• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi aksamlar arkadaşlar bgun kalça USg çekildi sol bacak tip2a alfa 58 çıktı doktor sıkıntı yok bir ay sonra tekrar çekelim dedi ve bezi çift bağla felan hiçbir şey demedi int okudum genelde doktorlar oneriyormus gittiğim doktor mu ilgisiz diye düşünüp duruyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Bizim tip 1 di canim 66 67 ama tip 2 olanlarin daha dikkatli olmasi gerekiyo diye biliyorum varsa baska gorus alabileceginoz bir doktor danışın derim

Yaa çok tatlı bişi maşallah 🤗 nasıl geçti sünnet tavsiye eder misin? bende perşembe konuşacağım sanırım sünnet konusunu da korkuyorum birazcık..
Teşekkür ederiz 🥰 korktuğum gibi olmadı çok şükür. Görüntü olarak pipi şişiyor sadece. Tabi biraz acı ağlaması da var ilk gün. Ama gazdan daha çok ağlıyor. Çıkarınca rahatlıyor. Operasyon da 7 dk sürdü. Çok şükür yattı kuzu kuzu hiç anlamadı. Tavsiye ederim bence büyüyünce çocuğa travma yaşatıyoruz hiç gerek yok.

Teşekkür ederiz 🥰 korktuğum gibi olmadı çok şükür. Görüntü olarak pipi şişiyor sadece. Tabi biraz acı ağlaması da var ilk gün. Ama gazdan daha çok ağlıyor. Çıkarınca rahatlıyor. Operasyon da 7 dk sürdü. Çok şükür yattı kuzu kuzu hiç anlamadı. Tavsiye ederim bence büyüyünce çocuğa travma yaşatıyoruz hiç gerek yok.
Çok kısa sürmüş 🤗
Bende çok geciktirmeme taraftarıyım da minicikler insan kıyamıyor ileride de psikolojik tarafını düşünüyorum o yüzden yaptır gitsin diyorum kendi kendime 🙇🏻‍♀️
konuşacağım bende bakalım ne diyecek doktoru..-

tesekkurler canim memnun kaldiniz mi bende nisan mayis gibi yaptirmayi dusunuyorum ama kiyamiyor babasi
Düşündüğüm kadar zor değilmiş. Hatta geçen hafta altı pişik olmuştu. 5-6 saat ağlamıştı. Şimdi o kadar ağlamadı. Ara ara ağlama geliyor ama gaz çıkarınca rahatlıyor. Pipi de çiş yapınca acıyor olabilir ama ilk gece mışıl mışıl uyudu artık uyuşturucu iğneden mi ağrı kesiciden mi bilmiyorum ☺️ İnşallah 3 günde iyileşecekmiş öyle olursa herkese tavsiye ederim. İnşallah bi komplikasyon gelişmezse çok zor bi şey değil. Pipiye pet bardak koyup bezliyorsun. Biraz şişiyor o kadar. Yarın öbürgün toparlanmış olur. Çocuk büyüyünce çok travmatik oluyor bence. Geçen gün hastanede vardı bir çocuk yazık kurbanlık gibi titreye titreye bekliyordu doktorlar çağıracak diye. Gelmiş 9 yaşına. Aradan çıktı üstünden bir yük kalktı valla. Bi de kesilmemiş pipi nasıl temizlenecek bilemiyordum içi pis mi kalıyo falan diye. Artık öyle bi dert olmaz hiç değilse. Tavsiye ediyorum şimdilik 👍🏻

Düşündüğüm kadar zor değilmiş. Hatta geçen hafta altı pişik olmuştu. 5-6 saat ağlamıştı. Şimdi o kadar ağlamadı. Ara ara ağlama geliyor ama gaz çıkarınca rahatlıyor. Pipi de çiş yapınca acıyor olabilir ama ilk gece mışıl mışıl uyudu artık uyuşturucu iğneden mi ağrı kesiciden mi bilmiyorum ☺️ İnşallah 3 günde iyileşecekmiş öyle olursa herkese tavsiye ederim. İnşallah bi komplikasyon gelişmezse çok zor bi şey değil. Pipiye pet bardak koyup bezliyorsun. Biraz şişiyor o kadar. Yarın öbürgün toparlanmış olur. Çocuk büyüyünce çok travmatik oluyor bence. Geçen gün hastanede vardı bir çocuk yazık kurbanlık gibi titreye titreye bekliyordu doktorlar çağıracak diye. Gelmiş 9 yaşına. Aradan çıktı üstünden bir yük kalktı valla. Bi de kesilmemiş pipi nasıl temizlenecek bilemiyordum içi pis mi kalıyo falan diye. Artık öyle bi dert olmaz hiç değilse. Tavsiye ediyorum şimdilik 👍🏻
oh iyi gecmesine sevindim canim☺️

gebelik onleyici bantlar varmis duydunuz mu? Emzirirken de kullanilabilir mi acaba?

