• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar benim kızım sürekli ağlıyor kucağımı istiyor.
Kucağımdan inmek istemiyor..
Artık deli olacağım.
Yemin ederim sabah yemek yapmaya başladım saat 6 da bitirdim.
Hep bir dakıkalık gittim geldim mutfağa..
Eskiden 45 35 dakıka uyurdu. Şimdi 10 15.
Deli ediyor beni.. Dişlerini kaşıyor 2 gün hep ağladı.
Eczaneden ilaç adım çok iyi geldi.
Elini ağzına götürmüyor bile.. Ama ben nasıl böyle yapacağım.. Temizlik yapamıyorum.
Yemek yapamıyorum.
Halim pek iyi değil.. Bu durumda olan varmı yokmu bir çaresi.
Yalnız değilsin.
Instagram'da küçük bebeği olup evde fönlü saçla, makyajla gezenleri görünce hayret ediyorum veya dip bucak temizlik yapabilenleri.
Ben çamaşırı yıkasam seremiyorum, sersem katlayamıyorum hala eski düzenime dönemedim.
Bebeğimden şikayet değil tabi bunlar, yalnız büyütünce eş de dahil kimseden yardım görmeyince böyle oluyor.

Yalnız değilsin.
Instagram'da küçük bebeği olup evde fönlü saçla, makyajla gezenleri görünce hayret ediyorum veya dip bucak temizlik yapabilenleri.
Ben çamaşırı yıkasam seremiyorum, sersem katlayamıyorum hala eski düzenime dönemedim.
Bebeğimden şikayet değil tabi bunlar, yalnız büyütünce eş de dahil kimseden yardım görmeyince böyle oluyor.
Kesinlikle bir kişinin yardımcı olması lazım.
Tek başına sadece bebeğe bakabiliriz ancak.
Zor. Rabbim yardımcımız olsun.
Eşim işte olduğu zaman lavaboya giremiyorum.

Bu bebeler kendi kendilerine ne zaman duracaklar 🤷🏼‍♀️

Kesinlikle bir kişinin yardımcı olması lazım.
Tek başına sadece bebeğe bakabiliriz ancak.
Zor. Rabbim yardımcımız olsun.
Eşim işte olduğu zaman lavaboya giremiyorum.

Bu bebeler kendi kendilerine ne zaman duracaklar 🤷🏼‍♀️
Ben de öyle saatlerce lavaboya girmediğim oluyor, saatlerce yemek yemediğim oluyor.
Bundan sonra biraz zor. Benimki sürekli dönmeye çalışıyor bazen kolunu kurtarıyor bazen altında kalıyor.
Yastık koyuyorum dönmesin diye onu da ittiriyor bir şekilde 😅
Yalnız durmaz yani artık mümkün değil bunun emeklemesi var yürümesi var.
Yine de çok şükür Allah'a, tek derdimiz böyle şeyler olsun bir gülüşleri yetiyor 😊

Pandeminin tek iyi yanı bu galiba kimse gelmiyor misafir filan yoksa rezil olacağım 😅
Ev bazen öğrenci evi gibi oluyor. Gerçi ben öğrenciyken daha düzenliydim neyse 😄

Ben de öyle saatlerce lavaboya girmediğim oluyor, saatlerce yemek yemediğim oluyor.
Bundan sonra biraz zor. Benimki sürekli dönmeye çalışıyor bazen kolunu kurtarıyor bazen altında kalıyor.
Yastık koyuyorum dönmesin diye onu da ittiriyor bir şekilde 😅
Yalnız durmaz yani artık mümkün değil bunun emeklemesi var yürümesi var.
Yine de çok şükür Allah'a, tek derdimiz böyle şeyler olsun bir gülüşleri yetiyor 😊
Aynen iyi olsunlar sağ olsunlar da gerisi halledilir 😊

Bende Ramazanı bitirelim öyle versem mi vermesem mi derken dayanamadım verdim bugün ilk defa 😊 inşallah hepimizin bebişleri iştahlı olur bir güzel yerler 🙏🏻 sevecek mi yiyecek mi diye hem endişe hem heyecan oluyor insanda
Evet canım bende de öyle bir endişe var bakalım sevecek mi yiyecek mi 😊 17sini bekliyorum ben 180 gün olsun diye. İnşallah iştahlı olurlar canım Aminn.. 💕 🌸

Artık deli olacağım.
Elini ağzına götürmüyor bile.. Ama ben nasıl böyle yapacağım.. Temizlik yapamıyorum.
Yemek yapamıyorum.
Benim de bugün aynıydı canım ne uyumak istedi ne de oyun oynamak hiç durmadı sürekli kucağımdaydı zor yemek yaptım bende. Böyle arada atak zamanı falan yapıyodu da dişten şüpheleniyorum bende.. Çok zorluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🌸

Gaz problemi hala devam eden var mı yada kakasını yapamayan bebegi olan 😞 4,5 ayı tamamladık hala devam ediyor gaz problemi artık bunaldım.İki gündür kakasını da yapamıyor sürekli uykudan aglayarak uyanıyor 10 dk memeden ayrı uyuyor sonra sancı geliyor uyanıyor

Yalnız değilsin.
Benim kızım bide öyle çığlık atıyorki sanki birşey olmuş.

