2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Biz bugün ilk tadımımıza başladık ben evde probiyotik mayayla mayaladığım yoğurtla başladım, başta yüzünü ekşitti ama bir güzel yedi. Yiyişini izlemek çok keyifli oluyormuş
Maşallah
Benimki D vitaminini ağzına verince bile sanki zehir veriyormuşum gibi tepki gösteriyor.
Ek gıda çok zor geçecek

Maşallah
Benimki D vitaminini ağzına verince bile sanki zehir veriyormuşum gibi tepki gösteriyor.
Ek gıda çok zor geçecek
Allah yardımcımız olsun yemeyen bebek çok zor diyorlar. Şimdiye kadar öyle bir problemimiz olmadı anne sütünü seviyor ek gıdayı da severse işim kolaylaşacak ama bakalım

Allah yardımcımız olsun yemeyen bebek çok zor diyorlar. Şimdiye kadar öyle bir problemimiz olmadı anne sütünü seviyor ek gıdayı da severse işim kolaylaşacak ama bakalım
Hemde nasıl zor 4 yaşına geldi 1 yumrtadan kasarli omlet yaptım onu yiyecek sadece yanında sut cay ekmek filan yok yarım saatten fazla sürdü yedirmem

Hemde nasıl zor 4 yaşına geldi 1 yumrtadan kasarli omlet yaptım onu yiyecek sadece yanında sut cay ekmek filan yok yarım saatten fazla sürdü yedirmem
İştahsız çocuk ne yaparsan yap yemiyor, beş parmağın beşi bir değil biz 3 kardeşiz en iştahlı benim bebekken de güzel yermişim ortanca kardeşim hiç yemezmiş şimdi de yemiyor, en küçüğü de seçe ayıklaya yerdi hala aynı bebekken neyse o oluyor yani değiştiremiyoruz anneler kendini yorduğuyla kalıyor

Aynen katılıyorum bende istahsizmisim takı 2.doğumu mu yapma kadar ondan sonra bi açıldı pir açıldı boğazım buda 3. Cocugum öncekiler de hiç sorun olmamıştı yemek seçme huylari yok bu hem Seçici hem iştahsız allahtan yaşimin ve tecrubenin verdigi bi sakinlik var bende de sinir hastası olmuyorum.kuru zargana balığı gibi,hasta olmuyor diye şükür ediyorum

Sidefer almaya gitti eşim eczacımız Bestiron önermiş.95 tl
Bakındım internetten temiz içerik gözüküyor birde ona gidip bakayım canım teşekkürler
Kaşık olsa iyi canım geçen terasta beraber iftar yaptık kaynanam tavuğu yedi kemiğini yaladı bi güzel bi baktım benim oğlanın ağzına sokmuş neymiş herşeyin tadını alsınmış ee alsında mübarek senin ağzından çıkanın tadını mı alsın tam bi travmaydı bana hala midem bulanır aklıma gelince Allah akıl fikir versin böyle düşüncesiz büyüklere zaten ortalık karışık az dikkat yaw
Fikrine saygım var canım ama o kadar çok kullanan var ki daha bi sağlam değil lafı duymadım benim kızım kocamanken bile içine otururdu kardeşini kıskanıp bişey olmadı sadece sert zemin o kadar yastığını da almak lazım

ben sevemedim bir turlu o sandalyeyi ama türkiyeye tatile geldigimde alirim kullanmak icin ama acikcasi surekli kullanim icin almazdim.

ben bu yaslimarin bebeklere herseyi yedirme merakina cok sinir oluyorum. Kendilerine yapilmasini istemedikleri seyleri bebeklere yapiyorlar. Aslinda kemigi yalayip kendisine vereceksin al anne herseyeden tat diye. Hey Allahim. Agizindaki tum bakterileri bebegin agizina transfer ediyor. Boyle desen benim agizim temiz der ama oyle degil malesef o bakteriler var ve o bakteriler dis curugune yol acabiliyor. Ben bebegimi kayinvalidemle yanliz birakmiycam yemek masasinda normalde cok iyidir ama bebeklere yemek yedirmeye bayilir.

Maddi olanak varsa tabi ki daha iyisini içine en çok sineni almak en güzeli

Ay sorma valla eşimin gözünün içine baktım ya Sabır çektim bol bol anlayışlı bi insan değil birşey deseydim rezillik çıkarırdı orda bide üstüne bebeğin ağzının kenarını parmağına sürüyor ağzına götürüyor elini tekrar ağzının kenarına güya tavuk sürülen yeri temizliyor Allahım hepimizin karşısına anlayışlı titiz düşünceli insan çıkarsın. Ne zaman yanına çıksam sinir harbi yaşıyorum zaten. Benim annem o kadar giderim daha bi kere ya sütün yetmiyor ya bişey verelim demedi bi kere ağzından geçtim sofradan eliylr bişey tattırmadı çok mu zor gelinin yetiştirmesine fikirlerine saygı duymak?

