• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeğim de besin alerjisinden şüpheleniyorum 😑 zaten sürekli takipteyim . Belirteliri yazayım.
Kakamiz sıvı ve mukuslu ama sarı kan bu zmaana kadar olmadi
Biraz huzursuzluk var ama aşırı değil bazen çok güzel emip emip uyuyobiliyo
Hırıltılı solunum
Sesli kaka yapma
Başka da yok ama bunlar tek başına yeterli mı bilmiyorum. Gun de 2 yada 3 defa kaka yapiyo.
Canım ben de şüpheleniyordum benimkinde senin belirtilere ek olarak kusma vardı fazla diyebilecegim kadar, peynirki börek ve paketli ürünleri fazla yediğim gün kusması daha da şiddetleniyordu. Onları kesip yumurta yedim yüzünde egzama çıktı işte o zamab emin oldum

Evet var isilik gibi ama her yerinde yok ensesi çok terledgi için sanırım ensesinde var. Vücudun da yok denilecek kadar az
Canım boyun kısmı ense ve el ayak dirsek içine bı bak oralarda varsa akerjidir

Günaydın anneler nasılsınız iyi bereketli bir hafta olsun inşallah
Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor
Canım dün yazmıştım fark ettin mi bilmiyorum bende oldu doktor mastit dedi daha çok o gogusumu ver demişti ama ilk başta sağabiliyosan renginde değişiklik varmı ona bı bak iltihap gibi olmuştu gogusumde kızarliklar oluşuyordu sağsam emzirsem bile sisiyodu serumla gecti

Aç kalıyormus gibi hssediyorum ama gögsmün mastit olması lazım emmezse demek sütü bitiriyor ki gögsm mastit olmyo
Canım mastıt sadece göğüste süt dolunca olmuyor ben geçen gün dışarı çıkmıştım göğüs pedlerim ıslaktı göğüslerim çok sızladı üşüdü akşamına sağ göğsüm hemen kızardı mastit oldu 2gun çektim..aç kalmaz sen merak etme o nekadar emecegini kendisi biliyordur benim kız da bazen yarım saatte bir emiyor bazen 3saatte bir emiyor

Kızlar 1 haftadır gece uykumuz sıfır sabah ezanida daliyo sanki saati hissedermis gibi bu düzenemi kendini alıştırdi acaba diyorum gündüz uyutmayaya calisiyim diyorum kucağımda resmen bayılmış gibi uyuyo ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Oyalanacak kivamada gelmedik ki yine çıngıraklar zeka kartları vs gösterip evin bütün odalarını gezdirip konuşup hemen uyumamasini sağlıyorum ama yinede olmuyo. Ayrıca üc saatlik uykudan uyandığında o kadar çok acıkmış oluyor ki ortalığı yıkiyo bezini açken değiştiriyorum diğer türlü direk kusma oluyo gazını ne kadar çıkarsam da 😶 sizde demi böyle durum 😶

Bebem sünnet olmayı bekliyor 🥺

Eklentiler

• 766BB845-86E7-4D9D-8141-0442F30E65D5.jpeg
    766BB845-86E7-4D9D-8141-0442F30E65D5.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 73
Bebegimi gece 12bucukta emzirmistim
Uyumasi 2bucugu buldu 4bucukta alarm kurmustum duymamisim bir uyandim saat 6.40😔😔😔 uyandigimda uyuyordu ama arada agladiysa acliktan onuda mi duymadim diye vicdan azabi yasiyorum su an
Geçen aynısı bana oldu hemde 8 saat 😔 12 de uyuytum 4 de uyandı gaz çıkardk meme verdim emmedi uyudu. Bende kendi kalkar 1 saate kadar diye. Bi kaltım saat 8 ve hala uyuyor 😯 kalktım zar zor emzirdim ama az emdi. Bende çok üzüldüm vicdan yaptım ama ağlasalar bence duyardık. Benimki o gün hiç uyumamıştı çok yorulmuş diye düşündüm seninki de belki öyledir

8
Büyük kızımda 3 ay uğraştım pes ettim. Şimdi hiç uğraşmıyorum çünkü almayan almıyor gerçekten. Benimkiler ne emzik ne biberon tutmuyor 🤷‍♀️
Biberon tutuyor benim ki sut varsa içinde ama meme yok almıyor keşke alsalar daha rahat olacak birseyler :) gerçi ben sukredeyim cok sukur bin şükür gazlı bir bebek değil 💙🧿 elini yumruk yapıp elini emiyor benim oğlan 🥰 çıldırtıyor beni bu ara 🤩🤩🤩🦁

Geçen aynısı bana oldu hemde 8 saat 😔 12 de uyuytum 4 de uyandı gaz çıkardk meme verdim emmedi uyudu. Bende kendi kalkar 1 saate kadar diye. Bi kaltım saat 8 ve hala uyuyor 😯 kalktım zar zor emzirdim ama az emdi. Bende çok üzüldüm vicdan yaptım ama ağlasalar bence duyardık. Benimki o gün hiç uyumamıştı çok yorulmuş diye düşündüm seninki de belki öyledir
Acikinca cok çılgın oluyorlar ac ac geri uyumaları imkansiz bence agzinda emzik yoksa tabi
Rahat etmiş uyumus hem annesi hem kendisi oh mis 😊

Olabilir umarim oyledir🙏🏼😬

Kizim uc gundur emzik delisi oldu normalde ilk ay hic vermedim sonra geceleri uyumadan once veriyordum. Uc gun once gunduz hic durmadi diye veriyim dedim simdi emzigi dusunce bile aglamaya basliyor. Acaba emmesini falan etkiler mi bu durum strese girdim doktor cok zorlaninca ver sadece demisti bizimki emziksiz durmaz oldu

Canım mastıt sadece göğüste süt dolunca olmuyor ben geçen gün dışarı çıkmıştım göğüs pedlerim ıslaktı göğüslerim çok sızladı üşüdü akşamına sağ göğsüm hemen kızardı mastit oldu 2gun çektim..aç kalmaz sen merak etme o nekadar emecegini kendisi biliyordur benim kız da bazen yarım saatte bir emiyor bazen 3saatte bir emiyor
Evet ya degişik bizde öyle valla anlamadım gitti

Benimki de arada yumup
8

Biberon tutuyor benim ki sut varsa içinde ama meme yok almıyor keşke alsala
8

Biberon tutuyor benim ki sut varsa içinde ama meme yok almıyor keşke alsalar daha rahat olacak birseyler :) gerçi ben sukredeyim cok sukur bin şükür gazlı bir bebek değil 💙🧿 elini yumruk yapıp elini emiyor benim oğlan 🥰 çıldırtıyor beni bu ara 🤩🤩🤩🦁
Hahaha benimki de arada yumruğunu emiyor 🙈😊

Back