• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eveeet. Aslında çok iyiyim şu batmalar olmasa bazen işte unutuyorum bile. 😂😂😂
Sadece benim karnım ince bir yapım olmasına rağmen çok şişti. Yani sıkı bir karnım vardır ama daha 4-5 haftalıkta böyleyse sonrayı düşünemiyorum🥲😂
Hahahah bebekten şiştiğine emin miyiz ya? Ben de dün aynı böyle düşündüm aynaya bakıyorum yandan fotoğraf falan çekiyorum. Sonra 3 günün ardından tuvalete çıktım karnım dümdüz oldu meğer şişlik bebekten değil başka birşeydenmiş 😂😂

Hahahah bebekten şiştiğine emin miyiz ya? Ben de dün aynı böyle düşündüm aynaya bakıyorum yandan fotoğraf falan çekiyorum. Sonra 3 günün ardından tuvalete çıktım karnım dümdüz oldu meğer şişlik bebekten değil başka birşeydenmiş 😂😂
Yok yok işte bebek yüzünden değil. Ama hormonlarım beni alıştırıyor mu ne yapıyor hiç anlamadım😂😂😂 bu kadar hızlı kilo alıp şişmem mümkün değil ya

Yok yok işte bebek yüzünden değil. Ama hormonlarım beni alıştırıyor mu ne yapıyor hiç anlamadım😂😂😂 bu kadar hızlı kilo alıp şişmem mümkün değil ya
Merhaba bebeğinizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️ belirtileriniz neler acaba benim sat 2 ocak daha test yapmadım bat 2-3 şubat gibi, göğsümde hassasiyet dolgunluk, iştah artışı, akıntı, birde sağ kasığımda batma yada his gibi bi şey var

Sonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?

Hadi yaa☺️ bilmiyorum bana da acaba ikiz mi diyenler oldu da ondan aklıma takıldı aslında 😂 bakalım bunu öğrenmek için zaten daha vakit var 🥲
Hayır hiç gitmedim. Daha erken kese ve kalp için. Daha önceki gebeligimde 6 haftadan sonra gördüm keseyi

Hayır hiç gitmedim. Daha erken kese ve kalp için. Daha önceki gebeligimde 6 haftadan sonra gördüm keseyi
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin ♥️ sizin belirtileriniz neler ? Benm sat 2 ocak 2-4 şubat gibide bat bekliyorum. Test yapmadım daha predictor aldım ama bende belirtiler var adet belirtileriyle aynı :( inşallah hamileyimdir 💞

Açıkçası bebiş tarafından bi hissiyatım yok bazen sağ tarafıma oluyor ama bugün ultrasonda hem keseyi gördük hemde 7 cm yumurtalık kisti olduğunu da öğrendim ondan oluyor benimki
Ama adet sancısı gibi ağrılar normal diye biliyorum kanama pıhtı vs olmadıkça doktor o şekilde söyledi bana
Merhabalar hayırlı olsun, belirtileriniz nelerdi? Benimde sat 2 ocak ne zaman test yapsam bilemedim ya :( bi sorununuz var mıydı pcos gibi

Merhabalar hayırlı olsun, belirtileriniz nelerdi? Benimde sat 2 ocak ne zaman test yapsam bilemedim ya :( bi sorununuz var mıydı pcos gibi
Benim 5 senedir olmuyordu , ağır pkos hipotiroidi ve insülin direncim var lise 2 den beri ilaçsız adet olamayanlardanım çok şükür bütün değerlerimi yerlerine koydum ideal kilomun 30 kg üstündeyim ona rağmen bu ay kendiliğinden kaldım çok şükür 🥹🥹 2 aydır inofolic combi kullandım ekstra eşimede de takviye alıyordum ara ara onun değerleride sınırdaydı. Rabbım nasip etti sonunda 🥰
Rabbım isteyen herkese nasip etsiiin inşallah
Bi sorunuz olursa yardımcı olurum

