Çok teşekkür ederim. Amin canımım cümlemiz ınsallah. Sağlıkla büyürlerOlsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Amin canımım cümlemiz ınsallah. Sağlıkla büyürlerOlsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba benim bugün 5+5 ve minicik de olsa bebeği ve kalp atışını gördük çok şükürUltrasona göre 6+1 göründü 3 gün ilerde yani. Ama doktor olabilir, herşey yolunda dedi. İnşallah siz de görürsünüzGünaydin güzel Aralik Anneleri
Benim Sali günü ilk Doktor randevum var. Ilk Randevuda beni neler bekliyor? Doktor neler soruyor mesela veya ilk kontroll nasil geciyor? Cok heycanliyim ve sali günü bana cok uzak gibi geliyor Suan 4+6 Haftasindayim eger dogru hesapladiysam 12. Marttan intibaren. Saliya 5+5 olacak insallah. Kese görülürmü? Yada siz 5+5 ken doktorunuz neler gördü sizde?
Merhaba benim bugün 5+5 ve minicik de olsa bebeği ve kalp atışını gördük çok şükürUltrasona göre 6+1 göründü 3 gün ilerde yani. Ama doktor olabilir, herşey yolunda dedi. İnşallah siz de görürsünüz❤
Gözün aydin canm 10 gün daha bekliyecksin miniğin kalp atışları için içini ferah tut bende tam 7+0 da gidicemGostermedide canim aklimda deli sorular keseyi gorduk dedi dolumu dedim evet bebek orda endiselenme dedi ama icime bir huzursuzluk coktu 6+5 duymam lazimdai bide haftaya gel demedi 10 gun sonra dedi bisey olsa soylerlerdi degilmi kizlar
Bu haftalar bizi hakkaten yeniltiyor daha haftaya takilmam zaten saglicakla kucagimiza almak nasip olsun bu annelik baska bisey dogsa bile baska seyleri icin endiseleniyoruz anne olunca endise bitmiyor yaniBak bana geçen hafta 5+3 haftalık demişlerdi. Bugün gittin yine doktor 5+3 dedi....Dedim eyvah büyümedi mi....Bu öyle bir sey değilmiş.yani mesela keseyi ölçtü kese 7 haftalık çünkü kese daha büyük ama bebek 5 haftalık. Haftalara takilmayacaksiniz dedi
Ca kaç haftalık olduğunu soylememeks benimde sat la uyumlu çıkmadı 5 gün geç göründü seninde öyle olabilir daha küçüktür sen kendi hesabımla mi 6+5 sinSeninle aramizda bes gun varmis canim demekki kese icin gidiyorsan demek benim bebisimde daha yeni olsutu kucuk oldugu icinde duyamadik biraz icimi rahatlattiniz kizlar simdi daha iyiyim doktorun hissetiremedigi guveni hissettirdiniz tesekkur ederim size senin randevunada az kaldi canim guzel haberlerini bekliyorum
Eklerim canm PC açayım telefondan olmuyorbrnbrr canim beni de listeye eklermisin :)
Ben tam zamaninda gittigimi dusunuyordum ama bu hafta hesabi beni yaniltti sende guzel haberler alip gelirsin umarim canimGözün aydin canm 10 gün daha bekliyecksin miniğin kalp atışları için içini ferah tut bende tam 7+0 da gidicem
Merak etme...bir şey olsa 10 gün beklemezdi bile. Kalp atışını ben çok zor duydum. Orda simgeler var da var yok arası duyduk. Çok normal canım. 7 hafta dediğin kesedir. Bebek daha minikGostermedide canim aklimda deli sorular keseyi gorduk dedi dolumu dedim evet bebek orda endiselenme dedi ama icime bir huzursuzluk coktu 6+5 duymam lazimdai bide haftaya gel demedi 10 gun sonra dedi bisey olsa soylerlerdi degilmi kizlar
Evet canim hesaplayiciya gore 6+5 ama adet tarihimdende tam emin olamadim ondanda kaynakli sanirim doktorada dedim adet tarihimde biraz supeliyim dedim ondanmi duymadik dedim bekleyip gorucez 10 gun sonra dediCa kaç haftalık olduğunu soylememeks benimde sat la uyumlu çıkmadı 5 gün geç göründü seninde öyle olabilir daha küçüktür sen kendi hesabımla mi 6+5 sin
Gozun aydin canim darisi bana ve diyer hamis arkadaslara insallahMerhaba benim bugün 5+5 ve minicik de olsa bebeği ve kalp atışını gördük çok şükürUltrasona göre 6+1 göründü 3 gün ilerde yani. Ama doktor olabilir, herşey yolunda dedi. İnşallah siz de görürsünüz❤
O zaman daha küçük tür canm dediğim gibi küçük olabilir minik birde bilmemek te güzel birsey ilk gebeligimde kese görün dumu göründü sıkıntı yok ne bebek var mı içinde kalp atışı felan hiç aklmda yoktu doktorum zararlı 12 haftaya kadar dinleme dedi tamam demiştimEvet canim hesaplayiciya gore 6+5 ama adet tarihimdende tam emin olamadim ondanda kaynakli sanirim doktorada dedim adet tarihimde biraz supeliyim dedim ondanmi duymadik dedim bekleyip gorucez 10 gun sonra dedi
Diş gebelik için rahimde kese görünmezdiki. Sizin kese varDoktora sordum normal artmamis dis gebelik dedi
Tupte de bisey gozukuyo demistiDiş gebelik için rahimde kese görünmezdiki. Sizin kese var
