• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar belki cok erken bu soru icin ama aylar gecmesini bekleyemedim .
Hamileyken emziren oldu mu?
Göğüs uçlarının uyarılmasını rahim kaslarını etkiliyor biliyorum.
Kullandığınızz vitaminler kan sulandırıcı vs nasıl etkiledi emzirmeyi ve gebeliği.
Canım gözün aydın hayırlısı olsun. Lütfen bana da bilgi ver. Hamile değilim sadece hep merak ettiğim bir şey

Valla hiç sorma ben evde eşime kestirdim upuzundu kıyamaya kıyamaya orta boy yaptırdım çocuğun elinden üstünden uzun uzun toplayınca dayanamadım. Elanın doktora sordum bende geçecek hala lohusa sayılırsın bu dönem bitecek geçecek toparlanacak dedi. 😘

Yok hamileyken kan akışı fazla mı ne oluyormuş sonra hamilelikten sonra hormonlar normale dönünce saçlar da dökülmeye başlıyormuş canım. Geçecek elbet. 😘
Benim saçlarım kızımın emziğine dolanıyor 😓

Ek gıda sürecine hazırız. Gelsin mamalar, gitsin çorbalar 😄 Fikir edinmek isteyen olursa diye paylaştım. Geçen paylaşan arkadaşın bana yardımı çok oldu çünkü belki yardımım olur birilerine. 😘 😍

Eklentiler

• DSC_0083.JPG
    DSC_0083.JPG
    71,4 KB · Görüntüleme: 71
Canım gözün aydın hayırlısı olsun. Lütfen bana da bilgi ver. Hamile değilim sadece hep merak ettiğim bir şey
Hamile değilim canım.
2 seneden önce kalırsam diye merak ettim.
Kolay hamile kalacağımı sanmıyorum.
5 sene de kavustum oğluma.
Kardeşi de olsun isterim
Yaştan dolayı uzatmak da istemiyorum
Tabi öncelikle herşeyin hayırlısı

Hamile değilim canım.
2 seneden önce kalırsam diye merak ettim.
Kolay hamile kalacağımı sanmıyorum.
5 sene de kavustum oğluma.
Kardeşi de olsun isterim
Yaştan dolayı uzatmak da istemiyorum
Tabi öncelikle herşeyin hayırlısı
Aynen ben canım. Be de yaştan dolayı istiyorum. Bir arada büyütmek istiyorum

Aynen ben canım. Be de yaştan dolayı istiyorum. Bir arada büyütmek istiyorum
Aslına bakarsan üç dört senemi sadece oğluma vermek isterdim ama zaman akıp gidiyor işte.
İş tedaviye gider mi onu da bilmiyorum
O yüzden doğal yolla olan ihtimali fazlada uzatmak istemiyorum.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşAllah

Dpgum parasındna bahsediyosun snaıırm. Canım ilk 1370 yattı sonra emzirme odeneği 202 tl yattı daha sonra 7130 tl yattı diğer dogum yardımı ıcın basvurmadım 300-400 tl olan varya dogum parası onu almadım yanı ugrasmadım
Ayiptir sormasi asgari ucretlemi calisiyorsunuz? Bana toplam 6bin kusur yatti ama ben 8 kusur yaticak diye hesaplamistim son ay parasi yatmadi ama bunun icin neryee basvurabilirim bilemedim bilginiz var mi

Yok benimki de en baştan beri böle o yüzden sizi anladığım için yazdım direk 😊😊 ben şu anda eğitim veriyorum kızıma yani kesinlikle şu çok doğru. UYKU SAAT ARALIKLARI. Herkes hep yazmış bsn eğitime başlayana kadar çok önemsememiştim. Ama kesinlikle olay bunda bitiyor.biraz da sabırla beklemek tabiki 😁😁
Benim oğlum 5 aylık oldu 2 saatte bir uyuyo biraz daha aktif zaman geçirsin diye uzatmaya çalışıyorum ama yok 2 saat dolsun uyumazsa tamam başlıyor ağlamaya.

Ayiptir sormasi asgari ucretlemi calisiyorsunuz? Bana toplam 6bin kusur yatti ama ben 8 kusur yaticak diye hesaplamistim son ay parasi yatmadi ama bunun icin neryee basvurabilirim bilemedim bilginiz var mi
Asgari ücretle calısmıyodum ama sigortam asgari olrak yatıyordu . Benım dogum parası ıkı rapor seklındeydı bi doğum öncesi birde dogum sonrası .ondna dolayı ıkı parca seklınde aldım . Sizin muhasebeciniz egerkı parcalı ödeme seceneğini secmısse aylık parca parca alıyo olablırsınız . 170 arayın bi bilgi verıyolar

Benim oğlum 5 aylık oldu 2 saatte bir uyuyo biraz daha aktif zaman geçirsin diye uzatmaya çalışıyorum ama yok 2 saat dolsun uyumazsa tamam başlıyor ağlamaya.
Benım oğlumda oyle en fazla ıkı saat uyanık kalabılıyor eger dısardaysak uyku saatı gecıyosa cıglık cıglıga aglıyor 😂

Back