Kelimesi kelimesine benim durumum tuvalete bile gidemiyorum ben çıkana kadar aglıyor kahvaltı ederken gözüne bakıp oyunlar oynayarak kendi kahvaltımı yapıyorum onun sofrasını bile toplatmıyor.Harika haftalar kitabını aldım ben bu ayın tamamına gelişim atagı diyor bu ay bitince inşallah daha da rahatlayacagız sakin olmaya çalışacagız.Ben slinge koyup dışarı çıkıyorum.İlçedeyiz yeşillikler arasında yürüyor yürürken sakinleşiyor.O sırada yürürken dinleniyorum bende
Umarım bunlar geçicidir. Gelişim atağı dediğin yani

Kizlar mama sandalyesi alacak misiniz cok ucuk fiyatlarda bi sandalye almakta istemiyorum kimisi almış hic oturmamış bile bebeği.alirsaniz markasını ve fiyatını paylaşırmisiniz
Ben ikea antilop kullanmaya başladım canım gayet memnunum. Hafif olduğu için her yere rahatlıkla taşıyabiliyorum. Tek eksiği ayak desteğinin olmaması ama onuda satıyorlarmış, buldum alıcam.
D18EAACC-DBDD-4DFA-8A68-D1200B4C323A.png

Bu kacinciya oluyo sesimi çıkarmıyorum çıkarmıyorum ama bu çocuk da daha küçücük zaten çok küçük doğdu hemen hasta oluyor. Çocugun elini ağzına sokuyo mübarek adam sigara iciyosun deli gibi diş fırçalamak yok e bu çocuğum eli sürekli ağzında zaten e sen bide ağzına şok sonra o kendi ağzına götürsün olacak şey mi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum ama deliriyorum ek gida ya başlayınca yandık zaten bayılıyorlar kendi kasiklariyla yedirmeye
Kesinlikle abatmıyorsun canım.
Dilini yeleğine değdirse aman yapma diyoruz.
Benim kp az bi yüzünü değse kv çıkışıyor sakalların batacak diye. Hakkını yiyemem.
Onların düşüncesizliği.
Allah anlayış versin.

Artık deli olacağım.
Yemek yapamıyorum.
Canım ben pusete koyup mutfakta yanıma alıyorum.
Zamanla sıkılıyor ama en azından ayak üstü işlerimi yapıyorum.

Pandeminin tek iyi yanı bu galiba kimse gelmiyor misafir filan yoksa rezil olacağım 😅
Ev bazen öğrenci evi gibi oluyor. Gerçi ben öğrenciyken daha düzenliydim neyse 😄
Yüz de yüz katılıyorum canım.
Bende o yönden çok rahatım.
Eş kişisi de biraz anlayışlıysa büyük kolaylık.

Şurası dağılmış deyince sen çocuğa bak ben toparlayayım diyorum yok yok kalsın sorun değil diyor 😅
Ohh ne güzel işte.🤣🤣
bende başlarda aynı düzeni götürmeye calıstım
baktım bazen alıyor bebisi bazen almıyor saldım gitti.
Sonuçta büyüyorlar
Her gün ayrı bir tad oglumda
Tadını cıkarıyorum.👍

Kesinlikle abatmıyorsun canım.
Dilini yeleğine değdirse aman yapma diyoruz.
Benim kp az bi yüzünü değse kv çıkışıyor sakalların batacak diye. Hakkını yiyemem.
Onların düşüncesizliği.
Allah anlayış versin.
Valla aynen öyle onların düşüncesizliği. Benim Kv çok titizdir hayatta öyle başkasının yediği şeyi vermez kendi yediği şeyi falan vermez imkansız herkesin bardağı ayrıdır falan olması gerektiği gibi yani. Kp e sürekli ellerini yıka şöyle yap böyle yap der o da yapmadığından değil yaşlı unuttuğundan. Yoksa Kp de temizdir titizdir sürekli dikkat eder. Çok şükür ikisi de anlayışlı da düşüncelerime de yaptıklarıma da saygılılar. Rabbim herkesi böyle düşünceli insanlarla karşılaştırsın öyle olmayanlarınkine de sabır ve kolaylık versin inşallah çok zor. 🌸

Gaz problemi hala devam eden var mı yada kakasını yapamayan bebegi olan 😞 4,5 ayı tamamladık hala devam ediyor gaz problemi artık bunaldım.İki gündür kakasını da yapamıyor sürekli uykudan aglayarak uyanıyor 10 dk memeden ayrı uyuyor sonra sancı geliyor uyanıyor
Bizde de var canım. Karnı çok ağrıyor gazını çıkarana kadar kıvranıyor baya. Ve bebeğim 10 gün kaka yapmıyor 10 günde bir yapıyor. İki kez doktora götürdüm normal diyolar 10 günde bir yapması. Kakası katı değilse sorun yokmuş. Çok kıvranırsa fitil ver dediler bende 4. Gün fitil veriyorum. Ek gıdaya başlayınca düzene girermiş 🤷🏻‍♀️

Back