8 nisanda Kese için gittiğimizde tam 5 haftalıktı.Sy
Inşallah canım teşekkür ederim .senin minnoş kaçıncı haftadayydı piki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 nisanda Kese için gittiğimizde tam 5 haftalıktı.Sy
Inşallah canım teşekkür ederim .senin minnoş kaçıncı haftadayydı piki
bu huyumu bebde sewmiyorum aslinda diger arkadaslar pek takmiyolar yerler icerler bize de boyle ogretildi bencillik gibi geliyo aslinda en buyuk zarari kendime weriyorumNeden yiyemiyorsun ? Kendi tercihleridir onların yemek ya da yememek:) ben laf olsun diye bi yermisiniz diye sorarım ki kimse yemez zateb cunku ben de ikram almiyorum sonra yememe bakarım.
ben oglen sonu gidicem 3 4 gibi bakalim insallah guzel haberlerle donerizSanirim ilk haber bende gelicek canim sabah 09.15 randevum insallah guzel haberlerle gelicem bu gece beni uyku tutmaz artik
Afiyetler olsunwelet kazandi kurdum sofrayi oturdum yemege bu saatte yok bayilmYa kadar gidiyo neden bole hic anlamadim sofranin resmini atardimda hamileler wardir belki
cok tesekkur ederim gel braber olsun bi uyuyamayan anniş dahaaaAfiyetler olsun ☺
Açlıktan bayılma falan bana gebelikte diyabeti çağrıştırıyor. Kan şekerinin düşmesi ile gerçekleşir genelde. Tabi bu tamamen gündelik bilgi. Doktor muhakkak test ister. Bu durumunu söylemeyi unutma.kizlar acliktan kusan bayilan warmidir yarin kismetse sorarim doktora ama baska yasayaniniz war mi neden boyle oluyo ki
Evet evet evett hemen gelsin
Haberleselim bgun insalllah guzel haberler alirizzzInsallah bende severim canim bakalim birde testerin sonuclari icin tekrar gitmem gerekmiycek en mantiklisi bu geldi bana
Oyyyy kurban olduğum mevlam sen nelere kadirsin cok şükür yarabbim allah sana bagislasin yavrunu canimmmSelam güzel hamişler. Bi uyuyakalmaya gelmiyosunuz ya sayfalarca sohbet muhabbet anca bitirebildim yazdıklarınızı. Ben bugün 7+0 olarak gittim. Daha önce 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün bebeğimi kesede gördü ve kalp atışını duydum çok şükür. Her şey yolunda olduğunu söyledi doktor. Bulantım var olduğunu söyledim ki 24 saat başımı kaldıramıyorum sürekli yatma halindeyim. Hiç kusmadım ama. Bir ilaç yazdı. Yarın kontrole gidecek olanlar da güzel haberlerle gelin inşallah bebişime maşallah lütfen Eki Görüntüle 2619952
Anladimm canim olsun saglikla gelsinde ben baska ne isterim ❤Ben 3 düşük yaptığım ve şuan kan sulandırıcı hap kullandığım için 12 haftaya kadar yasakladı dr. Kanama olursa ilaçtan dolayı kanaman durmaz riskli dedi. Biz de korkumuzdan yaklaşamıyorduk zaten.
🖐 7+0 da bugün duydum ben çok şükür
Ben canım bugün 7+0 da duydum ultrason kontrolünde 6+5 çıktığını söyledi doktor.
Benim oğlumda eksik çıkıyordu doktora gittiğimde adete göre. Sonra ilerleyen zamanlarda 1 hafta ileri çıktığı oldu. Ama oğlum beklenen doğum tarihinden 1 gün geç doğdu. Onu da dr doğumu zorunlu başlattı. Yani canım sanirim ilk zamanlar oluyor sonrasinda normale dönebiliyor o hesaplama.
Ben şuan zaten evdeyim bize zorunlu tatil oldu öğretmen olduğum için. Ama olmasaydı söyler izine çıkardım durumum müsaitse. Çünkü riske atilacak bir durum değil bence.
Ben 7 gün survivor izliyorum ya. Bütün diziler ara verince zorunda kaldım diyelim.
ben bugün 7+0 da duydum canım kalp atışını. Haftaya gidersen duyarsın büyük ihtimalle.
Günaydın pamuk anneler ruyaa gordum tabiki beebegiiiimin kesesini ve bebegini görmüşüz cok guzeldii rüyası bile guzelkeeen gercegini dusunemiyorum biz keseyi gormeye gdelim de bgun kalp atislarinida soyler herhlde doktor su zaman dieeee hayirli haberler ile gelelim doktora gidenler olarak mutku dönelim her gidisimizde doktordan
bak bunu ilk defa duydum onemli bise oldugunu zannetmiyodum ama bugun bi sorarim doktira bakalim nryin nesiymisAçlıktan bayılma falan bana gebelikte diyabeti çağrıştırıyor. Kan şekerinin düşmesi ile gerçekleşir genelde. Tabi bu tamamen gündelik bilgi. Doktor muhakkak test ister. Bu durumunu söylemeyi unutma.
Ben hazirlaniyorum kizlar birqzdan hayirlisiyla gorucem bebisimi canim icimden sende kalp atisi duyacaksin diye geciyor insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz bana dua edin sonucu ogrenir ogrenmez yazarim hepinizi opuyorumGünaydın pamuk anneler ruyaa gordum tabiki beebegiiiimin kesesini ve bebegini görmüşüz cok guzeldii rüyası bile guzelkeeen gercegini dusunemiyorum biz keseyi gormeye gdelim de bgun kalp atislarinida soyler herhlde doktor su zaman dieeee hayirli haberler ile gelelim doktora gidenler olarak mutku dönelim her gidisimizde doktordan
Ay o nasıl olcak bilmiyorum zaman geçmiyor sankiHemen araliga gelelim hemeeen
Merhaba Canım benim 5+0 ken keseyi gördü uyumlu falan dedi 5+0 a göre.Yolku ben sordum cok ufak bi nokta halinde gördüm dedi.Seninde muhtemelen kese ve belki +yolkta görülür haftana göre.Aklına takılan herşeyi not alıp sor.Günaydin güzel Aralik Anneleri
Benim Sali günü ilk Doktor randevum var. Ilk Randevuda beni neler bekliyor? Doktor neler soruyor mesela veya ilk kontroll nasil geciyor? Cok heycanliyim ve sali günü bana cok uzak gibi geliyor Suan 4+6 Haftasindayim eger dogru hesapladiysam 12. Marttan intibaren. Saliya 5+5 olacak insallah. Kese görülürmü? Yada siz 5+5 ken doktorunuz neler gördü sizde?