- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Canımmm.. Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin inşallah.. O kadar üzüldüm ki anlatamam.. Rabbim sabır versin sana ve ailene.. Forever07 canım haber verdiğin için teşekkür ederimMalesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Allahım Bilirim anne acısı ne kadar zordur. Allah sabır versin anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah P perlasmom
Ben de tamamen aynı duygular içerisindeyim, bayramdan sonra başlayacağım bebeğim 5 aylık olacak haftaya. Hem bir senedir evde olmaktan sıkıldım dışarıda olmak biraz sosyal hayat farklı insan görmek iyi gelir belki diyorum hem de bebeğime kıyamıyorum. Doğum öncesi ve sonrası rapor kullandım çok da göze batmak istemiyorum başlayacağım mecburen. Biraz daha yoğun yorucu günler bizi bekliyor , Allah yardımcımız olsun inşallahMerhabalar calisan annelerimiz ne durumdasiniz, nasil gidiyor? En son kizimdaki izinlerim bitince isi birakmistim sonra hamile kalmisim oglum 6 aylik oldu. Bayramdan sonra ise basvuracagim tamam derlerse baslayacagim ama nedense bu konu acilinca bile bi huzun cokuyor bana Bir yandan da calismak istiyorum yeri geliyor evde 2 cocukla tahammulum kalmiyor ise baslamak iyi gelir mi ki diyorum boyle dusununce de kotu bir anne miyim diyorum. Cocuklarimi da birakmak istemiyorum eminim cok iyi bakacak babaannesi ama bi tarafim buruk onlardan ayri kalmayi dusununce. Her annede olan bir durum mu bu?
Amin insallah hersey daha guzel olurBen de tamamen aynı duygular içerisindeyim, bayramdan sonra başlayacağım bebeğim 5 aylık olacak haftaya. Hem bir senedir evde olmaktan sıkıldım dışarıda olmak biraz sosyal hayat farklı insan görmek iyi gelir belki diyorum hem de bebeğime kıyamıyorum. Doğum öncesi ve sonrası rapor kullandım çok da göze batmak istemiyorum başlayacağım mecburen. Biraz daha yoğun yorucu günler bizi bekliyor , Allah yardımcımız olsun inşallah
Benim kızımın da koltuk altı ve katlama yerleri pişik olmuştu kantaron yağı sürdüm 2 kerede geçirdi. En hızlı geçiren kantaron yağı benceKızlar oğlumun boğum yerleri pişik olmuş Hametan ve sudocrem i dönüşümlü kullanıyordum ne tavsiye edersiniz pişik kremi için
Canımm çok üzüldüm, Rabbim mekanını cennet eylesin Geride kalanlara sabır versin..Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Valla canım anca girip okuyabildim mesajı nasılsınız kızlar bebeler nasıl ramazanınız nasıl geçiyor ve tabi ki tam kapanma gerçekten çok zor dönemlerden geçiyoruz çocuklar evde annleri yiyor tabiri caizse Allahın izniyle orucumu tuttum sadece 3 gün borcum var ilk kızımda da 4 aylıkken tutmuştum ama çok yorucu oluyor emzirmek zaten yorucu üstüne oruç ve çocuklar kafamı kaldıramadan bu ay geçti ama şükür.. Birde hangi arkadaş cevap vermişti unuttum ama o da önermişti demir damlası için ocean sipariş ettim eczaneye kayınpederim almış mühendisinoğlu sayfasınada bakmıştım içeriği gayet temizdi meğer sonradan sodyum benzoat eklemişler içeriğine tamamen hayal kırıklığı ve 90 lira nerdeyse 89.50 yarın gidip iade etmeyi deniycem bu parayı katkısız olsun diye verdim yoksa ortalık ucuz ve böyle koruyucular içeren ürünle dolu. Bakındım biraz ama ne alsam valla artık katkısız birşey bulmak ne zor neler kullanıyorsunuzİnşallah canım inşallah Allah sağlık sıhhat şifa versin tüm minik meleklerimize şu zor bunaltıcı günleri dönemleri atlatırız, evde durulmuyor dışarı çıkılmıyor, oynatmaya az kaldı h. sonu 2 gün oruç tuttum benim bebek iyice huysuzlandı artık aç mı kaldı ne oldu anlamadım doyduğunu sandım ama çok huysuz oldu canımdan bezdim ne durdu ne uyuttu bugün daha tutmadım pes ettim zombi gibiyim.
Cok cok uzuldum basiniz sagolsun Allah size sabirlar versinMalesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Canım benım oglum ilk dogdugu zamanlar 60 cx iciyordu iri bebekti . Suan sagım yapmıyorum . Ama bebek her zaman sagımdan fazla içermis . Rabbim sütünü arttırsın . Bazne bende yetmıyormu diye dusunuyorum ama yetmese aglar bence . Benım oglumda 4. Ay kontrılunde cık az kılo almıstı etrafı izlemekten emmiyor paşamız suan bebegının kilo durumu iyiyse cok kafaya takma derim yakın zamanda ek gıdaya gecersın . Sütün içinde bol bol su iç sifa olsjn inşaaallah . Emdikçe gelır merak etme bol bol emzirmeyı deneKızlar bugün 5.ay kontrolümüz vardı, 350 gram almış sadece son üç aydır böyle, alerji durumlarından ötürü maalesef. Mama vermedik, şimdi alerji maması aldık tadı berbat, zaten iştahsızdı. Sütüm yetmiyor diye düşünüyorum artık, 3-4 saatlik sağımda 50-60 cc ancak çıkıyor, normali nedir, siz ne kadar sağıyorsunuz
Ben suan ücretsiz izindeyım canım . Cok zor durumda kalmadıkca oglumu bırakıp calısmayı dusunmuyorum . Kıyamıyorum cunku . Yarım saat birine emanet etsem bile aklım kalıyor maddi olarak sorunun yoksa bi süre daha ertelemenı oneririm bebısınun sana en cok ihtiyacı oldugu dönem cunkuMerhabalar calisan annelerimiz ne durumdasiniz, nasil gidiyor? En son kizimdaki izinlerim bitince isi birakmistim sonra hamile kalmisim oglum 6 aylik oldu. Bayramdan sonra ise basvuracagim tamam derlerse baslayacagim ama nedense bu konu acilinca bile bi huzun cokuyor bana Bir yandan da calismak istiyorum yeri geliyor evde 2 cocukla tahammulum kalmiyor ise baslamak iyi gelir mi ki diyorum boyle dusununce de kotu bir anne miyim diyorum. Cocuklarimi da birakmak istemiyorum eminim cok iyi bakacak babaannesi ama bi tarafim buruk onlardan ayri kalmayi dusununce. Her annede olan bir durum mu bu?