2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay yarabbim sukurler olsun canim sende gordun keseni bebeğini ben bebegimi goremem keseyi gorcem allah izin verirse

dogum tarihlerimiz ayniymis bende gidicem nasip olursa bugun oglen sonu bakalim bana ne dicek
Bende kalp atisi duyarim dedim ama haftasina gore kucuk gec yumurtladim demek malesef duyamadik kalp atisini ve korkuyorum bir sorunmu var niye duyamadik diye nerdeyse 7 hafta olacak duymam gerekirdi gerci doktor kotu bisey gormedim herse normal endiselenme falan dedi ama keske erken gelseydin kan sulandirici baslasak iyi olurdu ama olsun simdi baslariz dedi numarasini verdi en ufak bisey olursa cekinme ara dedi tahlil neden istemedi onu hic anlamadim kalp atisini duyamayinca soracaklarimida unuttum hepsi kafamdan ucup gitti simdi diyorum sunuda bunuda sorsaydim ilk gundende arayip biktirmak istemiyorum🕯🕯

Ah canimmm cok sevindim ❤ kalp atisini kucuk die açmıyor kimi doktorlar bunu bliyorum bi arkadasim da doktoru kucuk die acmamisti göstermişti atiyor die allah kucagina almayo nasip etsin insalllaaah
Gostermedide canim aklimda deli sorular keseyi gorduk dedi dolumu dedim evet bebek orda endiselenme dedi ama icime bir huzursuzluk coktu 6+5 duymam lazimdai bide haftaya gel demedi 10 gun sonra dedi bisey olsa soylerlerdi degilmi kizlar

Gostermedide canim aklimda deli sorular keseyi gorduk dedi dolumu dedim evet bebek orda endiselenme dedi ama icime bir huzursuzluk coktu 6+5 duymam lazimdai bide haftaya gel demedi 10 gun sonra dedi bisey olsa soylerlerdi degilmi kizlar
Kizz sakin kotu dusunme bak benim arkadaşım hamileydi keseyi gormeye gitti keseyi gördü bi sure sonra kalp atisini dinlemeye gelin dedi doktoru cok kucuk die dinletmemis bebege zararı olur gbisine uzulme sakin beebgin karninda icide doluymus uzulme sakinnnnn sakin sakinnnn ben 10 gun once keseyi gorcem die gittim.goremedim 10 gun sonra goruruz dedi bak ben daha keseyi gormeye gidiyorum bebegi nezaman gorcez doktor der bakam allahtan umut kesilmez ayrica sana kotu biside dememis sakin moralini bozma

Yaaa gözün aydın canım gördün sonunda var mı fotosu? Kaç haftalık dedi doktor? İnşallah kalp atışını da duyarsın canım
Saol canim darisi basina foto falan cekmedi hafta falanda soylemedi kese dolu 10 gun sonra kalp icin gel daha yeni dedi anlamadim gitti aslinda iyi bir doktor ama size anlatinca sanki biraz ilgisiz gibi geldi bana en azindan aklimdaki sorulari giderebilirdi icimde bir huzursuzluk var iki kalp atisi durup olen bebeklerim olunca birde yasim 35 olunca biraz fazla endiseliyim

Evet canim kotu bisey olsa sanirim soylerdi ben haftaya aldanip kalp atisi duyarim diye cok odaklamisim kendimi duyamayinca tabi kotu dusunceler kapladi hemen saglik ocagindaki ebeye soyledim goc dollenme olduysa duymamistir dedi ama cok inceleyip bakmadi da ben daha ayrintili inceler falan diye dusunmustum bakti kese var bebek var hadi plan yapalim dedi yatmamla kalkmam bir oldu kalp atisi dinlemeye yeltenmedi yani demek baya kucuk ki atis duyulmaz diye dusunup ugrasmak istemedi

Kuzum doktorlar kötü bisi olsa pat diye soylerler neden cekinsinler bizleri tanimiyorlar bile kesen dolu demis isde ne guzel kafama takma gec dollenmedir arasdir 8 haftada da duyan var kalp atisini onemli olan saglikli olmasi gerisini takma uzulmedee bak ben smdi sadece keseyi gorcem bama nldr surede gel dicek blmem beni düşün ve uzulme

Bende bi denim patatesi dün 9 kez kustum aksama kadar bugünde 3 kez oldu bakalım akşam kaç olur.. Gerçekten çok zor bir süreç miniklerimiz sağlıklı olsunda. Yapcak birsey yok benim ilk te böyleydi.
Patates sabah bana çok iyi geldi. Anlamadm şimdi gene kusmaya başladım:)

Canım doktorun kötü bişey olsa hemen söylerdi. Sen şimdiden endişelenip yavrucağı strese sokma. Herşey güzel olacak. 10gün nedir ki. Gidip duyarsın kalp atışını. Geç döllenme olduğu için doktorun açmamıştır kalp atışını duyulmazsa üzülürsün niye duyulmadı diye endişelenirsin. Birazda büyüsün daha kuvvetle duyulur diye ertelemiştir. Gittin gördün minnoşu buna odaklan

Seninle aramizda bes gun varmis canim demekki kese icin gidiyorsan demek benim bebisimde daha yeni olsutu kucuk oldugu icinde duyamadik biraz icimi rahatlattiniz kizlar simdi daha iyiyim doktorun hissetiremedigi guveni hissettirdiniz tesekkur ederim size senin randevunada az kaldi canim guzel haberlerini bekliyorum

Kızlar elimde biraz kızarıklık vardı alerjik bir yapım olduğu için hemen doktorumu aradım. Çikolata falan yeme bu aralar dedi bide folik asiti 1-2 gün içme o da alerji yapabiliyor dedi. Gelecek hafta hem bebek hem kalp atışı için çağırdı inşallah

Aramizda 5 gun var o 5 gunde bebek yerleşir bile neler olur nabalim keseyi goreyim kalp atisi icinde baska zamana gderiz o saglikli olsunda

Canm korkma benm doktorum 7+1 de olmama rağmen 10 gn snraya kalp atışı için randevu verdi

Saolun kizlar iyiki varsiniz fazla panik oldum simdi topladim kendimi niye bukadar karamsara bagladim ahh bu hormonlar daha bize neler yapacaklar bu 8 ay icinde

Aramizda 5 gun var o 5 gunde bebek yerleşir bile neler olur nabalim keseyi goreyim kalp atisi icinde baska zamana gderiz o saglikli olsunda
Aynen cnm herseyin hayirlisi neyse hakkimizda o olsun herkezin kucagi cennet kokulu meleklerle dolsun Allahim olmayanlarada nasip etsin

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum betam 15092 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…