2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya
Ya bende diyorum görümcemin gözü değdi
Saclarin ne kadar gür ve uzun dedi gitti gideli dökülüyor

Cok haklisin canim, buyuklerin kendilerinin dusunmesi lazim aslinda boyle seyleri ama maalesef pek oyle olmuyor. Gunun sonunda sen annesin ve bebeginden kiymetli hickimse yok hayatta dolayisiyla en cok koruyup kollayacak da sensun. Alinan alinsin bosver, esin uygun bir dille anlatsin anne babasina bence.

Bugun aklimdan gecti benim de sorayim diye. P perlasmom başın sağolsun canım, sabırlar diierim, mekanı cennet olsun anneciğinin. Çok üzüldüm, allah sizlere uzun omur versin.

Canım benım oğlum 4 bucuk aylık sayılır ben instagramdan aldım . Kulak konusunda nasıl belırtı verıyor benım oğlumda emerken süreklı eli kulağında
Nerden aldın canım serıfııkalı mı memnun musun ? 20 gundur eli kulagında..Dr gosterdık orta kulak ıltıhabı yok dedım. . Dış olabılırmıs .. oyuzden aklıma kehribar geldı

Cok uzuldum. . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Perlasmom a da sabır versin cok zor cok

Çok üzüldüm, Forever07 bilgilendirdiğin için sağol P perlasmom Başın sağolsun canım. Allah annene rahmet, merhamet etsin, sizlerede sabır ve hayırlı ömürler versin inşallah.

Nerden aldın canım serıfııkalı mı memnun musun ? 20 gundur eli kulagında..Dr gosterdık orta kulak ıltıhabı yok dedım. . Dış olabılırmıs .. oyuzden aklıma kehribar geldı
İnstagramdan aldım canım anadolu kehribar diye bi sayfa memnunum ben fosilli kehribar aldjm kendimede aldım bilekliğini analı oğullu takıyoz canım cokta hos duruyo salya sorunumuz yok suan belgeli canım

Allahtan eşim de bana hak veriyor. Anlatamaz canım baba sağ olsun ufak çocuk gibi ber şeye alınıyor

Cok uzuldum. . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Perlasmom a da sabır versin cok zor cok

Bugun aklimdan gecti benim de sorayim diye. P perlasmom başın sağolsun canım, sabırlar diierim, mekanı cennet olsun anneciğinin. Çok üzüldüm, allah sizlere uzun omur versin.

Çok üzüldüm, Forever07 bilgilendirdiğin için sağol P perlasmom Başın sağolsun canım. Allah annene rahmet, merhamet etsin, sizlerede sabır ve hayırlı ömürler versin inşallah.

P perlasmom basın sağolsun mekanı cennet olsun inşaAllah

P perlasmom Rabbim sabır versin inşallah

Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten

Malesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten
Başın sağolsun Rabbim annenin mekânını cennet etsin. Sizlere de sanırlar versin

Allahtan eşim de bana hak veriyor. Anlatamaz canım baba sağ olsun ufak çocuk gibi ber şeye alınıyor
Benim kv kp de bahce tarla ahır isleriyle uğraşıyor.
Ama kesinlikle kıyafetleri temiz değilken kucağa almazlar dokunmazlar sağolsunlar.
Hatta kendileri der elim kirli, üstüm toz vs diye.
Biraz kisinin düşüncesiyle alâkalı canım.
Aslında seni zor durumda bırakmaları çok gereksiz.
Hele de dile getirdiğin bir konuda.

Allah rahmet eylesin cennetinde kavuştursun inşAllah.
Dua edin amel defteri kapanmazmış
Sabır dilerim

Başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah

Ya

Ya bende diyorum görümcemin gözü değdi
Saclarin ne kadar gür ve uzun dedi gitti gideli dökülüyor
Hiç sorma canım herkesin gözü de benim saçımdaydı yok ne kadar uzun yok ne çabuk uzuyor falan filan diyolardı. Hep nazar değdi. Kayınvalidemle annem kestir diyolardı. Eşim corona zamanı nereye kestircen ben keserim sonra düzelttirirsin dedi. Kesti mecbur.

basin sagolsun mekani cennet olsun anneciginin. Ailenize sabirlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…