• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar mama sandalyesi alacak misiniz cok ucuk fiyatlarda bi sandalye almakta istemiyorum kimisi almış hic oturmamış bile bebeği.alirsaniz markasını ve fiyatını paylaşırmisiniz

Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Şimdi gördüm canım. Yeni haberim oldu. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım.

Kizlar mama sandalyesi alacak misiniz cok ucuk fiyatlarda bi sandalye almakta istemiyorum kimisi almış hic oturmamış bile bebeği.alirsaniz markasını ve fiyatını paylaşırmisiniz
Ben kızlarımda ikea almıştım hala sağlam duruyor hem uygun hemde gayet kullanışlı oturmayan bebek azdır bence resmen hayat kurtarıcı bebeği de bir birey olarak sofraya katıyor ayrıca biz yerken onlara da yemeklerini verirdim elleriyle özgürce yerlerdi

Kızlar bugün 5.ay kontrolümüz vardı, 350 gram almış sadece 😔 son üç aydır böyle, alerji durumlarından ötürü maalesef. Mama vermedik, şimdi alerji maması aldık tadı berbat, zaten iştahsızdı. Sütüm yetmiyor diye düşünüyorum artık, 3-4 saatlik sağımda 50-60 cc ancak çıkıyor, normali nedir, siz ne kadar sağıyorsunuz

Canim alerji sonradan mı gelişti? Sanki başlarda yoktu sizin böyle bir sorununuz. Süt için mutlaka humana cay iç bana o cok iyi geldi ayrıca e bebekte süt artıran bar yiyecekler var hergun bitene yiyorum ben hem sütümü artırdı hem saç dökülmem azaldı. Bebeğin kilo alsın istiyorsan bol baklava yemeni öneririm.

Valla canım anca girip okuyabildim mesajı 😅 nasılsınız kızlar bebeler nasıl ramazanınız nasıl geçiyor ve tabi ki tam kapanma 🤷🏻‍♀️gerçekten çok zor dönemlerden geçiyoruz çocuklar evde annleri yiyor tabiri caizse 😂 Allahın izniyle orucumu tuttum sadece 3 gün borcum var ilk kızımda da 4 aylıkken tutmuştum ama çok yorucu oluyor emzirmek zaten yorucu üstüne oruç ve çocuklar kafamı kaldıramadan bu ay geçti ama şükür.. Birde hangi arkadaş cevap vermişti unuttum ama o da önermişti demir damlası için ocean sipariş ettim eczaneye kayınpederim almış mühendisinoğlu sayfasınada bakmıştım içeriği gayet temizdi meğer sonradan sodyum benzoat eklemişler içeriğine tamamen hayal kırıklığı ve 90 lira nerdeyse 89.50🤷🏻‍♀️ yarın gidip iade etmeyi deniycem bu parayı katkısız olsun diye verdim yoksa ortalık ucuz ve böyle koruyucular içeren ürünle dolu. Bakındım biraz ama ne alsam valla artık katkısız birşey bulmak ne zor neler kullanıyorsunuz
Sidefer almaya gitti eşim eczacımız Bestiron önermiş.95 tl

Benim kv kp de bahce tarla ahır isleriyle uğraşıyor.
Ama kesinlikle kıyafetleri temiz değilken kucağa almazlar dokunmazlar sağolsunlar.
Hatta kendileri der elim kirli, üstüm toz vs diye.
Biraz kisinin düşüncesiyle alâkalı canım.
Aslında seni zor durumda bırakmaları çok gereksiz.
Hele de dile getirdiğin bir konuda.
Bu kacinciya oluyo sesimi çıkarmıyorum çıkarmıyorum ama bu çocuk da daha küçücük zaten çok küçük doğdu hemen hasta oluyor. Çocugun elini ağzına sokuyo mübarek adam sigara iciyosun deli gibi diş fırçalamak yok e bu çocuğum eli sürekli ağzında zaten e sen bide ağzına şok sonra o kendi ağzına götürsün olacak şey mi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum ama deliriyorum ek gida ya başlayınca yandık zaten bayılıyorlar kendi kasiklariyla yedirmeye

