• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım senin kese görüldü mu normal şekilde? Hem kese oluşup hem tupte nasıl bir şey oluşabilir? Bence bir doktora daha git. Hem de bekletme. Bak inşallah seninki öyle değildir ama dış gebelik tehlikeli bir durum.bekleme başka bir doktora daha git
Evet görüldü canım fotosunu attim buraya

Tupte de bisey gozukuyo demisti
Bende 6 nisanda yaptırdım Bi de 13 nisanda 7 kat artmadı gerekirken daha az artmış bende kendimden şüphelendim ama herkes ona bakma ultrason önemli dedi bana

Gunewim Gunewim hemen dış gebelik diyen doktora inanma. Farklı doktorlara da görün. Dış gebelik bebeğin rahimden farklı bir yerde tutunması demek. Sen keseyi gördün, başka bişey olabilir o. Ayrıca dış gebelikte değer epey artar. Anca ilaç, iğne ve kürtajla düşer veya azalır. Doktoruna pek güvenemedim ben.

Kizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür 🤲🏻
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤👼👼👼👼
Gözün aydın canım sonunda gördün keseyi aramızda o zaman 4 gün var ben 28 ine gideceğim Allah tan birşey olmazsa

Bir arkadasimiz yazdı onda da 14400 den 15000 olmus doktor dis gebelik demiş iki gün sonra ultrasonda iki tane kesesi görülmüş

Gözün aydın canım sonunda gördün keseyi aramızda o zaman 4 gün var ben 28 ine gideceğim Allah tan birşey olmazsa
Sağol canim cok tesekkur ederim cok sukur gorduk bekdr sukur etsem mevlama az ☹
Rabbim her isteyene nasip etsin kimsenin yuvasini evlat kokusunu eksik etmesinnnn
Aynen cok az varmis aramizda rabbim saglicakla alalim kucagimizaaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Zaten yarin gidemem gidersem alırlar😔😢
Alırlar ne demek ya. Sakın öyle bi akılsızlık yapma. Bi doktorun lafıyla. Benim 8haftalık gebeliğim 5ci haftada durmuştu doktorlar gelişmiyor almamız lazım dediler kabul etmedim çıktık. Yolda kanamam oldu geri döndük düşük yaşıyorsun dediler ondan sonra kürtaja izin verdim. Sakın iyice araştırmadan öyle bişey yapma

Bir arkadasimiz yazdı onda da 14400 den 15000 olmus doktor dis gebelik demiş iki gün sonra ultrasonda iki tane kesesi görülmüş
Çiçeğim senin değerin normal bak benim.doktor beta isdemedgi bgun keseyi gorduk die sukur mevlama sende gordun keseni ve doktorunu sen değiştir uzulme sakin yarin ama.doktora git

Alırlar ne demek ya. Sakın öyle bi akılsızlık yapma. Bi doktorun lafıyla. Benim 8haftalık gebeliğim 5ci haftada durmuştu doktorlar gelişmiyor almamız lazım dediler kabul etmedim çıktık. Yolda kanamam oldu geri döndük düşük yaşıyorsun dediler ondan sonra kürtaja izin verdim. Sakın iyice araştırmadan öyle bişey yapma
Hayir yapmam burada biri aynisini yaşamış sonra ultrasonda iki tane kese gormusler

Sağol canim cok tesekkur ederim cok sukur gorduk bekdr sukur etsem mevlama az ☹
Rabbim her isteyene nasip etsin kimsenin yuvasini evlat kokusunu eksik etmesinnnn
Aynen cok az varmis aramizda rabbim saglicakla alalim kucagimizaaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin inş zaman çabuk geçse bebek var mı yok mu kalp atışı duyulacak mı hep aklımda

Kizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür 🤲🏻
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤👼👼👼👼

Çok çok sevindim canım inşallah bebişi gördüm kalp atışını duydum dersin böyle 😍❤️

Amin inş zaman çabuk geçse bebek var mı yok mu kalp atışı duyulacak mı hep aklımda
Dusunme canim allahin izniyle onlarida gorcez elbet düşünüyoruz ama nabalim 8 ay byle gececek hrhlde

Back