• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Acikinca cok çılgın oluyorlar ac ac geri uyumaları imkansiz bence agzinda emzik yoksa tabi
Rahat etmiş uyumus hem annesi hem kendisi oh mis 😊
Bencede canım. Emzik zaten almıyor. Başta üzüldüm ama cidden çok dinlenmiş uyanmıştım🙈 şimdi 2 saatte bir kaldırıyor maşallah hiç uyumamış gibi uyanıyorım😂 canı sağ olsun yeter ki 💞

Kizim uc gundur emzik delisi oldu normalde ilk ay hic vermedim sonra geceleri uyumadan once veriyordum. Uc gun once gunduz hic durmadi diye veriyim dedim simdi emzigi dusunce bile aglamaya basliyor. Acaba emmesini falan etkiler mi bu durum strese girdim doktor cok zorlaninca ver sadece demisti bizimki emziksiz durmaz oldu
İlk 3 ay daha yoğun emmeye ihtiyaç duyuyorlar ondandır belki ya da gazı falan vardır rahatlıyordur emince . Sen yine de arada meme teklif et ağzında hep emzikle acıktığını unutmasın

Kızlar göğsüm ile ilgili bugün Dr a gittik eşim kızdı artık kaç aydır böyle kullanmadığımız krem kalmadı diye genel cerrahiye gittik enfeksiyon olmuş antibiyotik ve krem verdi tüm kremleri at onlar kötü yapmış dedi
Etiketleyemedim ama tavsiye veren herkese teşekkür ederim

Kızlar 1 haftadır gece uykumuz sıfır sabah ezanida daliyo sanki saati hissedermis gibi bu düzenemi kendini alıştırdi acaba diyorum gündüz uyutmayaya calisiyim diyorum kucağımda resmen bayılmış gibi uyuyo ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Oyalanacak kivamada gelmedik ki yine çıngıraklar zeka kartları vs gösterip evin bütün odalarını gezdirip konuşup hemen uyumamasini sağlıyorum ama yinede olmuyo. Ayrıca üc saatlik uykudan uyandığında o kadar çok acıkmış oluyor ki ortalığı yıkiyo bezini açken değiştiriyorum diğer türlü direk kusma oluyo gazını ne kadar çıkarsam da 😶 sizde demi böyle durum 😶
Bende de tam tersi gündüz uyumuyor. Dönemleri oluyor geçiyor sonra. İnşallah bizim de geçer. Çünkü dün belim tutulmuş artık.

kızlar bebeğimin burunları çok tıkalı sürekli çekiyorum otribebe ile ama sanki hastalık tıkanlıklığo gibi. Halsizlik ateş vs yok. Yapmam gereken başka birşey var mı? Yetmiyor çünkü çekmek
Serum fizyolojik sıktın mı canım birde uyudugu odanın nemi nasıl

Kizim uc gundur emzik delisi oldu normalde ilk ay hic vermedim sonra geceleri uyumadan once veriyordum. Uc gun once gunduz hic durmadi diye veriyim dedim simdi emzigi dusunce bile aglamaya basliyor. Acaba emmesini falan etkiler mi bu durum strese girdim doktor cok zorlaninca ver sadece demisti bizimki emziksiz durmaz oldu
Benim kız hep emzik emdi baştan beri ama olmasa aramıyor 😁😁 değişikler yani. Her bebek kendine göre huylara sahip doğruymuş 😁

Kızlar göğsüm ile ilgili bugün Dr a gittik eşim kızdı artık kaç aydır böyle kullanmadığımız krem kalmadı diye genel cerrahiye gittik enfeksiyon olmuş antibiyotik ve krem verdi tüm kremleri at onlar kötü yapmış dedi
Çok geçmiş olsun canım düzenli olarak kullan bana doktor emzirmedigin zaman bile sağım yap dedi boşalması için

İlk 3 ay daha yoğun emmeye ihtiyaç duyuyorlar ondandır belki ya da gazı falan vardır rahatlıyordur emince . Sen yine de arada meme teklif et ağzında hep emzikle acıktığını unutmasın
Zaten meme saati gelince emzigi oguruyor agliyor tabi oyle devam ederse😬 gazimiz hep var zaten😕

Cok gecmis olsun😞

Günaydın anneler nasılsınız iyi bereketli bir hafta olsun inşallah
Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor
Benim bir göğüs ucumda oluyor sivilce gibi deli aciyor süt kabarcığıymis.Patlatmadan geçmiyor . Rahatlıyor ama bir hafta sonra tekrar oluyor.

Aynıyız o zaman ben de uyuyamam gündüz. Hamileyken bile uyuyamadım hiç. Ama sen yine de 1 saat de olsa uyu gündüz eğer devam ederse. Ama geçicidir bence
Bende canım hiç uyuyamadim hamileykende boyleydim bebeğim gece özellikle çok hareketliydi hep öyle derler ya 🤭 gece babasını sevmiyo diyolar 😂

Back