• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Maalesef daha doktora gidemedim. Burada oldukça geç bakıyorlar. 9. Haftamda falan olacağım burada ilk kontrole giderken. Ama olumsuz bir şey yok şu anlık, kanama, ağrı vs. Riskli değildir diye düşünüyorum. Biraz da bundan endişem, doktora gidip bebeği görmediğim için bazen var mı yok mu acaba onu bile düşünüyorum.🤭 Her şey yolunda gibi ama umarım öyledir. Düşünmeden de edemiyor insan. Bir görsem rahatlayacağım.
Ayy kiyamam ya Cok haklisin ayni endiseleri bende yaşadım Bişey yoktur endiselenme orda sistem degisikmiş umarim bebeginide gorursun canim🌸🤗

Doğrusunu Allah bilir ama hiç korkma ben haftalardır yaşıyorum bunu maşallah bebikom turp gibi bi iznillah 🌺 Elbette önce tedbir sonra tevekkül, mutlaka git doktora ama endişelenme 😘
Teşekkür ederim canım🌸 .Gittim doktora progestan verdi fitil şeklinde kullan dedi akıntını takip et dedi .Umarım ciddi değildir 🥹😢

Ben dün yaşadım önce rengi açıktı sonra koyu geldi progestan vardı evde hemen kullandım sonra acile gittim ama acilde keseye hiç bakmadılar kan testi ve idrar tahlili aldılar birde betaya baktılar bugünde özeldeki doktoruma gittim progestani günde üç defaya çıkardı kalp atışınıda duydum biraz rahat
Bende aynı şekilde canım .Gittim doktora progestan verdi fitil şeklinde . İnşallah önemli bir şey değildir .Hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz 🌸🥹😢

Ay inşallah, sanki sildikten sonra karnım ağrımaya başladı gibi psikolojik büyük ihtimal, cidden bu dönemde kafayı yememek elde değil 😂 insanın aklına ufacık şeyden bile kötü senaryolar geliyor, bazen delirdiğimi düşünüyorum cidden 🤭
Malesef psikolojik bu durumlar :D yine de dikkat etmeye çalış.

Çok teşekkürler 🙏🏻 ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım Anadolu sigortadan özele gittim o yüzden. İzmir Egepol İnternational. Ama üniversite hastanesine de gitmeyi düşünüyorum kontroller için arada, orada da çok arkadaşım doğum yaptı ve çok memnun kaldı.
Merhaba sigortanız doğum teminatlı mıydı acaba

Kızlar belim tutuldu çok felaket şekilde kaldım hareket edemiyorum kaş gevşetici krem dahi kullanmak yasak mı? Sıcak havlu koydum biraz rahatlıyor sıcak duşa da gircem ama başka ne yapabilirim?

Kızlar belim tutuldu çok felaket şekilde kaldım hareket edemiyorum kaş gevşetici krem dahi kullanmak yasak mı? Sıcak havlu koydum biraz rahatlıyor sıcak duşa da gircem ama başka ne yapabilirim?

Canım rahim kaslarını gevşetebilir diye sıcak duş önerilmiyor diye biliyorum sıcak havludan da emin değilim bence doktorunla görüş o en iyi yolu söyler

Canım rahim kaslarını gevşetebilir diye sıcak duş önerilmiyor diye biliyorum sıcak havludan da emin değilim bence doktorunla görüş o en iyi yolu söyler
Normalde ılık duş öneriliyor bebeği rahatlatmak için ama ben bu haftalarda da bunun geçerli olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim 💖 havlu olayını yaptım artık geçti o kitlendim çünkü gram hareket edemiyorum. Doktoruma yarın yazarım bugün bu şekilde devam ederse hiç gelişme olmazsa

Normalde ılık duş öneriliyor bebeği rahatlatmak için ama ben bu haftalarda da bunun geçerli olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim 💖 havlu olayını yaptım artık geçti o kitlendim çünkü gram hareket edemiyorum. Doktoruma yarın yazarım bugün bu şekilde devam ederse hiç gelişme olmazsa

İnşallah geçer sormana bile gerek kalmaz ♥️

Patron ❤️ benim de kalp duyumu 7+6, 7 yazmışın. İkinciyi de duyacağım inşallah umudum var 🥰 önemlin değil de hani ikiz gebeler falan olur moral isteyen olur görsün diye 🥰
Benim eşim ikiz bakalım biz henüz tek kese gördük kalp atışı haftaya belki tek yumurta ikizi olur

erkeğe hamile olabilirsiniz kadınlar erkeğe hamilelerse kocalarına çok gıcık olurlarmış kızda da düşkün bana ilk hamileleliğimde her hareketi batıyordu 🤣
2 kizim var iki hamileliğinde de eşine aşırı gıcık oluyodum gormek dahi istemiyodum😁 azınla kuş tutsa yaranamiyodu bana🤣 suan 8+4 haftalık hamileyim eşimi surekli gormek,duymak istiyorum😁 cok şirin görunuyo hozume o yuzden bence cinsiyetle alakası yok

Merhaba arkadaşlar , ben 4.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyordu . Ben de polikistik over troid ve 7 cm miyom var. :( Kilolu olduğum ve sağlık sorunlarım da olduğu için doktora bile gitmedim dedim ki zayıflarım sağlığım bir düzelsin de öyle giderim çocuk için yani . Her neyse geçtiğimiz cumartesi hamile olduğumu öğrendim. Pazartesi doktora gittim . Doktor düşük tehlikesi var tiroid hastasısın ve miyomun var dedi. Progestan verdi. Başka bir doktora daha göründüm o da fitil olarak kullan dedi . Bebeğime de doktor daha çok küçük dedi . Ben de öyle kullanıyordum. Ama bu gün sarı açık kahverengi leke gördüm ve çok korktum. Belim de dünden beri ağrıyor . Bira bugün midem filan da bulanıp başım da dönmüştü . Düşük tehlikesi var mıdır ? Acile mi gitmeliyim ? Bir de tiroidim 3.88 ben normalde 75 mg kullanıyordum . Kar var diye doktora gitmeden kendim 100 mg çıkardım .

Kozlar duygu durumu değişen oldumu ya bugün çok depresifim . Çok bunalmış hissediyorum . Aksiyetemde tetiklendi .
Benim iki gündür mide bulantılarım arttı mutsuz hissediyorum ve benimde anksiyetem arttı ben daha önce anksiyete için tedavi vs de olmuştum korkuyorum geri gelmesinden

Back