• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya 2 haftadır emme de problem vardı zor alıyordu memeyi ve emerken birden ağlamaya başlıyordu bugün en son 9.30 emdi sabah sonra verememedim susmadi çok ağladı acile geldik az idrar da yaptığı için takibe aldılar serum takılı kan verdik temiz dedi ama idrar ve kan bekliyoruz. Çocuğa bi türlü damar yolu açamadılar 3 eli de deldiler en son ayaktan açtılar bugün o ağladı ben ağladım. Çok zor gerçekten beni ammemesi ayrı kahrediyo beni ne yapacam bilmiyorum
Mama neden vermedin????

Ya 2 haftadır emme de problem vardı zor alıyordu memeyi ve emerken birden ağlamaya başlıyordu bugün en son 9.30 emdi sabah sonra verememedim susmadi çok ağladı acile geldik az idrar da yaptığı için takibe aldılar serum takılı kan verdik temiz dedi ama idrar ve kan bekliyoruz. Çocuğa bi türlü damar yolu açamadılar 3 eli de deldiler en son ayaktan açtılar bugün o ağladı ben ağladım. Çok zor gerçekten beni ammemesi ayrı kahrediyo beni ne yapacam bilmiyorum
Mama vermeyi denedin mi canım? Belki de çocuk aç kaldı şekeri düştü?

2 aylık olan anneler bebisler kaç kilo oldu ve boylari nasıl acaba biz daha henüz gitmedik 2.690 doğdu kızım 1 aylıkken 4200 du şimdi ne kadar aldı bilmiyorum birde 43 günlükken abisinden grip geçti o zman acile gittik tarttilar 4700 demişti

Bizde gazdan dolayi bu ara aksamlari huysuzduk emer emmez dik tutup gazini cikarmak gerekiyo ozellikle geceleri .emzirdikten sonra hemen dik pozisyona getirip gazini cikarin . Birde yikanmak cok iyi geliyo suyun etkisiyle guzel uyuyolar gun boyu hic saat tutmadim sutun rengine hic dikkat etmedim sagmadigim icin genelde emiyo hep bi bakim:)
Sürekli dik tutuyorum zaten okunması geçene kadar ama yinede illaki oluyo çok az kusmalar 😶 ay iki günde bir yıkıyoruz banamisin demiyo şuan yine ayaktayız 😶sanırım kendince düzeni böyle oturttu .. Sağım yaptıkça süt daha da cogaliyo diyolar bende normalde yapacak kadar doluluk hissetmiyodum ama gerçekten o sağım bile çok etkiliyo hemde mastit olma durumu ortadan kalkiyo rengine ben bayağı takıldım kilo alımı çok normal olsa da 🤭

2 aylık olan anneler bebisler kaç kilo oldu ve boylari nasıl acaba biz daha henüz gitmedik 2.690 doğdu kızım 1 aylıkken 4200 du şimdi ne kadar aldı bilmiyorum birde 43 günlükken abisinden grip geçti o zman acile gittik tarttilar 4700 demişti
Benim oğlum da 2300 doğdu bugün tam 60 günlük oldu 4.800 olmuş

Kızlar oğlumu hastaneye yatırdılar bizede dua edin lütfen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum tükenmek üzereyim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Güçlü olmaya çalış lütfen biliyorum zor ama bebeğinin sana ihtiyacı var.. İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.

Back