Hamile değilim canım.
2 seneden önce kalırsam diye merak ettim.
Kolay hamile kalacağımı sanmıyorum.
5 sene de kavustum oğluma.
Kardeşi de olsun isterim
Yaştan dolayı uzatmak da istemiyorum
Tabi öncelikle herşeyin hayırlısı
2 saatte uyumalı zaten doğru olan o. Uzatmaya 6.5 dan sonra falan geçin diyorlar. Sen böyle devam etBenim oğlum 5 aylık oldu 2 saatte bir uyuyo biraz daha aktif zaman geçirsin diye uzatmaya çalışıyorum ama yok 2 saat dolsun uyumazsa tamam başlıyor ağlamaya.
Hepimizin Allah gönlüne göre versin canımAllah gönlüne göre versin canım, kaç yaşındasın? Bizimde bayag geç oldu bebeğimiz ama özellikle esim 2. Çocuğu istemiyor sağlık sorunlarımız da var ikimizinde. Hatta kazara olursa diye çok temkinliyizBebeğimin bir kardeşi olsun isterim bende ama yalnız bakmakda cok zor.
Allah kolaylık versin canım sağlık sorunlarınıza şifa versin.Allah gönlüne göre versin canım, kaç yaşındasın? Bizimde bayag geç oldu bebeğimiz ama özellikle esim 2. Çocuğu istemiyor sağlık sorunlarımız da var ikimizinde. Hatta kazara olursa diye çok temkinliyizBebeğimin bir kardeşi olsun isterim bende ama yalnız bakmakda cok zor.
Allah kolaylık versin canım sağlık sorunlarınıza şifa versin.
Reflu ihtimali degerlendirildi mi kusma icin peki. Bizde kusma yok, kan testinde alerji cikmadi ama baska belirtiler var diye ben de 1 aydir sut diyeti yapiyorum pek bir degisiklik yok. Daha kati diyet yapan arkadaslar vardi onlar donus yaparlar.Herkese merhaba kızlar bebeğim 5 ay 8 günlük süt yumurta fındık alerjisi çıktı cilt testinde Kusması alerjidendir dendi diyet yapıyorum ama geçmiyo geçmiyo kafayı yicem artık bi çözümü olan var mı ilaçları kullandık onlarıda kustu thickener kullandık daha koyi kıvamlı kustu yoruldum artık bi temiz üst giydirememekten bitkisel bi çözüm falan bişeyler duyan deneyen var mı
Kadir geceniz mübarek olsun canlarım.. Rabbim bu gecede dertlilere deva, hastalara şifa, borçlulara eda nasip eylesin inşallah.. Ettiğiniz dualarınız kabul olsun inşallah..
Ben kabın tipi aldım. Çok memnunum. 5.8 kilo toplam ağırlığı, tek elle açıp kapatıyorum, tek elle sürüyorum. Oğlum bi kolumda araba diğer elimde 3 kat inip çıkıyorumAranızda kabin tipi bebek arabası alan kullanam var mı acaba travel sistem var bende ve artık işkenceye döndü malum koronadan magazada bakamıyoruz.Bir türlü karar veremedim
Bende kabin tip bakıyorum bu aralar. Ağır bir travel arabamız vardı onu sattıkBen kabın tipi aldım. Çok memnunum. 5.8 kilo toplam ağırlığı, tek elle açıp kapatıyorum, tek elle sürüyorum. Oğlum bi kolumda araba diğer elimde 3 kat inip çıkıyorum
Bende çok araştırdım tevafuk instagramda bi sayfaya denk geldim ordan aldım. Reklâm olur mu bilmiyorum özelden yazayım istersen bi bakBende kabin tip bakıyorum bu aralar. Ağır bir travel arabamız vardı onu sattıksizinkinin marka modeli nedir? Ben kraftın kabin modellerini beğendim bir de nuna'nın bir arabası hoşuma gitti, kararsızım ne alacağım konusunda
Valla reflü diye bütün reflü ilaçlarını kullandım sonra alerjiden şüphelendiler bir sürü alerji belirtiside vardı zaten testtede çıktı neyse diyete başladım ama kusması hala geçmiyo doktor doktor geziyoruz ama yok durmuyo sürekli sütü olduğu gibi çıkarıyo var mı böyle bebeği olan anneler neler yaptılar kaçıncı ayda geçti acaba çok zor gerçekten psikolojik ve bedensel olarak çok yoruldum artıkReflu ihtimali degerlendirildi mi kusma icin peki. Bizde kusma yok, kan testinde alerji cikmadi ama baska belirtiler var diye ben de 1 aydir sut diyeti yapiyorum pek bir degisiklik yok. Daha kati diyet yapan arkadaslar vardi onlar donus yaparlar.
Özelden yazarsanız çok makbule geçer birde sırtı tam yatıyor mu ve tam dikleşiyor mu malum büyüklerinde dik oturmayı isteyeceklerBen kabın tipi aldım. Çok memnunum. 5.8 kilo toplam ağırlığı, tek elle açıp kapatıyorum, tek elle sürüyorum. Oğlum bi kolumda araba diğer elimde 3 kat inip çıkıyorum
Amin inşallahValla benim ilk testim o kadar silikti ki hatta bir tek ben gördüm ve eşim inanmadı yok dedi 2 günde bir tekrarladım sonra kötüleşti şimdi mışıl mışıl uyuyo oglusum inşallah vardır hayırlısı ne ise o olsun
Bugün lekelenme ve batma oldu sizce bu gebelike işaret midirValla benim ilk testim o kadar silikti ki hatta bir tek ben gördüm ve eşim inanmadı yok dedi 2 günde bir tekrarladım sonra kötüleşti şimdi mışıl mışıl uyuyo oglusum inşallah vardır hayırlısı ne ise o olsun
Süt kısmen koruyormuş canım ya bi doktordan dinlemiştim.Amin canım teşekkür ederim. Hepimize Allah kolaylık versin. Kasım annelerinden bi bayan yazmıştı emzirirken hamile kalmış. Hatta ben süt korur diyorlar yokmu öyle bisey dedim bi bayan daha yazdı o da öyle hamile kalmış. Doğumdan sonra da rahim kendini yeniledigi için olabilir hamilelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?