Kızlar bugün 5.ay kontrolümüz vardı, 350 gram almış sadece 😔 son üç aydır böyle, alerji durumlarından ötürü maalesef. Mama vermedik, şimdi alerji maması aldık tadı berbat, zaten iştahsızdı. Sütüm yetmiyor diye düşünüyorum artık, 3-4 saatlik sağımda 50-60 cc ancak çıkıyor, normali nedir, siz ne kadar sağıyorsunuz
Canim uzMe kendini benim oğlan da emmedi bi ara sağdım bi gün 120 cc çıktı baktım ertesi gün 60 70 cc çıktı. Sağılan süt süt miktarını asla göstermez ben her sagimdan sonra elle sağıyorum. Ayrıca makinalar genelde sulu sütü çabuk sağıyor yağlı sütü çekemiyor ben de elimle sağdım. Kaşık mama veriyorum ben de . Bu arada bizim de geçen ay 350 gram almıştı . Bu ay kasik mamasına başladım 12 gündü 170 gram almış. Ya benim sutum yetmedi ya da artık eskisi kadar kaliteli değil

Ikeanin mama sandalyesininseven cok ama bana cok dandik ve hic guvenilir gelmiyor. Bizimki pajali bir markadan ama dogdugundan beri yemeklerde yanimizda ana kucagi var. Ikeadan alacak olsaydkm bile ayklarini destwk icin bir tahta koyardim. Tavsiye edilen bu cunku arastirabilirsiniz.

Bu kacinciya oluyo sesimi çıkarmıyorum çıkarmıyorum ama bu çocuk da daha küçücük zaten çok küçük doğdu hemen hasta oluyor. Çocugun elini ağzına sokuyo mübarek adam sigara iciyosun deli gibi diş fırçalamak yok e bu çocuğum eli sürekli ağzında zaten e sen bide ağzına şok sonra o kendi ağzına götürsün olacak şey mi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum ama deliriyorum ek gida ya başlayınca yandık zaten bayılıyorlar kendi kasiklariyla yedirmeye

eski insanlar kendi yemeginden agizinda ezip verirlermis o yuzden biz boyle buyutuk birsey olmadi kafasindalar. Cok sinir bozucu. Ayri yemek pisirsek ne gerek var diyorlar kimisi. Cildirmalik

Asıl bundan sonra başlıyor canım.
Boş bırakmaya gelmiyor.
Kolunu kurtarsa bile ağzıyla yeri yemek istiyor, burnu çarparmı, kafası düşer mi diye bir sürü ihtimal oluyor
Kaç gün sonra yazabiliyorum 🙄
Kesinlikle öyle canım bunun emekleme yürüme aşamasını düşünemiyorum 🤦

Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Başın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin. 😔 Sizlere uzun hayırlı ömürler versin.

Biz bugün ilk tadımımıza başladık 😁 ben evde probiyotik mayayla mayaladığım yoğurtla başladım, başta yüzünü ekşitti ama bir güzel yedi. Yiyişini izlemek çok keyifli oluyormuş 😂

Eklentiler

• 20210511_124948.png
    20210511_124948.png
    637,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 20210511_124925.png
    20210511_124925.png
    636 KB · Görüntüleme: 58
Biz bugün ilk tadımımıza başladık 😁 ben evde probiyotik mayayla mayaladığım yoğurtla başladım, başta yüzünü ekşitti ama bir güzel yedi. Yiyişini izlemek çok keyifli oluyormuş 😂
Maşallah inş yiyici bi bebek olur bisey dikkatimi cekti kısa kollu giydirmissin istanbul için erken degil mi ben ince giydiryorum ama kısa kollu sanki üşür gibime geliyor

Maşallah inş yiyici bi bebek olur bisey dikkatimi cekti kısa kollu giydirmissin istanbul için erken degil mi ben ince giydiryorum ama kısa kollu sanki üşür gibime geliyor
Kısa kollu mevsimi değil daha tabi hele bugün hava baya serin. Ben elektrikli ısıtıcıyı açıp odayı ısıtmıştım yemek yedirirken pijamasını çıkardım üstünü batırırsa diye içindeki body kalmıştı sonra giydirdim tekrar tabi 😊

Back