 ne zaman duzenli uyku uyuyacaklar, buyudukce zorlasiyor mu ne 🙄

Kızlar ya hepımız aynı dönemde dogum yaptkk diye soruyorım . Bizim evliliğimiz dogumdan sonra baya etkılendi . Sadece bizdemi boyle sizdede çalkantılar oldumu . Öernek verıyorum tartısmalar çoğaldı . Acaba dıyorum sorun bendemi benim tahamül sevıyem azaldı dıyemı böyle sizde durumlar nasıl . Mezun oldgumdan beri hep çalıştım .Oglumdan sonra işi bıraktım Eve kapandım diyemı boyle oldu acaba annelık agırmı geldi bilemiyorum
Bence hepimizin ayni canm

Bizim de ister istemez etkilendi. Benim tahammül seviyem azaldı kendime ve eşime ayırabildiğim vakit azaldı, ondan beklentilerim çoğaldı beklediklerim olmayınca verdiğim tepkiler arttı. Karşılıklı bir takım ihmaller oluyor yani. Çocuk büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum, yani umarım öyle olur 🙄

Canım benimde sorunlarım çok hiç benimkine girmeyelim.
Hayat benim için yaşa ve ölümü bekle hale geldi.
Eşin iyi biri ise sabırlı ol anlayışlı ol.
Sorun sende ise arkadaşlar yazacaktır mutlaka.
Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk sokmasın.

Doğum sonrası saçlarında azalma olan var mı ? Saçlarım çok dökülüyordu bugün dikkat ettim topladığımda daha gür dururdu şimdi daha seyrek gibi

Canım benimde sorunlarım çok hiç benimkine girmeyelim.
Hayat benim için yaşa ve ölümü bekle hale geldi.
Eşin iyi biri ise sabırlı ol anlayışlı ol.
Sorun sende ise arkadaşlar yazacaktır mutlaka.
Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk sokmasın.
Eşim iyi biri . Anlayışlı olamıyorum uzun süredir . İçimde sankı benı süreklı dolduran biri var . En ufak şeyde bile eşime karşı dolup taşıyorum . Ondada aynı sekılde en ufak biseyde bana saçma tepkıler verebılıyor . Gecici bi durumdur inşaAllah . Umarım hepimiz yenıden huzura kavuşabılırız

Eşim iyi biri . Anlayışlı olamıyorum uzun süredir . İçimde sankı benı süreklı dolduran biri var . En ufak şeyde bile eşime karşı dolup taşıyorum . Ondada aynı sekılde en ufak biseyde bana saçma tepkıler verebılıyor . Gecici bi durumdur inşaAllah . Umarım hepimiz yenıden huzura kavuşabılırız
İnşaallah.
Buna ihtiyacımız var. Sağlıklı evlatlar yetiştirmek için.
Kızım 8 aylık daha 1 hafta önce eşim saçma saban bir konuda normal bir yorum yaptım diye kalktı beni dövdü üstüme çıktı kızı. 8 aylık olmasına rağmen çığlık ata ata ağladı.
Üstümden kalkmadan Donup çocuğa diyor ağlama yavrum.
Eşin iyi biri ise iyi insanların değerini bilin sonra 5 kuruş etmeyen adamların yanında elin kolun bağlı çaresiz duruyorsun.
Belki bu soylediklerime bırak git katlanma dersin
Ama ben derim ki eşine sabırlı ol ki oda sana karşı kendini düzeltsin.
İnan iyi insan dediğin küfür etmeyen
Dövmeyen sövmeyen saygı duyan adamdır..
Yoksa bana bağırmış
Kızmış bunlar geçici şeyler düzelecek şeyler.
Bozuk karekterler düzelmez

Hepimizde uyku problemleri var, donemsel demek ki. Kizim desteksiz oturmaya basladi ve hersey degisti, surekli oturmak istiyor. Emzirirken bile kalkip duruyor surekli, hatta bazen oturarak emiyor. Uykuda emerken bile kalkmaya calisiyor, siz de yasiyor musunuz bu durumu kizlar, uyumak istemiyor boyle olunca. Cok zor uyutuyorum artik 🙄
Aynı durumdayız canım sanırım hareketlendikleri için uyku geçişlerinde gün içinde yaptıkları hareketleri yapmaya çalışıyorlar ve uykukarı bölünüyor

