- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 53
- 36
Gözün aydın canımKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
2 hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi ❤❤❤❤❤❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
Maaşallah canım gözün aydınKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
Evet görüldü canım fotosunu attim burayaCanım senin kese görüldü mu normal şekilde? Hem kese oluşup hem tupte nasıl bir şey oluşabilir? Bence bir doktora daha git. Hem de bekletme. Bak inşallah seninki öyle değildir ama dış gebelik tehlikeli bir durum.bekleme başka bir doktora daha git
MaşaAllah darısı kalp atışına inşaAllahKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
Insalllaah rabbim saglicakla kucagimizada aliriz allahim nekdr sukur etsem az sanaGozun aydin canim kalp atislarinida duymak nasip olsun
Aminnn insalllaaah insalllaaah canimmmMaşaAllah darısı kalp atışına inşaAllah
Gözün aydın canım
Sagolun canlarim cok tesekkur ederim rabbim kmsenin kucağını bos birakmasinnnMaaşallah canım gözün aydın
Doktora sordum normal artmamis dis gebelik dedi
Bende 6 nisanda yaptırdım Bi de 13 nisanda 7 kat artmadı gerekirken daha az artmış bende kendimden şüphelendim ama herkes ona bakma ultrason önemli dedi banaTupte de bisey gozukuyo demisti
Tupte de bisey goruyorum demistiSenin o doktorun da çok savadsızdı bana göre. Ele artışla dış gebelik nasıl der hele de keseyi görmüşken.
Gözün aydın canım sonunda gördün keseyi aramızda o zaman 4 gün var ben 28 ine gideceğim Allah tan birşey olmazsaKizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
Sağol canim cok tesekkur ederim cok sukur gorduk bekdr sukur etsem mevlama az ☹Gözün aydın canım sonunda gördün keseyi aramızda o zaman 4 gün var ben 28 ine gideceğim Allah tan birşey olmazsa
Alırlar ne demek ya. Sakın öyle bi akılsızlık yapma. Bi doktorun lafıyla. Benim 8haftalık gebeliğim 5ci haftada durmuştu doktorlar gelişmiyor almamız lazım dediler kabul etmedim çıktık. Yolda kanamam oldu geri döndük düşük yaşıyorsun dediler ondan sonra kürtaja izin verdim. Sakın iyice araştırmadan öyle bişey yapmaZaten yarin gidemem gidersem alırlar
Çiçeğim senin değerin normal bak benim.doktor beta isdemedgi bgun keseyi gorduk die sukur mevlama sende gordun keseni ve doktorunu sen değiştir uzulme sakin yarin ama.doktora gitBir arkadasimiz yazdı onda da 14400 den 15000 olmus doktor dis gebelik demiş iki gün sonra ultrasonda iki tane kesesi görülmüş
Hayir yapmam burada biri aynisini yaşamış sonra ultrasonda iki tane kese gormuslerAlırlar ne demek ya. Sakın öyle bi akılsızlık yapma. Bi doktorun lafıyla. Benim 8haftalık gebeliğim 5ci haftada durmuştu doktorlar gelişmiyor almamız lazım dediler kabul etmedim çıktık. Yolda kanamam oldu geri döndük düşük yaşıyorsun dediler ondan sonra kürtaja izin verdim. Sakın iyice araştırmadan öyle bişey yapma
Amin inş zaman çabuk geçse bebek var mı yok mu kalp atışı duyulacak mı hep aklımdaSağol canim cok tesekkur ederim cok sukur gorduk bekdr sukur etsem mevlama az ☹
Rabbim her isteyene nasip etsin kimsenin yuvasini evlat kokusunu eksik etmesinnnn
Aynen cok az varmis aramizda rabbim saglicakla alalim kucagimizaaa❤
Kizlar biz kesemizi gorduk cok sukue 5 haftalik dedi doktor hersey cok guzel masalllah dedi cok sukur bin şükür
Dusunme canim allahin izniyle onlarida gorcez elbet düşünüyoruz ama nabalim 8 ay byle gececek hrhldeAmin inş zaman çabuk geçse bebek var mı yok mu kalp atışı duyulacak mı hep aklımda