• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün lekelenme ve batma oldu sizce bu gebelike işaret midir
Canım benim lekelenme olmuştu hatta adet sanıp üzülmüştüm en başta ama devamı gelmeyince ve rengi farklı olunca yerleşme kanaması olduğunu anlamıştım. Senin de öyledir inşallah 😍

Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun 🥰
Dua edenlerden Allah razı olsun yoğun bakımda olan arkadaşım taburcu oldu evlatlarına kavuştu. 😊
Ve burda geçen gün paylaşılan dönme egzersizi vardı ben de dün öylesine kızımı 2 kere döndürdüm. Sonra bir baktım aynı gün kendi kendine dönmüş ama kolunu kurtaramamış bağırıyor 😄
Bugün işi çözdü defalarca kendi kendine döndü hoşuna gitti. Ama kendi başıma iş açtım galiba oyun halısında bırakıp mutfağa filan gidiyordum şimdi aklım kalıyor ya dönerse kolunu filan kurtaramazsa diye 🤦
Asıl bundan sonra başlıyor canım.
Boş bırakmaya gelmiyor.
Kolunu kurtarsa bile ağzıyla yeri yemek istiyor, burnu çarparmı, kafası düşer mi diye bir sürü ihtimal oluyor

Valla reflü diye bütün reflü ilaçlarını kullandım sonra alerjiden şüphelendiler bir sürü alerji belirtiside vardı zaten testtede çıktı neyse diyete başladım ama kusması hala geçmiyo doktor doktor geziyoruz ama yok durmuyo sürekli sütü olduğu gibi çıkarıyo var mı böyle bebeği olan anneler neler yaptılar kaçıncı ayda geçti acaba çok zor gerçekten psikolojik ve bedensel olarak çok yoruldum artık
Canim öncelikle geçmiş olsun benim bebek de kusma vs yoktu kakasindaki mukus yüzünden kati bir diyet yaptim ama sadece süt değil vegan beslendim bütün hayvansal gidalari ve kuruyemiş susam da dahil. Belki senin bebeğe başka şeyler de dokunuyodur. N nsl4721 onun da bebeğinin çok ciddi kusma problemi vardi. Biraz daha hafifledi son zamanlarda. Istersen onunla iletişime geç yardimci olabilir.

Kızlar hayırlı günler.
Bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yapıyor mu yaptıranlar cevap verirse çok sevinirim.
Bir de verdikleri demir ilacını kullanmak istemiyorum ocean alacam bunu kullananlar ne kadar kullanıyorsunuz?
Ocean 8 damla ile başladık. Aşı ateş yapmadi

Arkadaşlar kehribar kolyesi aldınız mı ? Onerebileceginiz site var mi? diş ve kulak konusunda çok sorun yaşıyoruz..
Canım benım oğlum 4 bucuk aylık sayılır ben instagramdan aldım . Kulak konusunda nasıl belırtı verıyor benım oğlumda emerken süreklı eli kulağında

Kızlar öncelike hakkınızı helal edin biraz uzun olacak. Ben eşimin ailesi ile yasıyorum ve eşimin anne babası hayvan bakıyorlar inek filan kayinpederim sürekli üstünü değişmeden oğlumu kucağıma filan alıyordu. Sonra malesef eve pire geldi köpeklerden ve kedilerden ilaclattik her yeri ayrıntıya girmiyorum. Sonra sabah enes arası biraz dışarı çıkartın k.pederimde dışarıdaydı ve ustu yine pisti. Bide bahçe nin otunu biçiyordu enes arası kucağına almak istedi vermedim yok baba üstün pis dedim bir daha idrar etti sonra dedim ya pire filan var ne olur ne olmaz evde seversin dedim. Bana darılmış. Ben şimdi suçlu muyum. Sürekli aynı tantana biktim artık ayrıca çocuğu bi seviyor sakalları resmen çocuğun yanaklarını kıpkırmızı yapiyo ilk gördüğümde alerji sanmistim ödüm kopmuştu

Aranızda kabin tipi bebek arabası alan kullanam var mı acaba travel sistem var bende ve artık işkenceye döndü malum koronadan magazada bakamıyoruz.Bir türlü karar veremedim
Bende kabin tipi almiştim instAgramdan beğendim aynı site trendyoldada satış yapıyordu indirimli oradan aldım 7 kilo dAn biraz daha ağır ama kapanması açması çok kolay sağlam bişi çekçekide var

Bende kabin tipi almiştim instAgramdan beğendim aynı site trendyoldada satış yapıyordu indirimli oradan aldım 7 kilo dAn biraz daha ağır ama kapanması açması çok kolay sağlam bişi çekçekide var
Özelden hangi marka oldugunu yazarsanız çok makbule geçer biz ilçede yaşıyoruz çok az insan oluyor ögleden sonra yürüyüş için bir an önce almak istiyorum

Kızlar öncelike hakkınızı helal edin biraz uzun olacak. Ben eşimin ailesi ile yasıyorum ve eşimin anne babası hayvan bakıyorlar inek filan kayinpederim sürekli üstünü değişmeden oğlumu kucağıma filan alıyordu. Sonra malesef eve pire geldi köpeklerden ve kedilerden ilaclattik her yeri ayrıntıya girmiyorum. Sonra sabah enes arası biraz dışarı çıkartın k.pederimde dışarıdaydı ve ustu yine pisti. Bide bahçe nin otunu biçiyordu enes arası kucağına almak istedi vermedim yok baba üstün pis dedim bir daha idrar etti sonra dedim ya pire filan var ne olur ne olmaz evde seversin dedim. Bana darılmış. Ben şimdi suçlu muyum. Sürekli aynı tantana biktim artık ayrıca çocuğu bi seviyor sakalları resmen çocuğun yanaklarını kıpkırmızı yapiyo ilk gördüğümde alerji sanmistim ödüm kopmuştu
Canım haklıısında anlayana tabi .. bende bazen oglumla dısarı cıkıyorum kanguruya koyup onu . Dısarda direk uyuyo . Arkadasım falan yanımda oluyor bazen cocuk uyurken bana ver ben tutayum dıyor . Dıyorum kı suan uyuyo rahatunu bozmak istemıyorum uyanınca seversın yok illa ver ver . Buna bile alınıyorlar .

Back