• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya kızlar size bişey sorucam ben mama +anne sutu veriyorum ramazan öncesi 1 yada 2 kere mama verirken şimdi 2 3 kere veriyorum miktarları duruma göre değişiyor ama en fazla 120 ml yapıyorum genel olarak 60-90 ml sorunum bebeğin kakasi çok sulu yapıyor ve içinde mukus da var mama yiyen bi bebeğin bu kadar sulu yapması normal mi kaka sayımız azaldı bazen gün içinde hiç yapmıyor ertesi güne kaldığında üst baş kalmıyor o derece mama olarak sma hipp kullandim biraz gaz problemi oldu çokta sevmesi onları zoraki içti şimdi humana aldım ilk biraz tükürük filan yapiyor ama genel olarak sevdi içiyor herhangi bi sıkıntı filan yapmadı bunlada devam etmeyi dusunuyorum

Hamile değilim canım.
2 seneden önce kalırsam diye merak ettim.
Kolay hamile kalacağımı sanmıyorum.
5 sene de kavustum oğluma.
Kardeşi de olsun isterim
Yaştan dolayı uzatmak da istemiyorum
Tabi öncelikle herşeyin hayırlısı

Allah gönlüne göre versin canım, kaç yaşındasın? Bizimde bayag geç oldu bebeğimiz ama özellikle esim 2. Çocuğu istemiyor sağlık sorunlarımız da var ikimizinde. Hatta kazara olursa diye çok temkinliyiz 🤭 Bebeğimin bir kardeşi olsun isterim bende ama yalnız bakmakda cok zor.

Allah gönlüne göre versin canım, kaç yaşındasın? Bizimde bayag geç oldu bebeğimiz ama özellikle esim 2. Çocuğu istemiyor sağlık sorunlarımız da var ikimizinde. Hatta kazara olursa diye çok temkinliyiz 🤭 Bebeğimin bir kardeşi olsun isterim bende ama yalnız bakmakda cok zor.
Hepimizin Allah gönlüne göre versin canım
34 yaşındayım canım.
Evet yalnız bakması zor.
Yaş gectikce insanın modu da düşüyor.
Enerjisi azalıyor
Ama bebeğim tek kalıp üzülür diye korkuyorum.
Sezeryanlıyım, doktor 2 sene ara önerdi

Allah kolaylık versin canım sağlık sorunlarınıza şifa versin.

Herkese merhaba kızlar bebeğim 5 ay 8 günlük süt yumurta fındık alerjisi çıktı cilt testinde Kusması alerjidendir dendi diyet yapıyorum ama geçmiyo geçmiyo kafayı yicem artık bi çözümü olan var mı ilaçları kullandık onlarıda kustu thickener kullandık daha koyi kıvamlı kustu yoruldum artık bi temiz üst giydirememekten bitkisel bi çözüm falan bişeyler duyan deneyen var mı

Allah kolaylık versin canım sağlık sorunlarınıza şifa versin.

Amin canım teşekkür ederim. Hepimize Allah kolaylık versin. Kasım annelerinden bi bayan yazmıştı emzirirken hamile kalmış. Hatta ben süt korur diyorlar yokmu öyle bisey dedim bi bayan daha yazdı o da öyle hamile kalmış. Doğumdan sonra da rahim kendini yeniledigi için olabilir hamilelik.

Herkese merhaba kızlar bebeğim 5 ay 8 günlük süt yumurta fındık alerjisi çıktı cilt testinde Kusması alerjidendir dendi diyet yapıyorum ama geçmiyo geçmiyo kafayı yicem artık bi çözümü olan var mı ilaçları kullandık onlarıda kustu thickener kullandık daha koyi kıvamlı kustu yoruldum artık bi temiz üst giydirememekten bitkisel bi çözüm falan bişeyler duyan deneyen var mı
Reflu ihtimali degerlendirildi mi kusma icin peki. Bizde kusma yok, kan testinde alerji cikmadi ama baska belirtiler var diye ben de 1 aydir sut diyeti yapiyorum pek bir degisiklik yok. Daha kati diyet yapan arkadaslar vardi onlar donus yaparlar.

Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun 🥰
Dua edenlerden Allah razı olsun yoğun bakımda olan arkadaşım taburcu oldu evlatlarına kavuştu. 😊
Ve burda geçen gün paylaşılan dönme egzersizi vardı ben de dün öylesine kızımı 2 kere döndürdüm. Sonra bir baktım aynı gün kendi kendine dönmüş ama kolunu kurtaramamış bağırıyor 😄
Bugün işi çözdü defalarca kendi kendine döndü hoşuna gitti. Ama kendi başıma iş açtım galiba oyun halısında bırakıp mutfağa filan gidiyordum şimdi aklım kalıyor ya dönerse kolunu filan kurtaramazsa diye 🤦

Aranızda kabin tipi bebek arabası alan kullanam var mı acaba travel sistem var bende ve artık işkenceye döndü malum koronadan magazada bakamıyoruz.Bir türlü karar veremedim

Aranızda kabin tipi bebek arabası alan kullanam var mı acaba travel sistem var bende ve artık işkenceye döndü malum koronadan magazada bakamıyoruz.Bir türlü karar veremedim
Ben kabın tipi aldım. Çok memnunum. 5.8 kilo toplam ağırlığı, tek elle açıp kapatıyorum, tek elle sürüyorum. Oğlum bi kolumda araba diğer elimde 3 kat inip çıkıyorum 😊

Ben kabın tipi aldım. Çok memnunum. 5.8 kilo toplam ağırlığı, tek elle açıp kapatıyorum, tek elle sürüyorum. Oğlum bi kolumda araba diğer elimde 3 kat inip çıkıyorum 😊
Bende kabin tip bakıyorum bu aralar. Ağır bir travel arabamız vardı onu sattık 😅 sizinkinin marka modeli nedir? Ben kraftın kabin modellerini beğendim bir de nuna'nın bir arabası hoşuma gitti, kararsızım ne alacağım konusunda

Bende kabin tip bakıyorum bu aralar. Ağır bir travel arabamız vardı onu sattık 😅 sizinkinin marka modeli nedir? Ben kraftın kabin modellerini beğendim bir de nuna'nın bir arabası hoşuma gitti, kararsızım ne alacağım konusunda
Bende çok araştırdım tevafuk instagramda bi sayfaya denk geldim ordan aldım. Reklâm olur mu bilmiyorum özelden yazayım istersen bi bak😊

Reflu ihtimali degerlendirildi mi kusma icin peki. Bizde kusma yok, kan testinde alerji cikmadi ama baska belirtiler var diye ben de 1 aydir sut diyeti yapiyorum pek bir degisiklik yok. Daha kati diyet yapan arkadaslar vardi onlar donus yaparlar.
Valla reflü diye bütün reflü ilaçlarını kullandım sonra alerjiden şüphelendiler bir sürü alerji belirtiside vardı zaten testtede çıktı neyse diyete başladım ama kusması hala geçmiyo doktor doktor geziyoruz ama yok durmuyo sürekli sütü olduğu gibi çıkarıyo var mı böyle bebeği olan anneler neler yaptılar kaçıncı ayda geçti acaba çok zor gerçekten psikolojik ve bedensel olarak çok yoruldum artık

Özelden yazarsanız çok makbule geçer birde sırtı tam yatıyor mu ve tam dikleşiyor mu malum büyüklerinde dik oturmayı isteyecekler

Valla benim ilk testim o kadar silikti ki hatta bir tek ben gördüm ve eşim inanmadı yok dedi 2 günde bir tekrarladım sonra kötüleşti şimdi mışıl mışıl uyuyo oglusum inşallah vardır hayırlısı ne ise o olsun
Bugün lekelenme ve batma oldu sizce bu gebelike işaret midir

Amin canım teşekkür ederim. Hepimize Allah kolaylık versin. Kasım annelerinden bi bayan yazmıştı emzirirken hamile kalmış. Hatta ben süt korur diyorlar yokmu öyle bisey dedim bi bayan daha yazdı o da öyle hamile kalmış. Doğumdan sonra da rahim kendini yeniledigi için olabilir hamilelik.
Süt kısmen koruyormuş canım ya bi doktordan dinlemiştim.
Kimi hamileyken de emziriyor ama bünyeye göre değişir galiba

Back