• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Göğüs kalkanı almalısın canım plastik olanları bile ise yariyo ben mamojonunkini almıştım gayet memnunum düzenli kullan onun yanı sıra öz kararı avya çekirdeğini çok az suyla bekleyince jel kıvamını aliyo onu düzenli olarak sür ve hindistan cevizi yağı. ilk başta illaki yatiliyo benim hala yarık vaziyette bı gogusum ama bunlarla rahatlıyorum onun yanı sıra lansinoh krem kullanıyorum ama diğerleri kadar pek etki etmedi. Anlayacağın sürekli nemli tutman gerekiyo ki yara olmasın yoksa etinden et gidiyo ..
Bende de var mamoojonunki ama içine süt doluyo sürekli ve hep böyle nemli kalması sağlıklı değilmiş gibi gelmişti. Gece falan onunla yatamıyorum o olunca göğüs daha çok uyarılıyor galiba taşıyor sonra. Hep süt içinde cıvık cıvık ve çok hassas oluyo öyle. Ama zamanla mı düzeliyor acaba? Ayva jelini de dün sürmeye başladım. Bebeği emzirmeden önce onu yıkamak gerekiyor mu bi de her gün yenisini yapmak gerekiyor mu aynı jeli kaç gün kullanabilirim?

1 aylikken gitmistik doktora doktor bir daha 2.ayda cagirdi arada

Bol bol su ic benim doktorum gunde 4lt su iciceksin ve surekli emzirceksin diger seylerin etkisi yok bosa kalori diyor. Ama ben yinede hurma dereotu tahin helvasida yiyorum bence etkisi var. ve bestlak damla. Benimde bazi gunler gogsumu siktigimda gelmiyor hatta saginca cok az cikiyor ondan hep stres halimdeyim yetmiyor mu diye ama suana kadar guzel kilo aldi ins oyle devam eder. Sende stres yapmamaya calis evet uykusuzluk cok zor
Ama stres en onemli etken sutum gitmesinde bence vardir seninde yilmadan emzirmeye devam et
Bence su sütü artırıyor ama yediğimiz besinlerde sürün kalitesini artırıyor. Yani sadece suyu çok içmek bence de yeterli değil.

Bende kullanıyordum baby mom markası ama kararma var eşim pazartesi e begege götürecek onlarda firmaya verecek 2 yıl garantili bu kremleri kullanıyorum dr başka şey vermedi ama yine aynı çok canım acıyor göğüs ucumdan sanki elektrik veriliyor
Canım mumsynaturel al bak bana dua edeceksin. Ama pes etme en az 5 gün kullan ondan sonra geçiyor. Şimdi azcık acısa sürüyorum hemen geçiyor

Merhaba kızlar ben ocak annesiyim 29 günlük bir oğlum var sizlere bir şey danışmaya geldim sizlerden de yaşayan vardır mutlaka. İki göğsüm de çok fena durumda uçları baya yarık ben ağlaya ağlaya emzirmeye devam ediyorum. Bi sürü krem kullandım fayda etmedi. Bu tünelin ucunda yakın zamanda ışık var mı? Yoksa böyle devam mı edeceğiz?
Mumsynaturel alın bir tek o iyi geldi bana

Kısa mı sürdü muayene
Muayene çok kısa sürmedi birkaç defa girip çıktım uygun pozisyon yakalayamadığı için. Ama çok stresliydi. O günkü bebeklerde bir türlü pozisyon yakalayamamış. Çok acele baktı be bakarken bana açıklama yapmadı. Sonunda bir problem olmadığını söyledi. Ben genel yaklaşımından memnun kalmadım

Kızlar benim bebeğimin gaz problemi çok erken başladı, sab simplex ve zinco kullaniyoruz ama damlaların çok daha faydalı zeytinyağı. Bebegi gazlı olanlara tavsiye ederim. Hem mamasina bi cay kaşığı kadar ekliyorum hemde karnına zeytinyağı ile saat yönünde masaj yapıyorum. Birde kulak copunu zeytinyagina batırıp makatının dis çevresine sürüyorum. Bi on dakikaya kalmadan gazını çıkarabiliyor. Damlalardan daha çok fayda etti bizim oglana.
Bunu senden okuyup denedim memnun kaldım teşekkür ederiz 🤗

Bugün 1 ay 27 günlüğüz Allah'ın izninle atak haftası mıdır nedir bilmiyorum iki gündür aşırı huzursuz bebem 🙇🏻‍♀️ Hiç fırsat olmuyor iş yapmaya bile.. perşembe günü 2 ay kontrolümüz var aşıları olduktan sonra düşünemiyorum halimizi..
Sonra tek derdin aşı stresi gaz sancısı olsun diyorum kendi kendime ama yorgunum deliksiz uyku ne zaman uyudum hatırlayamıyorum 😪

