• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Biogaia önerdi doktorum onu kullaniyorum canim günde 5 damla çok iyi geldi bize hem kimyasal değil
Bio gaia ve nurse hurways kullanıyoruz ama pek faydası yok akşam 21.00 gibi başlıyor sancısı.. uydurmuyor ve emerken de engelliyor

2 aylık olan anneler bebisler kaç kilo oldu ve boylari nasıl acaba biz daha henüz gitmedik 2.690 doğdu kızım 1 aylıkken 4200 du şimdi ne kadar aldı bilmiyorum birde 43 günlükken abisinden grip geçti o zman acile gittik tarttilar 4700 demişti
Maşşallah çok güzel kilo almış biz daha 2.ay kontrolüne gitmedik. Ayda 1200 gr alıyoruz ortalama..

Ya 2 haftadır emme de problem vardı zor alıyordu memeyi ve emerken birden ağlamaya başlıyordu bugün en son 9.30 emdi sabah sonra verememedim susmadi çok ağladı acile geldik az idrar da yaptığı için takibe aldılar serum takılı kan verdik temiz dedi ama idrar ve kan bekliyoruz. Çocuğa bi türlü damar yolu açamadılar 3 eli de deldiler en son ayaktan açtılar bugün o ağladı ben ağladım. Çok zor gerçekten beni ammemesi ayrı kahrediyo beni ne yapacam bilmiyorum
Geçmiş olsun

İyi aksamlar arkadaşlar bgun kalça USg çekildi sol bacak tip2a alfa 58 çıktı doktor sıkıntı yok bir ay sonra tekrar çekelim dedi ve bezi çift bağla felan hiçbir şey demedi int okudum genelde doktorlar oneriyormus gittiğim doktor mu ilgisiz diye düşünüp duruyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Çift bez bir işe yaramıyor kendi kendine düzeleceği varsa düzeliyor. Ben sadece kundak yaparken bacaklarını serbest bırakmaya tutarken hep kurbağa duruşu şeklinde tutmaya özen gösterdim. 58 olan değerler genelde 1 ay içinde düzeliyor bizim sağ alfa 47 sol alfa 56 iken bile kendi kendine düzeldi

Yok vallahi de billahi de çildircam cami açip avazim çiktiği kadar bağirasim var 😩😩😩 anlamiyorum bu çocuk niye boyle 2. Çocuğum ama hiç gormedigim seyleri bunda goruyorum kizim da kolikti asiri gazli bi bebekti ama o iyice memeye baglanir olmustu bu da meme istemiyo ya boyle bi sey olabilir mi aç ve emmek istemiyo sagim yap ver mama ver nerye kadar emerken resmen cocugun bagirsaklardan cikan sesi duyuyorum elimin altinda hareketlenmeleri hissediyorum boyle bi sey olabilir mi ya nasil bi gazmis bu cocuk hem alttan hem ustten cikariyo gazini ona ragmen ikiniyo kizarriyo agliyo bitmiyo bi bebekte 7 24 hic durmadan gaz olabilir mi 😭 alerjisi mi var diye dusunuyorum artik ama ne kakasi ne kizariklik falan oyle belirtileri de yok gazi ve burun tikanikligi sadece alerji sebebi midir acaba ne yapcam bilmiyorum 2 dk once gazini cikarmasina ragmen suan uyuttum uykusunda ikiniyo kizarmis kendinle cebellesiyo 🥺

Yok vallahi de billahi de çildircam cami açip avazim çiktiği kadar bağirasim var 😩😩😩 anlamiyorum bu çocuk niye boyle 2. Çocuğum ama hiç gormedigim seyleri bunda goruyorum kizim da kolikti asiri gazli bi bebekti ama o iyice memeye baglanir olmustu bu da meme istemiyo ya boyle bi sey olabilir mi aç ve emmek istemiyo sagim yap ver mama ver nerye kadar emerken resmen cocugun bagirsaklardan cikan sesi duyuyorum elimin altinda hareketlenmeleri hissediyorum boyle bi sey olabilir mi ya nasil bi gazmis bu cocuk hem alttan hem ustten cikariyo gazini ona ragmen ikiniyo kizarriyo agliyo bitmiyo bi bebekte 7 24 hic durmadan gaz olabilir mi 😭 alerjisi mi var diye dusunuyorum artik ama ne kakasi ne kizariklik falan oyle belirtileri de yok gazi ve burun tikanikligi sadece alerji sebebi midir acaba ne yapcam bilmiyorum 2 dk once gazini cikarmasina ragmen suan uyuttum uykusunda ikiniyo kizarmis kendinle cebellesiyo 🥺
İstersen alerji ihtimalini de göz önünde bulundur canım. Sorunu bulursan ikiniz de rahat edersiniz. Benim bebeğim de gazlı hep bir ıkınma halinde bağırsak hareketlerini bende duyuyorum elimle bile hissediyorum bazen. Dün bütün gün uyumadı defalarca kaka yapıp gaz çıkarmasına rağmen. En son 22 gibi yatağa yatırdım yatarak emzirdim sırtım azcık dinlensin diye. Tam kapatıyor gözünü dakika geçmeden açıyordu her seferinde memeyi verdim elimi başına koydum 1 saat böyle geçti ve sonunda uyumuştu. Biz atak haftasındayız diye mi bilmiyorum dün kucağımdan inmek istemedi. Uyurken de belki bizi yanlarında istiyorlar ben öyle yorumladım veya çok yorgun düştü de uyudu. Benim bebeğimin çok ağlaması yok ama derin uykuya geçemiyor be hep kucağımda kalsın istiyor. Geçici bir dönem canım zor ama inşallah tünelin ucunda ışık var 🙏

Canım alerji olabilir mi Dr la götüşmüşmüydün

Sabsimplex almak istiyorum ama ilaç olduğunu söylediler.. kararsız kaldım. Bio gaia ve nurse harways kullanıyoruz fakat ise yaramıyor.. yanı ben de hiç olmasın istiyorums
Aynı benim bebeğimde öyle, denemediğim şey kalmadı ama hiç bir şeyin faydası olmuyor, uyuması gece 2-3 ü buluyor, sizinki de öyle mi
Benimkide 3ten once uyumuyor sabsimplexe kullandim digerlerinide

Back