• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum dün lekelenme olunca doktorum günde üç defa kullan dedi ama bu üç gündür yukarı itemiyorum lavaboya baya geç gitmeye çalışıyorum yinede tam erimiyor acaba artık vücut kabul etmiyor mu ve içeri sokarken baya şişlikler hissediyorum dik pozisyonda koymaya çalışıyorum ama yinede zorlanıyorum
En az 15 dk da yatmanız gerek. Kalıntı çıkabilir erimiş şekilde.

Şu an kaç cm bilmiyorum keseyi ilk gördüğümüzde ikinci bi kese mi kanama alanı mı bilmiyorum demişti ama keseden büyüktü 93 mm'di 1 hafta sonra yani salı akşam ve çarşamba sabah bende lekelenme olunca çarşamba doktora gittik kalp atışını gördük ama kanama alanı da büyümüş baya büyüktü boyutunu söylemedi kese tam ayrılmış diyemeyiz ama tam tutunmuş da diyemeyiz dedi iğne ve ilaç verdi
Anladım. İnşallah küçülür gider ilaçta vermiş

İnşallah canım senin kaç cm sen de ilaç kullanıyorsun sanırım
Banada söylemedi kaç cm olduğunu. Evet iğne serum aldım. 20 günde duphaston iç dedi son 5 gün bitmesine. Bakalım çarşamba gidicem küçülmüş mü

Ay gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de yarın gideceğim sat a göre 8 olacak ama ultrasonda 7 muhtemelen geçen hafta 6ydı ve kalp atımı yoktu o yüzden biraz umutsuzum 1 haftadır. mesajınız umut oldu bana inşallah biz de yarın görürüz kalp atışını 🙏🏻
Benim de Sat a göre 8 falan olması lazım ama çarşamba 6+2 dediler o gün kalp atışı duyamadık çarşamba gününe çağrıdılar tekrardan inşallah her şey yolundandır da kalp atışını duyarız biraz rahatlarız 🙏

Banada söylemedi kaç cm olduğunu. Evet iğne serum aldım. 20 günde duphaston iç dedi son 5 gün bitmesine. Bakalım çarşamba gidicem küçülmüş mü

Ben de pazartesi tekrar gidicem inşallah güzel haberler alırız 🙏🏻

Ben nerdeyse bir saat yatıyorum eskiden daha az kalıntı çıkardı bu üç gündür daha fazla kalıntı geliyor
İyice açarak deneyin bir de. Benim de belli olmuyo bazen az bazen çok ama ora kapalı nerdeyse öyle şiş diyeyim 🙈 ihtiyaçlı olan alınıp kalanı atılıyordur inşallah öyle düşünelim ☺️

Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum dün lekelenme olunca doktorum günde üç defa kullan dedi ama bu üç gündür yukarı itemiyorum lavaboya baya geç gitmeye çalışıyorum yinede tam erimiyor acaba artık vücut kabul etmiyor mu ve içeri sokarken baya şişlikler hissediyorum dik pozisyonda koymaya çalışıyorum ama yinede zorlanıyorum
Uzanıp bacaklarını kendine doğru çekerek yaparsan kolay oluyor ayakta ya da çömelerek zor. Bide biraz parmağını ve fitili ıslatırsan daha kolay gidiyor 😂

Sizinle aynı şeyleri yaşadım beni hastane yatırdılar. 2072 Beta kese görünmeyince Korpus Lutuem dış gebelik olarak tanımladılar. %80 ameliyat görünüyor dediler sonra 3 gün sonra 3846 Beta da kesem göründü 4mm olarak sonra çok sevindim seni çok iyi anlıyorum geçen hafta yaşadığım duygu karmaşını anlatamam. Kaç doktor baktı kese görmeden önce bir türlü teşhis koyamadılar.
Gerçekten doktorlara o kadar güvenmemek lazım..

İyice açarak deneyin bir de. Benim de belli olmuyo bazen az bazen çok ama ora kapalı nerdeyse öyle şiş diyeyim 🙈 ihtiyaçlı olan alınıp kalanı atılıyordur inşallah öyle düşünelim ☺️
Evet bu sefer açarak deneyecem evet kapalı içinde bir şişlik var zaten o yüzden daha fazla ileri gitmiyor bende sizin gibi düşünüyorum vücut ihtiyacı olanı alıyor 😊🌸

109 dedi sanırım ben doğru dürüst dinleyemedim çünkü kesik kesik geldi ses ritmik bir şekilde duyamadim yavaş demedi ama bana yavaş geldi
Doktor herhangi bir şey söylemediyse canını sıkma belki sana öyle gelmiştir 😍 strese girme annesi. Peki daha önce herhangi bir pıhtılaşma testi bakıldı mı? Gerek duyuldu mu yani

Back