- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Mrb Testleri Farklı hastanelerde mi yaptırdınız yani ? Farklı hastane ise zaten farklı kriterlerde bakılıyor canımBaska doktorlarla konustim onlar artis normal dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb Testleri Farklı hastanelerde mi yaptırdınız yani ? Farklı hastane ise zaten farklı kriterlerde bakılıyor canımBaska doktorlarla konustim onlar artis normal dedi
kuzum korkma. baksana sen internetten dis gebelige. hic gule lynaya gecirilcek seymi. seni korkutmus okadar kizginim ki o adama. korkma sen. napicaksn smdi. baska bi dr a git yarn olmazmiEvet oyle bi agrim yok hic bi lekelenme falan yasamadim
Bunu size doktorunuz mu soyledi?Canim aslında bence beklemek saçma ben geçen hafta yaptırdım cuma randevum olduğu için bekledim.bebegin zeka gelisimini etkiliyormus 2.5 alti tutmak gerek.iner mı ki öyle bir ihtimal de var galiba senin doktorun öyle demiş
Blmiyorum canim 2 hafta sonra gorcemDahiliye ye yönlendiriyorlar canım kendi yazmıyor
Doktorum iner yada inmez demedi canim eger yüksek cikar ise ilacla dusururuz sknti olmaz dediCanim aslında bence beklemek saçma ben geçen hafta yaptırdım cuma randevum olduğu için bekledim.bebegin zeka gelisimini etkiliyormus 2.5 alti tutmak gerek.iner mı ki öyle bir ihtimal de var galiba senin doktorun öyle demiş
Daha içtiğim kefirin bardağı elimdeyken yazınızı gördüm çok faydalı her dönem de içiniz rahat bi şekilde içebilirsiniz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahKizlar simdi akloma bisey geldi kizim kefir icerken bende icsemmi bir cay bardagi acaba zarari olurmu diye bir iki yere baktim cok faydasi varmis bagirsaklari duzenledigi icin kabiz riskinide azaltiyomus mantar olmayida engelliyomus ve bebege gecip bebeginde bagisikligini guclendiriyomus ama yinede emin olmadim kalp atisi icin gittigimde doktora sorucam sizede soyliyim sizde doktora donisin cok faydasi varmis
Hayır benim okuduğum şeyler ve böyle olan kişilere baktım hep ilaç verilmişBunu size doktorunuz mu soyledi?
Kefiri kendiniz mı yapiyorsunuzDaha içtiğim kefirin bardağı elimdeyken yazınızı gördüm çok faydalı her dönem de içiniz rahat bi şekilde içebilirsiniz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Evet inşallah kendi düşerDoktorum iner yada inmez demedi canim eger yüksek cikar ise ilacla dusururuz sknti olmaz dedi
Burda okudum arasdirdim biraz dusenelr varmis biraz bekleyelim ilaclarda cok faydalı bisi sayilmaz zaten
Değerlerinde bir sıkıntı yok folik asitin de gayet iyiMerhaba benimde kafama takıldı bugün doktoruma gittim ve tüm tahlillerim yapılmıştı size görüntü ekliyorum bakar mısınız TSH değerim ve olması gereken yazıyor siz şimdi 3.50 felan yazınca teste göre bı değişiklik mi var acaba doktorum da gayet iyi sonuçların dedi geçen hafta yaptirmistim zaten kafam karıştı şuan
Folat 6 dan aşağıya düşünce ve 20 den yukarı çıkınca sıkıntı oluyormuş. Benim de değerim 11 folat değerim. O yüzden folik asit kullanmiyorumBir de sizin folik asit ve b12 değeriniz de
Biraz düşük görünüyor vitaminlerle takviye eder herhalde doktorunuz
Yok canım malesef ya içim veya Pınar olması lazım benim içtiğim haftada 1 litre alıp hergün akşam içmeyi planlıyorumKefiri kendiniz mı yapiyorsunuz
Ben iciiyorum ama meyveli canim ben sut falan icemiyorum sadece kefir oda meyveliKizlar simdi akloma bisey geldi kizim kefir icerken bende icsemmi bir cay bardagi acaba zarari olurmu diye bir iki yere baktim cok faydasi varmis bagirsaklari duzenledigi icin kabiz riskinide azaltiyomus mantar olmayida engelliyomus ve bebege gecip bebeginde bagisikligini guclendiriyomus ama yinede emin olmadim kalp atisi icin gittigimde doktora sorucam sizede soyliyim sizde doktora donisin cok faydasi varmis
Insallah canimEvet inşallah kendi düşer
Inşallah canım inan çok üzüldüm.bende kendi capimda netten araştırdım.insallah güzel olur her seyKizlar az once bi doktor akrabamiz var yurtdisinda onunla konustum Boyle yuksek degerlerde o kadar hizli yukselmezmis 2gun icin normal dedi 8haftani bekle ultrasona git dedi kendi doktorumda normal dedi
Meyvelinin pek faydasi yok sade olan daha saglikli diye biliyorum canim sadesini bir dene ben evde kendim yapiyordum mayasini sut aldigim sutcuden almistim fakat tatile giderken buzluga koymayi unutmusum geldigimdede koydugum biraz sut ve suyun icinde olmustu rengi kahverengiye yakin olup farkli kokunca olmus diye attim simdide biyerden guvenip alamiyorum virus sebebiyle aktarda baktim ufak cam bir sise icinde satiyolar ordan alip yapayim diyorum ama bu ara acik sute pek guvenmiyorum bir sure daha hazir almaya devam ederim heraldeBen iciiyorum ama meyveli canim ben sut falan icemiyorum sadece kefir oda meyveli
Hayyy masallah annesi ben o fasulyeyi yerim nasilda tatli mis gibi cennet kokuyodurBuda benim minik fasülyem teyzeleri.