- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle miymiş demekBende canım hiç uyuyamadim hamileykende boyleydim bebeğim gece özellikle çok hareketliydi hep öyle derler yagece babasını sevmiyo diyolar
![]()
Canım şimdi ilk gece 3 gün sonra bi daha yazayım valla şu anda da iyi aslında daha kötü bi ilk gece bekliyordum. Şimdilik iyi gidiyor. Bu zamanlarda çok çabuk iyileşiyormuş. İnşallah 3 güne geçmesini bekliyorum. Operasyon da 7 dk sürdü. Çok şükür ağlamadı da hiç keserlerken. Şimdilik tavsiye ederim vallaMaşallah canim, bizde yaptirmayi düşünüyoruz ama erken mi diye emin olamamistim. 4. Ayda dönmeye basliyolarmis ondan önce yaptırsam acaba?
Benimki de arada yumup
Hahaha benimki de arada yumruğunu emiyor![]()
ne kadar odedin canim sunnet icin?Canım şimdi ilk gece 3 gün sonra bi daha yazayım valla şu anda da iyi aslında daha kötü bi ilk gece bekliyordum. Şimdilik iyi gidiyor. Bu zamanlarda çok çabuk iyileşiyormuş. İnşallah 3 güne geçmesini bekliyorum. Operasyon da 7 dk sürdü. Çok şükür ağlamadı da hiç keserlerken. Şimdilik tavsiye ederim valla![]()
Geçmiş olsun canım. Neden yatırdılarKızlar oğlumu hastaneye yatırdılar bizede dua edin lütfen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum tükenmek üzereyim
Çok geçmiş olsun hayırdır inşallah Rabbim şifa versinKızlar oğlumu hastaneye yatırdılar bizede dua edin lütfen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum tükenmek üzereyim
Gecmis olsun ciddi birsey yoktur insallah güçlü ol canim iyi olasın ki evladına bakarsın onun sana ihtiyacı var unutmaKızlar oğlumu hastaneye yatırdılar bizede dua edin lütfen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum tükenmek üzereyim
Oy masallah saglicakla oldu da bitti maşallah:)Bizde sunnetimizi olduk teyzeler .Darısı isteyenlerin başına .Küçük olunca insnain bir içi burkuluyor ama erkek çocuklarının üzerinde yük bu iş hatırlamayacagi zamanda olması,çok hareketlenmeden dönmeden daha rahat sanırım.
Allah şifa versin canmYa 2 haftadır emme de problem vardı zor alıyordu memeyi ve emerken birden ağlamaya başlıyordu bugün en son 9.30 emdi sabah sonra verememedim susmadi çok ağladı acile geldik az idrar da yaptığı için takibe aldılar serum takılı kan verdik temiz dedi ama idrar ve kan bekliyoruz. Çocuğa bi türlü damar yolu açamadılar 3 eli de deldiler en son ayaktan açtılar bugün o ağladı ben ağladım. Çok zor gerçekten beni ammemesi ayrı kahrediyo beni ne yapacam bilmiyorum
Bizde gazdan dolayi bu ara aksamlari huysuzduk emer emmez dik tutup gazini cikarmak gerekiyo ozellikle geceleri .emzirdikten sonra hemen dik pozisyona getirip gazini cikarin . Birde yikanmak cok iyi geliyo suyun etkisiyle guzel uyuyolar gun boyu hic saat tutmadim sutun rengine hic dikkat etmedim sagmadigim icin genelde emiyo hep bi bakim:)Kızlar her bebek farklı ama bebeğiniz gün içerisinde kaç saat uyanık kaliyo. Yaklaşık 50 gunluguz biz resmen 4 5 saat uyanık duruyoruz özellikle iki günde bir geceleri oluyo bu durum. Öyle fazla aglamiyo ama uyumuyo da huymu edindi anlamıyorum artık uykusuzluk cidden beni çok yoruyo gündüz ben uyuamadigimdanBu arada sütünüz rengi hala sarı mi ? Hiç mama vermiyorum sağımda yapıyorum doymuyo değil ama beyazımsı kaymaklı sarı olunca bayağı kaliteli oluyo diyolar
Bu cuma bizimde kalca usg cekilecek bezi cift mi baglamamiz gerekiyomus ilk defa duyuyorumİyi aksamlar arkadaşlar bgun kalça USg çekildi sol bacak tip2a alfa 58 çıktı doktor sıkıntı yok bir ay sonra tekrar çekelim dedi ve bezi çift bağla felan hiçbir şey demedi int okudum genelde doktorlar oneriyormus gittiğim doktor mu ilgisiz diye düşünüp duruyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Insallah canimAynen sen yinede negatif dusunme insallah olur bol boll![]()
Cok geçmiş olsun nedir sorun neden yatırdılarKızlar oğlumu hastaneye yatırdılar bizede dua edin lütfen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum tükenmek üzereyim