- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.985
- 133
Aminnn prensesim allah razi olsun insalllaaah derim.insallah ben dogurdum siz de dogurdum artik emistik falan deriz allahim cok.amiiinÇok çok sevindim canım inşallah bebişi gördüm kalp atışını duydum dersin böyle ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn prensesim allah razi olsun insalllaaah derim.insallah ben dogurdum siz de dogurdum artik emistik falan deriz allahim cok.amiiinÇok çok sevindim canım inşallah bebişi gördüm kalp atışını duydum dersin böyle ❤
Ayy gördüm mu keseyi. Çok sevindimSağol canim cok tesekkur ederim cok sukur gorduk bekdr sukur etsem mevlama az ☹
Rabbim her isteyene nasip etsin kimsenin yuvasini evlat kokusunu eksik etmesinnnn
Aynen cok az varmis aramizda rabbim saglicakla alalim kucagimizaaa❤
30 nisan mi yoksa:)))benimki oyle. benim seninle doktor kontrollerim hep aynı oluyorKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤
Belki ikizdir henüz tüp yolculuğundadır. Yolculukta değilse bile orda takılıp kaldıysa onu alırlar diğeri gelişmeye devam eder. Kötüyü çağırma hemen. O doktorunu da acilen değiştirTupte de bisey goruyorum demisti
Bak gördün mü. Değerin gayet de normal dert etme. Ama o tüplere iyice bi baktırHayir yapmam burada biri aynisini yaşamış sonra ultrasonda iki tane kese gormusler
Ay hadi İnşallah canımcım. Çok aminAminnn prensesim allah razi olsun insalllaaah derim.insallah ben dogurdum siz de dogurdum artik emistik falan deriz allahim cok.amiiin
Benim de 30 nisan30 nisan mi yoksa:)))benimki oyle. benim seninle doktor kontrollerim hep aynı oluyor
Doktora gitmemek de hata canim. Baska bir doktora git ama mutlaka git ole 1 hafta beklicem demekle olkaz riskli bi durum var demekki ihmal etmeHayir yapmam burada biri aynisini yaşamış sonra ultrasonda iki tane kese gormusler
Kesinlikle başka doktora da gidilmeli. Sonuçta bilmediğimiz bir süreç ve herşey Allah tan.Doktora gitmemek de hata canim. Baska bir doktora git ama mutlaka git ole 1 hafta beklicem demekle olkaz riskli bi durum var demekki ihmal etme
Ayy gördüm mu keseyi. Çok sevindim
evet çiçeğim 30 nisan ama 29 unda gidebilirz herhlde esimin izin durumuna gore bakacaz bakalim bi degerim yuksek cikmis onuda ac karna bi tahlik evrcem ogun insalllah bisi.cikmaz❤30 nisan mi yoksa:)))benimki oyle. benim seninle doktor kontrollerim hep aynı oluyor
Tabiki degerleri guzel hemen bazgecmesin bebeğinden zatenonay vermeden kimse kimseyi yavrusundan koparamaz , ama hoc bi doktor durup dururken de bu haftalarda beta istemez. Ha guvenmedimi doktor mu yok baska ni doktora gitsin anormal bi durum varsa zaten oda soyler , belki ilaclarla onunr gecebilecekken beklemekle daha kotu sonuclar olabilirKesinlikle başka doktora da gidilmeli. Sonuçta bilmediğimiz bir süreç ve herşey Allah tan.
Ben 1 haftayı bitirdim. 3 haftaydı bir de düşün artık kaldı 2 hafta. Herşey inşallah yolunda gitsin de beklemeye razıyım. Zaman durdu gibi gelse de şükür diyorum beklediğim şey çok güzel bişeyHahah koca iki haftamiz var
Aynı konudan bende müzdaribim hala doktor konusunda karar veremedim@anreb3232 @Burcik06 O Ozlrmgjj İzmir anneleri doktor tavsiyesine ihtiyacım var sgk anlaşmalı özel hastane olarak
Kızlar mide bulantıları ne alemde bende koku hassasiyeti başladı.midem de kazan gibi.biraz erken başladı sanki
cnm kesın dıs gebelık mi dedı yoksa bekleyelım bıraz daha olma ıhtımalı felan var mı dedı mlum bu zamanlarda dırek kotusunu dusunuyoruz baska doktora gıtme sansın varsa bır gorun derımTupte de bisey goruyorum demisti
Karnım açken mide bulantım oluyor ama hafif düzeyde. Yaklaşık 1 haftadır sürekli ekşi yiyecekler istiyor canım. Normalde tatlıyı çok severim ama bu aralar hiç canım çekmiyor. Her aksam bol ekşili çoban salatası yiyorum yemekte. Sabah da domates salatalığın üzerine limon sıkıp yiyorum şuan bile aklımda limon varKızlar mide bulantıları ne alemde bende koku hassasiyeti başladı.midem de kazan gibi.biraz erken başladı sanki
bende koku hassaıyetı basladı sabah kotuydum sımdı ıyım yaglı yememeye calısıyorum hatta fırına tuzlu papates attım sadece onu yıyecegım baska seyler mıdemı bulandırıyorKızlar mide bulantıları ne alemde bende koku hassasiyeti başladı.midem de kazan gibi.biraz erken başladı sanki