Kızlar burada daha önce bahsetmiştim sanırım ama tekrar yazayım. Siz içimi rahatlatıyorsunuz, çok iyi geliyor bana. Bende panik atak var, bunu baştan söyleyeyim. Ve 8 Mart’ta Türkiye’ye uçacağım. Biletimi hamile kalmadan önce almıştık. 4 saatlik bir yolculuk. Şu anda midem bulanmıyor, 6+1 im. Ama midemin bulanmasından aşırı korkuyorum ve panik atak gecirme düzeyine geliyorum. En ufak bir mide bulantısı bana zulüm yani. Bu yüzden yolculuk yapmak istemiyorum. Bu hep böyleydi, ama bir şekilde kendimi bir şey olmayacağına inandırarak geçti yolculuklarım. Bebek olmasa yine giderim bir şekilde yine geçer diye düşünüyorum ama şimdi bebek var. Bu yüzden ya panik atak halinde bebeğime bir şey olursa diye çok korkuyorum. Ve yalnız yolculuk yapacağım, yanımda biri yokken bir şey olursa ne yaparım diye düşünmekten gitmek istemiyorum. Ama eğer gitmezsem bir daha zor giderim. Bebek olacak, büyüyecek derken baya sonraya kalır. Hamilelik sürecinde zaten şimdi bile gitmek istemiyorum bir daha gitmem büyük ihtimalle. Böyle olunca ailemi uzun süre göremem. Bu yüzden de gitmek istiyor bir tarafım. Bilmiyorum yani, ne yapmalıyım sizce? Biraz uzun yazdım ama umarım okursunuz ve yardımcı olursunuz bana.