2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Inanin arkada.oturuyorum arabada midem alt ust olduu önde yasakmis ne gunlere kaldik

Reactions: W-w
Aynen cnm herseyin hayirlisi neyse hakkimizda o olsun herkezin kucagi cennet kokulu meleklerle dolsun Allahim olmayanlarada nasip etsin
Aminnn aminnn rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıyla

Inanin arkada.oturuyorum arabada midem alt ust olduu önde yasakmis ne gunlere kaldik
Senin uzakti degilmi canim hastane ben hastanemden cok memnunum icim cok rahat kimse yoktu hastanede calisanlarin disinda erken gitmenin avantaji vardi sanirim birde iceri girerken maskeni ve eldivenini degisttiriyolar disarda dolastiginla iceri almiyorlar hosuma gitti guvenli hissetim virus endisesi yasamadim sukur

Neyseki tek degilmisim simdi dahada rahatladim demekli doktorlar temkinli davraniyolar vallahi dusunmekten basima agrilar girmisti
Ben de aynıyım canım kafana takma. Ben de sizle aynıyım aşağı yukarı 30 nisanda gitcem kalp atışı için. Senden bile sonra gitcem. Kendini stresr sokma sakın. Olumlu şeyler düşün herşey çok güzel olcak

Insallah canim nette arastirdim biraz 8+3 bile anca duyan varmis rahmin asagi dogru durmussa ve kiloda kalp atisinin gec duyulmasina nedenmis karin bolgesinde fazla yag katmani oldugu icin disari ses iletilmeyebiliyormus bendede masallah baya bi kilo ve karin bolgemde baya bi yag var muhtemelen o yuzden dinlemedi duyilmaz diye dusundu demek

Bak bana geçen hafta 5+3 haftalık demişlerdi. Bugün gittin yine doktor 5+3 dedi....Dedim eyvah büyümedi mi....Bu öyle bir sey değilmiş.yani mesela keseyi ölçtü kese 7 haftalık çünkü kese daha büyük ama bebek 5 haftalık. Haftalara takilmayacaksiniz dedi

Ay yarabbim sukurler olsun canim sende gordun keseni bebeğini ben bebegimi goremem keseyi gorcem allah izin verirse
Bebek gerçekten de kalem ucu kadar. Çok haklılar göremememizde. Keseye bağlı içeride bir çıkıntı gibi ınsallah göreceksin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…