Ilk gebelik olunca okadar ayrintiya takilmiyor insan canim ama sonlanan bir iki gebelik yasadiysan daha arastirmaci daha tedirgin oluyor ister istemez hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canmO zaman daha küçük tür canm dediğim gibi küçük olabilir minik birde bilmemek te güzel birsey ilk gebeligimde kese görün dumu göründü sıkıntı yok ne bebek var mı içinde kalp atışı felan hiç aklmda yoktu doktorum zararlı 12 haftaya kadar dinleme dedi tamam demiştim
Bence baska bir doktora daha git derim ben canim niye diyceksin ben kizimdan once bir hamilelik yasadim 6 hafta kalp atisi yok dendi ve hemen almaliyiz zehirler dediler simdilerde dusunuyorumda belki bekletseler ilerleyen zamanlarda duyulurdu ustelik kurtaj oldugum gunun aksami esim 42 derece atesle beni acile goturmus tam yapilmamis kurtaj parca kalmis ve ben ayni gunde ikinci defa kurtac oldum iki ay kendime gelememistim cahillik simdiki aklim olsa bi 10 gun daha bekleyelim der inanmazdim hemenTupte de bisey gozukuyo demisti
Zaten yarin gidemem gidersem alırlarBence baska bir doktora daha git derim ben canim niye diyceksin ben kizimdan once bir hamilelik yasadim 6 hafta kalp atisi yok dendi ve hemen almaliyiz zehirler dediler simdilerde dusunuyorumda belki bekletseler ilerleyen zamanlarda duyulurdu ustelik kurtaj oldugum gunun aksami esim 42 derece atesle beni acile goturmus tam yapilmamis kurtaj parca kalmis ve ben ayni gunde ikinci defa kurtac oldum iki ay kendime gelememistim cahillik simdiki aklim olsa bi 10 gun daha bekleyelim der inanmazdim hemen
Oy maaşallah çok sevindim hayırlı olsunSelam güzel hamişler. Bi uyuyakalmaya gelmiyosunuz ya sayfalarca sohbet muhabbet anca bitirebildim yazdıklarınızı. Ben bugün 7+0 olarak gittim. Daha önce 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün bebeğimi kesede gördü ve kalp atışını duydum çok şükür. Her şey yolunda olduğunu söyledi doktor. Bulantım var olduğunu söyledim ki 24 saat başımı kaldıramıyorum sürekli yatma halindeyim. Hiç kusmadım ama. Bir ilaç yazdı. Yarın kontrole gidecek olanlar da güzel haberlerle gelin inşallah bebişime maşallah lütfen Eki Görüntüle 2619952
Benim SAT'a göre 5+3'te vajinal muayenede gördük keseyi.Günaydin güzel Aralik Anneleri
Benim Sali günü ilk Doktor randevum var. Ilk Randevuda beni neler bekliyor? Doktor neler soruyor mesela veya ilk kontroll nasil geciyor? Cok heycanliyim ve sali günü bana cok uzak gibi geliyor Suan 4+6 Haftasindayim eger dogru hesapladiysam 12. Marttan intibaren. Saliya 5+5 olacak insallah. Kese görülürmü? Yada siz 5+5 ken doktorunuz neler gördü sizde?
Maaşallah inşaallah kalp atışını da duyacağınız günler gelecek. Ben de coraspin ve iğne kullanıyorum.Kizlar ben geldim bebisimi gorduk ama kalp atisi duyamadi henuz erken dedi haftasina gore kucuk dedi 10 gun sonra kalp atisi icin tekrar cagirdi bir sorun goremedim icin rahat olsun dedi bide daha once iki bebegim oldugu icin karnimda kan sulandirici coraspirin yazdi gelmez simdi o 10 gun
Güzel haberler geliyor bugün çok şükür. Rabbim tamamına erdirsinGunaydiiiiiin çok şükür dışardan da gördük keseyi. Yolk kesesini gösterdi. Kalp atışını duymakta da biraz zorlandik .nefesimi tutturdu doktor.oyle yapınca biraz duyduk. çok minik. 5-6 haftalik görünüyor dedi..binlerce şükür
Canım geçen gün netten kadın doğum prof bir doktoru dinledim zaten bebek yeni kap atışına başladığında doktorlar dinlemiyormuş ışınlar oraya yoğunlaşınca olumsuz etki yaratıyormuş demekki bebisi gördü içinde küçük olduğu için kap atışı dinlemeyi çok yoğunlaşmayı doğru bulmadı.. Bak bende geçen hafta gittim günüme göre 7 gözüküyordu ama tabiki benim geç döllenme olduğu için ben beklemiyordum kalp atışını öylede oldu sadece kese ve yolk kesesi göründü hatta bebek bile görünmedi içinde doktor endişe etmeme gerek olmadığını söyledi yolk kesesi bizim için güzel bir ilerleme dedi 10 gün sonra gel dedi ben 12 gün bekliyorum inşallah salı günü gideceğim...Evet canim kotu bisey olsa sanirim soylerdi ben haftaya aldanip kalp atisi duyarim diye cok odaklamisim kendimi duyamayinca tabi kotu dusunceler kapladi hemen saglik ocagindaki ebeye soyledim goc dollenme olduysa duymamistir dedi ama cok inceleyip bakmadi da ben daha ayrintili inceler falan diye dusunmustum bakti kese var bebek var hadi plan yapalim dedi yatmamla kalkmam bir oldu kalp atisi dinlemeye yeltenmedi yani demek baya kucuk ki atis duyulmaz diye dusunup ugrasmak istemedi