2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geç diş çıkarması daha iyi imiş. Doktorlar oyle söylüyor.
Daha görünürde de yok teyzesi. En büyük korkum diş çıkarırken düzeni bozulur düşüncesi.
Bu arada evet iyi uyuyor. Gece 11-12 saatlik tek beslenmeli bir uykusu var. Gündüz de iki defa uyuyor toplamda 2.5-3 saat kadar.

Benim kızım ilk alt dişleri 7 ınci ayda çıkardı.
Şimdi ise üst dişlerden yandan çıkıyor ileride..
Üstte alt izasında çıkması gerekiyor sanıyordum

Kizlar bebeğimi bahanesiyle banyo yaptırırken sabunlu ellerini ağzına soktu fark eder etmez hemen ağzını yıkadım bi sorun var gibi durmuyor ama varmi bi bilginiz

Kızlar bebeğim 7,5 aylık oldu, püre ve çorba olarak veriyorum ek gıdayı. Parmak sebze meyve veya çiğnemesi gereken, ısıracağı gidalar veriyor musunuz, boğazına kaçmasından korkuyorum cesaret edemedim henüz🙄
Canım benim oglum bastan beri pütürlü şeyler yedi genelde püreyı sevmedi . Şimdi 7 aylık ben eline herseyı verıyorum yanında duruyorum tabi kendi emiyor koparıyor hatta çiğniyor damaklarıyla.daha dişlerimiz yok 😂 bazen vermek istemıyorum kendi kapıyor sofradan . Karpuz dilimini damaklarıyla ezerek bitiriyor mesela ekmek koparıyor. Cici bebe vs .

Kızlar bebeğim 7,5 aylık oldu, püre ve çorba olarak veriyorum ek gıdayı. Parmak sebze meyve veya çiğnemesi gereken, ısıracağı gidalar veriyor musunuz, boğazına kaçmasından korkuyorum cesaret edemedim henüz🙄
Ben veriyordum ama boğazına takılınca korktum vermiyorum biraz bekleyeceğim

8 aylığız bende cesaret edemedim hiç.
Eline verince ne kadarını ısırıp koparacak
kopardığını yutabilecek mi endişesi ile vermedim.
Bir süre daha deneyemem herhalde
Ben dişi olmadığı halde biberi koparıp boğazına takılınca korktum çünkü hemen çıkaramadı o birkaç saniye bana büyük korku oldu minik şeyler veriyorum mama sandalyesine koyup bazen ağzına götürebiliyor bazen düşürüyor ya da ben veriyorum

Canım benim oglum bastan beri pütürlü şeyler yedi genelde püreyı sevmedi . Şimdi 7 aylık ben eline herseyı verıyorum yanında duruyorum tabi kendi emiyor koparıyor hatta çiğniyor damaklarıyla.daha dişlerimiz yok 😂 bazen vermek istemıyorum kendi kapıyor sofradan . Karpuz dilimini damaklarıyla ezerek bitiriyor mesela ekmek koparıyor. Cici bebe vs .
Benim kızımın kaç defa karpuz boğazında kalıyor du. Çok korkmuştum. Yutamıyır çünki. Tehlikeli yani

Benim kızımın kaç defa karpuz boğazında kalıyor du. Çok korkmuştum. Yutamıyır çünki. Tehlikeli yani
Bebekten bebeğe degısebılır canım dediğim gbi oglumun dişi yok ama damaklarıyla eziyo çiğniyo . Çünkü bastan beri hep cam rendede rendeleyıp verdim herseyı öyle alıstı yani . Püre yi hep reddetti yemek istemedi

X