• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
arkadaşlar merhaba, dün benim vajinal ultrason ile kalp atışını duymaya çalışmıştı doktor. sonrasında ara ara lekelenmem oluyor diye iğne de yaptırdı doktorum progestan a da devam dedi. sonra dün eve geldim pembemsi kanama gibi bir şeyler vardı alttan ultrasondandır dedim, bugün de kahverengi halde devam ediyor ara ara. moralim bozuldu, ayrıca bugün hep buşantım var hatta çıkardım kaç kez. benimle aynı durumda olan var mı? bu arada 5+6 haftalığım
Vaninal ultrasondan olmaz canım burda kaçımız vaninal ultrasonda gördü keseyi bende çok şükür lekelenme hiç olmadı. Lekelenmeni doktoruna bildir mutlaka

Benimde oyle InşaAllah normaldir
Bide ben ayakta durunca mesela bulaşık yıkarken falan sanki kasığım aşağı çekiliyor gibi bi his oluyor birisi rahmimi aşağı çekiyor gibi. Ama çok sert ağrı değil. Sadece bende mi böyle oluyor yoksa yanlış mı hissediyorum bilmiyorum. İnşallah normaldir

Neden yasakladı ilişkiyi acaba
Sperm düşüğe sebep oluyor. Ama korunmalı ilişki yapabilirsiniz de demedi. O yüzden dikkat ediyoruz. Zaten uzun zamandır bu bebeği beklediğimiz için aklımızın ucundan bile geçmiyor ilişki doğrusu

Peki kızlar bisey sorucam. Benim akşamdan beri karin ve bel ağrım var.sanki adet olacakmış gibi.boyle bir anda kan boşalıp gidecek gibi.beyaz akıntıda var sürekli lavobaya gidiyorum acaba kanamami oluyor diye.dinlenince geçiyor sanki ama yine geliyor.normal mi sizce .Benim gibi olan varmi
Ben varım canım.bugun hep dediğin gibi oldum

Bide ben ayakta durunca mesela bulaşık yıkarken falan sanki kasığım aşağı çekiliyor gibi bi his oluyor birisi rahmimi aşağı çekiyor gibi. Ama çok sert ağrı değil. Sadece bende mi böyle oluyor yoksa yanlış mı hissediyorum bilmiyorum. İnşallah normaldir
Ben cok ayakta kalmiyorum kv yapiyor islerin cogunu arada Karin kasik ağrısı oluyo ama daha cok yorgunluk oluyo uyku hali yemek yerken bile yoruluyorum

Ben cok ayakta kalmiyorum kv yapiyor islerin cogunu arada Karin kasik ağrısı oluyo ama daha cok yorgunluk oluyo uyku hali yemek yerken bile yoruluyorum
Ben de sadece yemek yapıyorum. Sofra kurup kaldırıyorum bulaşık yıkıyorum. Bu kadar. Ama bazen ağrım oluyor bunları yaparken.

Evet yaa ben de çarşamba gidicem canım zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Neyseki sabah erkenden gidip gelcem inşallah sizlerin yanına güzel haberlerle dönerim canım.
Insallah canim bende ilk randevuyu aldim sabah yogunluk olmaz rahat gider gelirim diye

sirt ustu uzaniyorum iyi geliyo hayirlisi allahtan bakalim ya esimde yanimda degil tekim
İnşallah bişey olmaz canım. Bidahakine dikkat et. Eşin bu karantina döneminde bile mi çalışıyor?
Ben eşim evde yokken banyo bile yapmıyorum gözüm kararır da düşersem yığılıp kalırsam orda diye. 😔

Kızlar ben çok halsizim surekli başımı yastığa koymak istiyorum mide bulantısı da zaten mahvediyor evin işiyle ilgilenemiyorum zaten benim diğer çocuğum da da 9 ay düşük tehlikemden dolayı yatmıştım serkan olmuştum dr umda çok dikkat etmemi söyledi 12 haftalıkken teke
Ar serkan durumum.icin görüşmeye gidecegim

Back