Ya bende diyorum görümcemin gözü değdiValla hiç sorma ben evde eşime kestirdim upuzundu kıyamaya kıyamaya orta boy yaptırdım çocuğun elinden üstünden uzun uzun toplayınca dayanamadım. Elanın doktora sordum bende geçecek hala lohusa sayılırsın bu dönem bitecek geçecek toparlanacak dedi.
Yok hamileyken kan akışı fazla mı ne oluyormuş sonra hamilelikten sonra hormonlar normale dönünce saçlar da dökülmeye başlıyormuş canım. Geçecek elbet.
Cok haklisin canim, buyuklerin kendilerinin dusunmesi lazim aslinda boyle seyleri ama maalesef pek oyle olmuyor. Gunun sonunda sen annesin ve bebeginden kiymetli hickimse yok hayatta dolayisiyla en cok koruyup kollayacak da sensun. Alinan alinsin bosver, esin uygun bir dille anlatsin anne babasina bence.Kızlar öncelike hakkınızı helal edin biraz uzun olacak. Ben eşimin ailesi ile yasıyorum ve eşimin anne babası hayvan bakıyorlar inek filan kayinpederim sürekli üstünü değişmeden oğlumu kucağıma filan alıyordu. Sonra malesef eve pire geldi köpeklerden ve kedilerden ilaclattik her yeri ayrıntıya girmiyorum. Sonra sabah enes arası biraz dışarı çıkartın k.pederimde dışarıdaydı ve ustu yine pisti. Bide bahçe nin otunu biçiyordu enes arası kucağına almak istedi vermedim yok baba üstün pis dedim bir daha idrar etti sonra dedim ya pire filan var ne olur ne olmaz evde seversin dedim. Bana darılmış. Ben şimdi suçlu muyum. Sürekli aynı tantana biktim artık ayrıca çocuğu bi seviyor sakalları resmen çocuğun yanaklarını kıpkırmızı yapiyo ilk gördüğümde alerji sanmistim ödüm kopmuştu
Bugun aklimdan gecti benim de sorayim diye. P perlasmom başın sağolsun canım, sabırlar diierim, mekanı cennet olsun anneciğinin. Çok üzüldüm, allah sizlere uzun omur versin.
Nerden aldın canım serıfııkalı mı memnun musun ? 20 gundur eli kulagında..Dr gosterdık orta kulak ıltıhabı yok dedım. . Dış olabılırmıs .. oyuzden aklıma kehribar geldıCanım benım oğlum 4 bucuk aylık sayılır ben instagramdan aldım . Kulak konusunda nasıl belırtı verıyor benım oğlumda emerken süreklı eli kulağında
Cok uzuldum. . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Perlasmom a da sabır versin cok zor cok
Çok üzüldüm,
İnstagramdan aldım canım anadolu kehribar diye bi sayfa memnunum ben fosilli kehribar aldjm kendimede aldım bilekliğini analı oğullu takıyoz canımNerden aldın canım serıfııkalı mı memnun musun ? 20 gundur eli kulagında..Dr gosterdık orta kulak ıltıhabı yok dedım. . Dış olabılırmıs .. oyuzden aklıma kehribar geldı
Allahtan eşim de bana hak veriyor. Anlatamaz canım baba sağ olsun ufak çocuk gibi ber şeye alınıyorCok haklisin canim, buyuklerin kendilerinin dusunmesi lazim aslinda boyle seyleri ama maalesef pek oyle olmuyor. Gunun sonunda sen annesin ve bebeginden kiymetli hickimse yok hayatta dolayisiyla en cok koruyup kollayacak da sensun. Alinan alinsin bosver, esin uygun bir dille anlatsin anne babasina bence.
Cok uzuldum. . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Perlasmom a da sabır versin cok zor cok
Başın sağolsun Rabbim annenin mekânını cennet etsin. Sizlere de sanırlar versinMalesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Benim kv kp de bahce tarla ahır isleriyle uğraşıyor.Allahtan eşim de bana hak veriyor. Anlatamaz canım baba sağ olsun ufak çocuk gibi ber şeye alınıyor
Allah rahmet eylesin cennetinde kavuştursun inşAllah.Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallahMalesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Canim başiniz sağolsun, Allah rahmet eylesinMalesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Hiç sorma canım herkesin gözü de benim saçımdaydı yok ne kadar uzun yok ne çabuk uzuyor falan filan diyolardı. Hep nazar değdi.Ya
Ya bende diyorum görümcemin gözü değdi
Saclarin ne kadar gür ve uzun dedi gitti gideli dökülüyor
Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?