Son düzenleme:
Kilo durumu ayına gore alt sinira yakin maalesef yoksa dert etmem bu kadar canim. Evet yaa bir an once ek gidaya da gecelim de destek olsun beslenmesine

Evet canim sonradan cikti belirtiler 3.ay gibi, aslinda kesin de degil tabii sutu, yumurtayi kestim ama pek bir degisiklik yok maalesef. Sagol tavsiyeler icin deneyeyim ben de

Evet canim makina bebek gibi cekemiyor. Alerjik mamayi yiyemedi kizim, berbat bir tadi var, pekmez kattim azicik o da ise yaramadi. Kasik mama ben de deneyeyim bari, 5 aylik olduk artik. Sanirim diyeti birakicam artik, bir ise yaramadi bile. İkimiz de rahat edemedik su kilo aliminda insallah ek gidada yuzumuz guler

Ay kıyamam kuzuna ya hiç düşünmüyor bu insanlar valla ya. Bir de sigara içiyormuş yani niye o kadar sokuluyorsun ki bebeğe ya. Allah kolaylık versin kuzum sana zor valla işin. Eşin arayı bulacak artık bir şekilde anlatacak ailesine başka yol yok gibi.. Allah yardımcın olsun.

Biz bugün ilk tadımımıza başladık ben evde probiyotik mayayla mayaladığım yoğurtla başladım, başta yüzünü ekşitti ama bir güzel yedi. Yiyişini izlemek çok keyifli oluyormuş
Yerimmmm ben bu miniği annesiii.. biz de önümüzdeki pazartesi başlıyoruz inşallah içimde bir heyecan sorma gitsin.

Hanımlar benim kızım sürekli ağlıyor kucağımı istiyor.
Kucağımdan inmek istemiyor..
Artık deli olacağım.
Yemin ederim sabah yemek yapmaya başladım saat 6 da bitirdim.
Hep bir dakıkalık gittim geldim mutfağa..
Eskiden 45 35 dakıka uyurdu. Şimdi 10 15.
Deli ediyor beni.. Dişlerini kaşıyor 2 gün hep ağladı.
Eczaneden ilaç adım çok iyi geldi.
Elini ağzına götürmüyor bile.. Ama ben nasıl böyle yapacağım.. Temizlik yapamıyorum.
Yemek yapamıyorum.
Halim pek iyi değil.. Bu durumda olan varmı yokmu bir çaresi.

Kelimesi kelimesine benim durumum tuvalete bile gidemiyorum ben çıkana kadar aglıyor kahvaltı ederken gözüne bakıp oyunlar oynayarak kendi kahvaltımı yapıyorum onun sofrasını bile toplatmıyor.Harika haftalar kitabını aldım ben bu ayın tamamına gelişim atagı diyor bu ay bitince inşallah daha da rahatlayacagız sakin olmaya çalışacagız.Ben slinge koyup dışarı çıkıyorum.İlçedeyiz yeşillikler arasında yürüyor yürürken sakinleşiyor.O sırada yürürken dinleniyorum bende

Yerimmmm ben bu miniği annesiii.. biz de önümüzdeki pazartesi başlıyoruz inşallah içimde bir heyecan sorma gitsin.
Bende Ramazanı bitirelim öyle versem mi vermesem mi derken dayanamadım verdim bugün ilk defa inşallah hepimizin bebişleri iştahlı olur bir güzel yerler sevecek mi yiyecek mi diye hem endişe hem heyecan oluyor insanda

Amin insAllah.
Sanirim onlar kadar iyi bakmadigimizi dusunuyorlar. Benim kayinvalidem cok titizdir, iyidir hic karismaz birseye ama bebek olunca konu cok karismaya calisti ama ben dinlemeyince biraz kesti ama suan uzagiz istesede yapamiyo zaten onyuzden yanina gidince diken ustunde olurum. Ben kizima bir yasina kadar sofradan yemek vermek istemiyorum. Oda tam tersi. Obur torunlarina minicikken hep makarna patates kuru fasulyr falan vermis.

Kizlar benim kizimda boyle sanirim dis geliyor cok mizmizdi helle bugun beya yoruldum. Ne emzigini aldi nede oyuncaklarini hep kucak istedinhava kotu disarida cikamadik. Donebildigi icinde yatirsigim an donuyor aonrada kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…