• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba. Benim de tahmini doğum 2 ekim, henüz doktora gitmedim.🙈
4 şubatta gideceğim.
Ortalama aynı zamanlar, aynı haftalar olduğumuz için bir şey sormak istedim.🙊
Sizinde ani batmalarınız oluyor mu? Bazen korkuyorum. Bıçak saplanmaları 2 gündür daha da arttı.

4 şubatta gideceğim.
Sizinde ani batmalarınız oluyor mu? Bazen korkuyorum. Bıçak saplanmaları 2 gündür daha da arttı.
Açıkçası bebiş tarafından bi hissiyatım yok bazen sağ tarafıma oluyor ama bugün ultrasonda hem keseyi gördük hemde 7 cm yumurtalık kisti olduğunu da öğrendim ondan oluyor benimki
Ama adet sancısı gibi ağrılar normal diye biliyorum kanama pıhtı vs olmadıkça doktor o şekilde söyledi bana

Açıkçası bebiş tarafından bi hissiyatım yok bazen sağ tarafıma oluyor ama bugün ultrasonda hem keseyi gördük hemde 7 cm yumurtalık kisti olduğunu da öğrendim ondan oluyor benimki
Ama adet sancısı gibi ağrılar normal diye biliyorum kanama pıhtı vs olmadıkça doktor o şekilde söyledi bana
Anladım. Teşekkür ederim. Bende batmalar oluyor da hala. Onu anlayamamıştım🙈
Sağlıkla gelsin bebişiniz

Kızlarrr selam. Nasılsınız, nasıl hissediyosunuuz?

Bir de size bir sorum var 4+3günlükken 1000 beta ile öğrendim sizce yüksek mi buuu😶😶
Maşallah 🧿 Herkeste farklı olduğunu burda çok net öğrendim. Ben de 4+3 günlükken 84 beta ile öğrendim ve buraya çok mu düşük değerim diye yazmıştım ☺️ Ama gayet sağlıklıyız elhamdulillah. Herkesin bedeni bünyesi farklı. O yüzden kimseyle kıyaslayıp kendinizi strese sokmayın 😘

4 şubatta gideceğim.
Merhaba canım. Benimde tahmini 2 ekim. Bende gitmedim Dr a. Valla benim hiç belirti yok. 10 15 Şubat gibi gidicem Dr a

4 şubatta gideceğim.
Bende çok oluyor özellikle çok ayakta kalınca, çalışıyorum çünkü. Sağ sol üstte altta farketmez her yerde oluyor :) Ama canı sağolsun kendini hissettirmesi bile güzel değil mii amaaa 🥹

Bende de çok adet sancısı var birde baş ağrısı halsizlik. Gögüslerde ağrı sıfır.

Bende çok oluyor özellikle çok ayakta kalınca, çalışıyorum çünkü. Sağ sol üstte altta farketmez her yerde oluyor :) Ama canı sağolsun kendini hissettirmesi bile güzel değil mii amaaa 🥹
Yaa çok doğruu.🤗🙈 unutturmuyor kendini gerçekten de. Hayır normal olduğunu bilsem hiç sorun yok da🥲

Ben daha gitmedim. 10 15 Şubat arası gitmehi düşünüyorum
Sonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?
Maşallah 🧿 Herkeste farklı olduğunu burda çok net öğrendim. Ben de 4+3 günlükken 84 beta ile öğrendim ve buraya çok mu düşük değerim diye yazmıştım ☺️ Ama gayet sağlıklıyız elhamdulillah. Herkesin bedeni bünyesi farklı. O yüzden kimseyle kıyaslayıp kendinizi strese sokmayın 😘
Hadi yaa☺️ bilmiyorum bana da acaba ikiz mi diyenler oldu da ondan aklıma takıldı aslında 😂 bakalım bunu öğrenmek için zaten daha vakit var 🥲

4 şubatta gideceğim.
Canım bende de oluyor. 2-3 gündür var

Yaa çok doğruu.🤗🙈 unutturmuyor kendini gerçekten de. Hayır normal olduğunu bilsem hiç sorun yok da🥲
Doğru çok haklısınız o konuda. Ben nerem ağrıyorsa hepsini not aldım ilk doktor kontrolünde hepsini soracağım size de tavsiye ederim 😄 Mesela şu an kürek kemiklerimin arası yani sırtımın üst kısmı çok ağrıyor 3 gündür. Normalse sıkıntı yok ama ya değilsee dimi ? 😂

Sonucu aldıktan sonra hiç mi gitmediniz?

Hadi yaa☺️ bilmiyorum bana da acaba ikiz mi diyenler oldu da ondan aklıma takıldı aslında 😂 bakalım bunu öğrenmek için zaten daha vakit var 🥲
Bu arada benim de aklıma ilk o geldi de kurt düşürmeyeyim dedim 🤭😂 Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kolaylıkla 🌺

Doğru çok haklısınız o konuda. Ben nerem ağrıyorsa hepsini not aldım ilk doktor kontrolünde hepsini soracağım size de tavsiye ederim 😄 Mesela şu an kürek kemiklerimin arası yani sırtımın üst kısmı çok ağrıyor 3 gündür. Normalse sıkıntı yok ama ya değilsee dimi ? 😂
Eveeet. Aslında çok iyiyim şu batmalar olmasa bazen işte unutuyorum bile. 😂😂😂
Sadece benim karnım ince bir yapım olmasına rağmen çok şişti. Yani sıkı bir karnım vardır ama daha 4-5 haftalıkta böyleyse sonrayı düşünemiyorum🥲😂

Back