Bebeğim de besin alerjisinden şüpheleniyorum 😑 zaten sürekli takipteyim . Belirteliri yazayım.
Kakamiz sıvı ve mukuslu ama sarı kan bu zmaana kadar olmadi
Biraz huzursuzluk var ama aşırı değil bazen çok güzel emip emip uyuyobiliyo
Hırıltılı solunum
Sesli kaka yapma
Başka da yok ama bunlar tek başına yeterli mı bilmiyorum. Gun de 2 yada 3 defa kaka yapiyo.

Canım mumsynaturel al bak bana dua edeceksin. Ama pes etme en az 5 gün kullan ondan sonra geçiyor. Şimdi azcık acısa sürüyorum hemen geçiyor
Canım bu mu sipariş vericem de

Eklentiler

• 708EC8E5-7FBD-451E-8D10-2DF8872484CF.png
    708EC8E5-7FBD-451E-8D10-2DF8872484CF.png
    410,3 KB · Görüntüleme: 24
Be
enGeceleri özellikle bebegim emmek ustemiuor zaten cok yogun sutu olan bir anne olmadım hicbir zaman hep ekstra takviyeler aldım elimle sagmaya çalıştığımda bile bazen sut gelmiyor artık birde uyku da uyuyamayinca tükettik sanirim hani diyorlarya emdikce gelir bu külliyen yalan olmayan birsey nasil gelsin
Ben de geceleri emziremiyorum. Biberon veriyorum. Sagdigimda da cok az cikiyor . Kendim sìktigimda zaten sit gelmlyo. Bebek emince geliyor. AmA tum gun emiyor. Kilo alimi da var...senin de kilo alimi normalse sağma olayina takilma derim.

Merhaba kızlar ben ocak annesiyim 29 günlük bir oğlum var sizlere bir şey danışmaya geldim sizlerden de yaşayan vardır mutlaka. İki göğsüm de çok fena durumda uçları baya yarık ben ağlaya ağlaya emzirmeye devam ediyorum. Bi sürü krem kullandım fayda etmedi. Bu tünelin ucunda yakın zamanda ışık var mı? Yoksa böyle devam mı edeceğiz?
Gümüş kapak denedin mı ve de hindistan cevizi yagi

Sünnet yaptıran anneler lokal kremden sonra uygulanan iğne acıtıyor mu? Sonrası nasıl geçti yarın sunnetimiz var canı acıyacak diye çok korkuyorum

kizlar ebebekte prima bebek bezleri indirimde ihtiyaciniz varsa bakabilirsiniz

Bebeğim de besin alerjisinden şüpheleniyorum 😑 zaten sürekli takipteyim . Belirteliri yazayım.
Kakamiz sıvı ve mukuslu ama sarı kan bu zmaana kadar olmadi
Biraz huzursuzluk var ama aşırı değil bazen çok güzel emip emip uyuyobiliyo
Hırıltılı solunum
Sesli kaka yapma
Başka da yok ama bunlar tek başına yeterli mı bilmiyorum. Gun de 2 yada 3 defa kaka yapiyo.
Bunlar bizde de var hepsi 🙄

Canım bu mu sipariş vericem de
Evet bu valla kurtarıcım 😁 kızımda 3 ay ağladım emzirirken. Bu da öyle olacaktı bu kremi bulmasaydım. Küçük bişey ama çok az sürüyorsun zaten baya uzun süre gidiyor. Bi de avent kalkanın varsa sürünce onu tak ucu açıkta kalsın göğsünün. Benim 5. Günde iyileşti. Şimdi de her acıdığında sürüyorum hemen geçiyor acıması. İnşallah sana da şifa olur.

Bazıları sütüm gelmeyince sağarak sütümü getirdim fln diyince bende doğum öncesi hemen alayım dedim. Bende mamayı hazırladım çantama karşı değilim kesinlikle. Aç kalıp sarılık olmasında. Dediğiniz gibi sütüm olmasa da emzireyim o zmn bende teşekkür ederim.💐
Lansinoh u çok öven var. Bende doğum sonrası bakım onaö
Canm yazını okudumda bn doğar doğnaz mama verdim ama yinede sarılık oldu olacagı varsa oluyor ne yazıkki üstelik benmki doğduktan sonra sadece 40 gram kaybetti normalde çok kaybederler ya

Back