- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kide haklısın bende korkuyorum özellikle bulunduğumuz zamandan dolayı çok korkuyorum kötü birseyke karşılaşmaktan Allah sağlıklı sihahhtli doğ yapmamizi nasip etsinIlk gebelik olunca okadar ayrintiya takilmiyor insan canim ama sonlanan bir iki gebelik yasadiysan daha arastirmaci daha tedirgin oluyor ister istemez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canm
AmiiiiiinKeseleriniz ve kalp atışlarınız hayırlı uğurlu olsun hanımlar darısı bizlerin başına insallahhhh
gidemedim canim bazi isler cikti baska zAmana kAldi artikHayirli habelrlerle gel insallah canim hemen yaz merakta birakma bizi dualarim gidecek olan herkeze
noldu canim.hyrdrKizlar yardım edin cok uzgunum
Gec olsunda guc olmasin canim dusundukce mantikli geldi duymamak 10 gun sonrayi bekliycez sayili gun cabuk gecer ayy bunu soyleyince kendimi hapisteymiste disari cikacakmisim gibi hissetim gerci su gunlerde ondan bi farkimiz kalmadi bir ay sonra ilk defa disari cikincada sanirim biraz etkilenip olumsuz dusundumCanım geçen gün netten kadın doğum prof bir doktoru dinledim zaten bebek yeni kap atışına başladığında doktorlar dinlemiyormuş ışınlar oraya yoğunlaşınca olumsuz etki yaratıyormuş demekki bebisi gördü içinde küçük olduğu için kap atışı dinlemeyi çok yoğunlaşmayı doğru bulmadı.. Bak bende geçen hafta gittim günüme göre 7 gözüküyordu ama tabiki benim geç döllenme olduğu için ben beklemiyordum kalp atışını öylede oldu sadece kese ve yolk kesesi göründü hatta bebek bile görünmedi içinde doktor endişe etmeme gerek olmadığını söyledi yolk kesesi bizim için güzel bir ilerleme dedi 10 gün sonra gel dedi ben 12 gün bekliyorum inşallah salı günü gideceğim...
Amin canimTabi kide haklısın bende korkuyorum özellikle bulunduğumuz zamandan dolayı çok korkuyorum kötü birseyke karşılaşmaktan Allah sağlıklı sihahhtli doğ yapmamizi nasip etsin
Aaa olsun canim bi sorunun yoksa acele etmegidemedim canim bazi isler cikti baska zAmana kAldi artik
Hic olumsuz duyguya kapılma herşey yolunda gidecek inşallah böyle inanmalıyız benim testler fenalarda aslında ama hala güzel düşünüyorum çünkü daha doktorum görmedi kendi kafamdan kurmak istemiyorumGec olsunda guc olmasin canim dusundukce mantikli geldi duymamak 10 gun sonrayi bekliycez sayili gun cabuk gecer ayy bunu soyleyince kendimi hapisteymiste disari cikacakmisim gibi hissetim gerci su gunlerde ondan bi farkimiz kalmadi bir ay sonra ilk defa disari cikincada sanirim biraz etkilenip olumsuz dusundum
Bende dusunmiycem Allahin dedigi olur canim zaten olumsuz bisey soylemedi sukur benim melek biraz nazli olacak heraldeHic olumsuz duyguya kapılma herşey yolunda gidecek inşallah böyle inanmalıyız benim testler fenalarda aslında ama hala güzel düşünüyorum çünkü daha doktorum görmedi kendi kafamdan kurmak istemiyorum
2gun once 13032 olan beta bi gün 15093ciktinoldu canim.hyrdr
Canım senin kese görüldü mu normal şekilde? Hem kese oluşup hem tupte nasıl bir şey oluşabilir? Bence bir doktora daha git. Hem de bekletme. Bak inşallah seninki öyle değildir ama dış gebelik tehlikeli bir durum.bekleme başka bir doktora daha git2gun once 13032 olan beta bi gün 15093cikti
Canım çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla inşallahKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤
Canim senin kesen gorunmustu kotu düşünme doktorunu değiştir normal bence betanda2gun once 13032 olan beta bi gün 15093cikti
yok canim herhangi bi sikinti kalp atisi icin gitcektim nasip degilmis olsun artik keseyi gormustuk zaten 5 haftalikkenAaa olsun canim bi sorunun yoksa acele etme
Aminnnn bitanem allah razi.olsunn yattim doktor bakarken.kalp ritmim nasil degisti acaba kese varmi yokmu die cok sukur mevlamaaaa rabbima her isteyene nasip etsin herkese❤❤❤❤Canım çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla inşallah
Gozun aydin canim kalp atislarinida duymak nasip olsunKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤
uzulme demek kolay tabi uzulursunde soyle dusun allahtan geliyo o werir o alir moralini bozmamaya calis lutfen ❤❤❤2gun once 13032 olan beta bi gün 15093cikti