İnşaallah.
Kızım 8 aylık daha 1 hafta önce eşim saçma saban bir konuda normal bir yorum yaptım diye kalktı beni dövdü üstüme çıktı kızı. 8 aylık olmasına rağmen çığlık ata ata ağladı.
Eşin iyi biri ise iyi insanların değerini bilin sonra 5 kuruş etmeyen adamların yanında elin kolun bağlı çaresiz duruyorsun.
Yoksa bana bağırmış
Ne desem bilmiyorum şu ana kadar hiç yorum yapmadım bu konuda ama gerçekten üzülüyorum. Kendini düşünmüyorsan kızını düşün şimdi küçük ama büyüyecek bugün seni döven yarın kızını da dövecek sonra kızın da büyüyünce babası gibi biriyle evlenecek. Ailen durumunu biliyor mu ? Kimse evladı dayak yesin istemez. Çalışırısın bir şekilde hayatını düzene koyarsın. Almanyada yaşıyorsun hiçbirşey yapamam deyip kaderine razı olma hakkını ara lütfen ama lütfen 🙏 Allah yardımcın olsun dualarımdasın

İnşaallah.
Yoksa bana bağırmış
Rabbim eşine hidayet etsin canım .umarım sizde düzelirsiniz .

İnşaallah.
Yoksa bana bağırmış
Canım yine mi :KK43:
Düzelmeyecek ne olur artık hayatı kendine zindan etme. Bak küçücük kızın var. Bugün yarın anladığında karşısında rol model seni alacak. Düşünsene bir. Bu adam düzelmez. Karakter meselesi bazı şeyler. Canına evladına yazık değil mi? Bak ne zorluklarla büyüyor evlat. Anneni düşün aynı belki daha büyük zorluklarla büyüttü seni. Kabullenmen onunda emeklerinin ziyan olması demek değil mi?

Kızım yataktan düştü kolu kırıldı 😢😢😢
Çok geçmiş olsun rabbim olmamışa cevirsin ins
Benim 2 numaram 6 aylıkken diz kapağının üstünden babasının düşürmesi sonucu kırılmıştı o donem annem paça suyu kaynatıp buz kapılarında dondurup 1 2 kup çorbalar ına koyuyordum toparlanmasinda ciddi fayda olmustu paça bulamazsanız kuzunun kemiğini kolajen çıkana kadar kaynat onuda bulamazsanız sığırin ilikli kemiklerini yap

Park yatak soran olmuştu benim elimde Kraft marka var arkadastan aldım yani bu 2.çocuğu büyütuyor hatta 4 yaşındaki kizim ara katı takili içine girip zıplayıp uyuyor sağlamlığı burdan test edilmistir

Birde yemek miktarı sorulmuş kızlar 4 çocuklu bi anne olraK şunu söylerim bebekleriniz yiyorken verin yedirin miktara takilmayin aman çok oldu demeyin ilk zmanlar 150 ml kavanozun yerdi şimdi 125 ml bazen bitiryor bazen yarım bırakıyor bazende çok açsa 150 ligi bitiriyor
Bizimkimde de ağzında tutma başladı tutuyor bide gargara yapıp dışarı puskurtuyor en sevdiği elinde yemegi seviyor ama dönem dönem oda degisiyo ekmeği severdi şimdi yüzüne bakmiyor meyve istiyor elinde karpuz kabugu güzel oluyor

Esler konuşulmus valla herkez aynı durumda biz onlardan ilgi anlayış bekliyoruz onlar bizden ,çok büyük şeyler olmadikta kriz çıkarmayın çünkü çıkınca daha çok yorulur yipraniyorsuz bide kızlar hepinizden büyük olraK şunu söylerim yatak odanızi sıcak tutun esler pamuk olurlar eger ihmal ederseniz erkeklerin gerginliği artar size sarar çocuklardan vakit olmuyor biliyorum ama ana sebeb bu bilin

Çok geçmiş olsun rabbim olmamışa cevirsin ins
Benim 2 numaram 6 aylıkken diz kapağının üstünden babasının düşürmesi sonucu kırılmıştı o donem annem paça suyu kaynatıp buz kapılarında dondurup 1 2 kup çorbalar ına koyuyordum toparlanmasinda ciddi fayda olmustu paça bulamazsanız kuzunun kemiğini kolajen çıkana kadar kaynat onuda bulamazsanız sığırin ilikli kemiklerini yap
Allah razı olsun canım bulabilirim. Burda turk marketinde var hepsi

X