Merhaba bebeğinizi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️ belirtileriniz neler acaba benim sat 2 ocak daha test yapmadım bat 2-3 şubat gibi, göğsümde hassasiyet dolgunluk, iştah artışı, akıntı, birde sağ kasığımda batma yada his gibi bi şey var
Merhaba. Çok teşekkür ederim🙏🏻🌸 öncelikle benimki tüp bebek bu yüzden belirtileri net yaşadığımı düşünüyorum🙈
Batma, ilk günlerde tansiyon düşmesi ve göğüs hassasiyeti benim de başlıca belirtilerimdi🤗

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin ♥️ sizin belirtileriniz neler ? Benm sat 2 ocak 2-4 şubat gibide bat bekliyorum. Test yapmadım daha predictor aldım ama bende belirtiler var adet belirtileriyle aynı :( inşallah hamileyimdir 💞
Benim hiç belirti yok. Daha öncekilerde de belirtim olmazdı

Günaydın kızlar reglim bitti bugün çalışmalara başlıyorum onumuzde 5 gün var çalışmalar için:)))))
Dua edin ekim annesi olayım 5 yaşında oğlum var o da ekim çocuğu ins bu da tutar sağlıklı bir kızım olur :)

Benim 5 senedir olmuyordu , ağır pkos hipotiroidi ve insülin direncim var lise 2 den beri ilaçsız adet olamayanlardanım çok şükür bütün değerlerimi yerlerine koydum ideal kilomun 30 kg üstündeyim ona rağmen bu ay kendiliğinden kaldım çok şükür 🥹🥹 2 aydır inofolic combi kullandım ekstra eşimede de takviye alıyordum ara ara onun değerleride sınırdaydı. Rabbım nasip etti sonunda 🥰
Rabbım isteyen herkese nasip etsiiin inşallah
Bi sorunuz olursa yardımcı olurum
Çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah, bende ocean inositol kullanıyorum kullanıyorum bendede pcos var ama adetlerim düzenlidir sadece pcos görüntüsü varmış ultrasonda bide çikolata kisti varmş 1.7 mm. Benimki stresten olmuyo heralde anlamadm. Bu ayda olmazsa bende inofolic combi alıyım. Siz onu doktor tavsiyesiyle mi aldınız

Kızlarrr merhaba ben bugün beta baktırmak için tekrar sağlık ocağına gittim ama zaten ilk değeriniz 1000üstü cıkmıs artışı biz göremeyiz dediler. Kadın doğuma yarın randevu aldım orda gözükürmüş normal beta. Gitmişken kesenin gözükme ihtimali var mı belki görürsün dedi aile hekimi

Kızlarrr merhaba ben bugün beta baktırmak için tekrar sağlık ocağına gittim ama zaten ilk değeriniz 1000üstü cıkmıs artışı biz göremeyiz dediler. Kadın doğuma yarın randevu aldım orda gözükürmüş normal beta. Gitmişken kesenin gözükme ihtimali var mı belki görürsün dedi aile hekimi
Sizin zaten yüksek artışı takip etmeye gerek yok direk kadın doğuma gidin.

Merhaba Ekim ayının Güzel anneleri 💕

Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyle 🩷 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi 👶🏻🩵🩷

Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirim 💕🙏🏻 Lioo Lioo

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI 🤰🏻YAŞ 🌼 SAT🌼KESE🌼KALP ATIŞI 🌼CISNIYET/🌼İSİM 🌼TAHMINI DOGUM TARİHİ 🌼DOGUM TARIHI🌼
Lioo Lioo 2326 Aralık02.10.25
@yaasemintt3826 Aralık02.10.25
kimyonkokusu kimyonkokusu 302703.10.25
@Sahduy29 Aralık05.10.25
@babydogan2823 Aralık29.09.25
@dunyamsi2723 Aralık29.09.25
Ksknnkymt Ksknnkymt 2525 Aralık5 hafta01.10.15
fufucum fufucum 1 ocak
Son adet tarihim 29 Aralık, 27yaşındayım bende listeye girebilirim 🥰

Back