• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ilk gebelik olunca okadar ayrintiya takilmiyor insan canim ama sonlanan bir iki gebelik yasadiysan daha arastirmaci daha tedirgin oluyor ister istemez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canm
Tabi kide haklısın bende korkuyorum özellikle bulunduğumuz zamandan dolayı çok korkuyorum kötü birseyke karşılaşmaktan Allah sağlıklı sihahhtli doğ yapmamizi nasip etsin

Canım geçen gün netten kadın doğum prof bir doktoru dinledim zaten bebek yeni kap atışına başladığında doktorlar dinlemiyormuş ışınlar oraya yoğunlaşınca olumsuz etki yaratıyormuş demekki bebisi gördü içinde küçük olduğu için kap atışı dinlemeyi çok yoğunlaşmayı doğru bulmadı.. Bak bende geçen hafta gittim günüme göre 7 gözüküyordu ama tabiki benim geç döllenme olduğu için ben beklemiyordum kalp atışını öylede oldu sadece kese ve yolk kesesi göründü hatta bebek bile görünmedi içinde doktor endişe etmeme gerek olmadığını söyledi yolk kesesi bizim için güzel bir ilerleme dedi 10 gün sonra gel dedi ben 12 gün bekliyorum inşallah salı günü gideceğim...
Gec olsunda guc olmasin canim dusundukce mantikli geldi duymamak 10 gun sonrayi bekliycez sayili gun cabuk gecer ayy bunu soyleyince kendimi hapisteymiste disari cikacakmisim gibi hissetim gerci su gunlerde ondan bi farkimiz kalmadi bir ay sonra ilk defa disari cikincada sanirim biraz etkilenip olumsuz dusundum

Gec olsunda guc olmasin canim dusundukce mantikli geldi duymamak 10 gun sonrayi bekliycez sayili gun cabuk gecer ayy bunu soyleyince kendimi hapisteymiste disari cikacakmisim gibi hissetim gerci su gunlerde ondan bi farkimiz kalmadi bir ay sonra ilk defa disari cikincada sanirim biraz etkilenip olumsuz dusundum
Hic olumsuz duyguya kapılma herşey yolunda gidecek inşallah böyle inanmalıyız benim testler fenalarda aslında ama hala güzel düşünüyorum çünkü daha doktorum görmedi kendi kafamdan kurmak istemiyorum 😊

Hic olumsuz duyguya kapılma herşey yolunda gidecek inşallah böyle inanmalıyız benim testler fenalarda aslında ama hala güzel düşünüyorum çünkü daha doktorum görmedi kendi kafamdan kurmak istemiyorum 😊
Bende dusunmiycem Allahin dedigi olur canim zaten olumsuz bisey soylemedi sukur benim melek biraz nazli olacak heralde🤭🤭

2gun once 13032 olan beta bi gün 15093cikti
Canım senin kese görüldü mu normal şekilde? Hem kese oluşup hem tupte nasıl bir şey oluşabilir? Bence bir doktora daha git. Hem de bekletme. Bak inşallah seninki öyle değildir ama dış gebelik tehlikeli bir durum.bekleme başka bir doktora daha git

Canım çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla inşallah 🤗
Aminnnn bitanem allah razi.olsunn yattim doktor bakarken.kalp ritmim nasil degisti acaba kese varmi yokmu die cok sukur mevlamaaaa rabbima her isteyene nasip etsin herkese🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back