• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba Canım benim 5+0 ken keseyi gördü uyumlu falan dedi 5+0 a göre.Yolku ben sordum cok ufak bi nokta halinde gördüm dedi.Seninde muhtemelen kese ve belki +yolkta görülür haftana göre.Aklına takılan herşeyi not alıp sor.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz kızlar heyecanla bekliyoruz :)))

cok tesekkür ederim canim cevabin icin. Insallah hayirli haberler aliriz hepimiz.

Kizlar ben geldim bebisimi gorduk ama kalp atisi duyamadi henuz erken dedi haftasina gore kucuk dedi 10 gun sonra kalp atisi icin tekrar cagirdi bir sorun goremedim icin rahat olsun dedi bide daha once iki bebegim oldugu icin karnimda kan sulandirici coraspirin yazdi gelmez simdi o 10 gun

bu durum iyice can sikmaya basladi gece 4 5 gibi yrmek yedim simdi tekrar acliktan midem bulaniyo bi saat daha yemezsem daha kotu oluyorum bi tek bendemi war bu ya bugun nasipse kesin sorcam
Hayır canım bende de var.sabah erkenden bulantiyla uyandım kahvaltiyi kosarak hazırladım yoksa kusmak üzereydim.gece de 1paket çubuk kreker yiyip uyuyabildim fenayim ama daha da kötüye gidebilir yani simdilik yediklerimiz midede durabiliyor bulantiya rağmen

Kizlar ben geldim bebisimi gorduk ama kalp atisi duyamadi henuz erken dedi haftasina gore kucuk dedi 10 gun sonra kalp atisi icin tekrar cagirdi bir sorun goremedim icin rahat olsun dedi bide daha once iki bebegim oldugu icin karnimda kan sulandirici coraspirin yazdi gelmez simdi o 10 gun
Canım çok sevindim bebisi görmüş çok iyi kalp atışı da duyulur 1 haftaya bence. Sen gün sayma hic yoksa gecmiyor.Coraspin iyi olmuş. Benim de 3.kimyasal var öncesinde hem coraspin hem iğne kullaniyorum

Hadi gözün aydın canım ilk güzel haberimizi aldık.:) kaç gözüküyormuş bebek haftasını sordun mu? Ben de 1 gün önceye aldım randevumu 6+6 ya acaba ertelesem mi diye düşündüm şimdi senden 1 gün sonra beklenen doğum tarihim çünkü

Canım çok sevindim bebisi görmüş çok iyi kalp atışı da duyulur 1 haftaya bence. Sen gün sayma hic yoksa gecmiyor.Coraspin iyi olmuş. Benim de 3.kimyasal var öncesinde hem coraspin hem iğne kullaniyorum
Canim sormayi unutmus7m sen ac karinami tok karinami iciyorsun aspirini

Hadi gözün aydın canım ilk güzel haberimizi aldık.:) kaç gözüküyormuş bebek haftasını sordun mu? Ben de 1 gün önceye aldım randevumu 6+6 ya acaba ertelesem mi diye düşündüm şimdi senden 1 gün sonra beklenen doğum tarihim çünkü
Canim sordum ama cok heyecanlisin biraz sabret 10 gun sonra gorusuruz dedi bisey olursa mutlaka ara kend8ni hicbir yemekten kisitlama dedi adet rarihimi yanlis hatirliyor olabilirim ondanmi dedim 10 gun sonra bakariz sabret biliyorum zaman gecmiyor sizlere dedi doktorumu cok beyendim birde test falan istemedi niye anlamadim keseyide bebeyide gorduk kanda bakmamiza gerek yok dedi

Hayır canım bende de var.sabah erkenden bulantiyla uyandım kahvaltiyi kosarak hazırladım yoksa kusmak üzereydim.gece de 1paket çubuk kreker yiyip uyuyabildim fenayim ama daha da kötüye gidebilir yani simdilik yediklerimiz midede durabiliyor bulantiya rağmen
bulantilar meleklerimizin saglikli oldugunu gosterir aman kotu bise cikmasin da yeterki biyle idare ederiz iyi bari sendrde warmis😂turunun tek ornegi degilimmmm

Canim sordum ama cok heyecanlisin biraz sabret 10 gun sonra gorusuruz dedi bisey olursa mutlaka ara kend8ni hicbir yemekten kisitlama dedi adet rarihimi yanlis hatirliyor olabilirim ondanmi dedim 10 gun sonra bakariz sabret biliyorum zaman gecmiyor sizlere dedi doktorumu cok beyendim birde test falan istemedi niye anlamadim keseyide bebeyide gorduk kanda bakmamiza gerek yok dedi
dogum tarihlerimiz ayniymis bende gidicem nasip olursa bugun oglen sonu bakalim bana ne dicek🙈

Günaydın tatlım. Ben sana diyorum işte gitmişken hepsini görüceksin diye 😍 hem keseyi hem bebişini ve kalp atışını inşallah 🤲 kaçta gidiyorsun? Merakla bekliyorum çok çok güzel haberlerle dön inşallah 🤲 dualarım seninle ❤
Yaaaa canim keseyi görebilirim ben 10 gun oldu daha bebegi henuz görebicegimi sanmıyorum ❤

Ah canimmm cok sevindim 😍❤ kalp atisini kucuk die açmıyor kimi doktorlar bunu bliyorum bi arkadasim da doktoru kucuk die acmamisti göstermişti atiyor die allah kucagina almayo nasip etsin insalllaaah

Hadi hayırlı olsun canım:)

Ben de bugun haftaya cumaya randevu alıcam inşallah duyarım kalp atışını. İnşallah herşey yolundadır. Buarada kızlar bugun bulantımı kontrol altına aldım. Neyle bilyormusunuz kahvaltı yerne haşlanmş patatesle. Hiç faydalı değil ama zaten yumrtadır süttür asla yiyemiyorm

Yaaa cok sevindim canım geriden geliyorsa hafta olarak normal duyamaman Endiselenme sakın bidahaki sefere duyarsınız mutlaka😍

Ben de bugun haftaya cumaya randevu alıcam inşallah duyarım kalp atışını. İnşallah herşey yolundadır. Buarada kızlar bugun bulantımı kontrol altına aldım. Neyle bilyormusunuz kahvaltı yerne haşlanmş patatesle. Hiç faydalı değil ama zaten yumrtadır süttür asla yiyemiyorm
Bende bi denim patatesi dün 9 kez kustum aksama kadar bugünde 3 kez oldu bakalım akşam kaç olur.. Gerçekten çok zor bir süreç miniklerimiz sağlıklı olsunda. Yapcak birsey yok benim ilk te böyleydi.

Yaaa gözün aydın canım gördün sonunda 😍 var mı fotosu? Kaç haftalık dedi doktor? İnşallah kalp atışını da duyarsın canım

Gunaydiiiiiin 😊 çok şükür dışardan da gördük keseyi. Yolk kesesini gösterdi. Kalp atışını duymakta da biraz zorlandik .nefesimi tutturdu doktor.oyle yapınca biraz duyduk.🙈 çok minik. 5-6 haftalik görünüyor dedi..binlerce şükür

Gunaydiiiiiin 😊 çok şükür dışardan da gördük keseyi. Yolk kesesini gösterdi. Kalp atışını duymakta da biraz zorlandik .nefesimi tutturdu doktor.oyle yapınca biraz duyduk.🙈 çok minik. 5-6 haftalik görünüyor dedi..binlerce şükür
Gözün aydın canım maşallah 😍 çok çok sevindim 😍😍 inşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Foto var mı bakalım 🤗

Back