Bizim tip 1 di canim 66 67 ama tip 2 olanlarin daha dikkatli olmasi gerekiyo diye biliyorum varsa baska gorus alabileceginoz bir doktor danışın derim
Tıp 1 de normal bacak yazıyor canm sıkıntı yok yani bize de doktor sıkıntı yok dedi de ben evham yaptım başka gideceğim malesef doktor yok

Çift bez bir işe yaramıyor kendi kendine düzeleceği varsa düzeliyor. Ben sadece kundak yaparken bacaklarını serbest bırakmaya tutarken hep kurbağa duruşu şeklinde tutmaya özen gösterdim. 58 olan değerler genelde 1 ay içinde düzeliyor bizim sağ alfa 47 sol alfa 56 iken bile kendi kendine düzeldi
Gözün aydın ne güzel düzelmiş darısı bize inşallah muhtemelen doktorda kendiliğinden geçer diye düşündüğü için herhangi bir şey söylemedi ilk duyduğumda ağlamaklı oldum ama sonra rahatladım Allah evlatlarımıza sağlık versin🤲

Gözün aydın ne güzel düzelmiş darısı bize inşallah muhtemelen doktorda kendiliğinden geçer diye düşündüğü için herhangi bir şey söylemedi ilk duyduğumda ağlamaklı oldum ama sonra rahatladım Allah evlatlarımıza sağlık versin🤲
İnşallah kendi kendine düzelir ama düzelmezse bile erkenden teşhis edildiği için çözümü çok daha kolay oluyor. Benim bebekken 3 ayım bittiğinde farkedilmiş alçıda kalmışım bir kaç ay, genetik faktör olduğu için kendi bebeğimde de olmasından korkuyordum ama çok şükür olmadı. Allah kimseye göstermesin hastanelere git gel bile stres oluyor insan

Merak ettim canım bir haber var mı ? Bir ara sanki bebeğim çok uyuyor emip tekrar yatıyor diyordun yanlış mı hatırlıyorum durum ne bizi de haberdar et olur mu
Idrar yollarında enfeksiyon çıktı canım. Antibiyotik verdi vücudu susuz kalmış serum takıldı şu an iyi çok şükür sanki yavaş yavaş emaye başladı. Kaka ve kan tahlili temiz çıktı

Idrar yollarında enfeksiyon çıktı canım. Antibiyotik verdi vücudu susuz kalmış serum takıldı şu an iyi çok şükür sanki yavaş yavaş emaye başladı. Kaka ve kan tahlili temiz çıktı
Çok geçmiş olsun canım. Seninki kız mıydı ? Kızlarda daha çok oluyor çünkü. Bir de beslenmeme dışında başka şikayetiniz var mıydı ?

İstersen alerji ihtimalini de göz önünde bulundur canım. Sorunu bulursan ikiniz de rahat edersiniz. Benim bebeğim de gazlı hep bir ıkınma halinde bağırsak hareketlerini bende duyuyorum elimle bile hissediyorum bazen. Dün bütün gün uyumadı defalarca kaka yapıp gaz çıkarmasına rağmen. En son 22 gibi yatağa yatırdım yatarak emzirdim sırtım azcık dinlensin diye. Tam kapatıyor gözünü dakika geçmeden açıyordu her seferinde memeyi verdim elimi başına koydum 1 saat böyle geçti ve sonunda uyumuştu. Biz atak haftasındayız diye mi bilmiyorum dün kucağımdan inmek istemedi. Uyurken de belki bizi yanlarında istiyorlar ben öyle yorumladım veya çok yorgun düştü de uyudu. Benim bebeğimin çok ağlaması yok ama derin uykuya geçemiyor be hep kucağımda kalsın istiyor. Geçici bir dönem canım zor ama inşallah tünelin ucunda ışık var 🙏
Ayni seyleri yasiyoruz canim hep bi ikinma modunda seninkinde alerji mi varmis peki

Cnm 37 ye kadar calismadin mi Sen.online ders vericek ya müdur bizler sut izni kullanabiliyor muyuz bilgin var mi.
Maalesef çalışamadım canım. 33 de aniden kanamam olunca ayrılmak zorunda kaldım izne. Bizim ilkokul olunca vermiyorlar iznimizi ama sen lisedeydin sanırım kullanırsın belki. Açıkçası süt izni meselesi müdürle alakalı. Onların inisiyatifinde. Ama online olursa işime gelir benim bir süre daha evde rahat olurum bebekle. Hoş 1 martta başlayacağız bugünkü açıklamalara göre

Back