• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Neden yiyemiyorsun ? Kendi tercihleridir onların yemek ya da yememek:) ben laf olsun diye bi yermisiniz diye sorarım ki kimse yemez zateb🙈🙈 cunku ben de ikram almiyorum sonra yememe bakarım.🤷‍♀️
bu huyumu bebde sewmiyorum aslinda diger arkadaslar pek takmiyolar yerler icerler bize de boyle ogretildi bencillik gibi geliyo aslinda en buyuk zarari kendime weriyorum🙈

ewet hanimlaaaar bulanyili bi geceye daha merabaaa acliktan acayip bulantim war yesem duzelcem ama cok kilo alcam bu gidislee yaaaa direniyorum yemeyim uyuyim diye bulanti daha kotu ediyoo😪😪😪

welet kazandi kurdum sofrayi oturdum yemege bu saatte yok bayilmYa kadar gidiyo neden bole hic anlamadim sofranin resmini atardimda hamileler wardir belki😜😂

kizlar acliktan kusan bayilan warmidir yarin kismetse sorarim doktora ama baska yasayaniniz war mi neden boyle oluyo ki 🤔

kizlar acliktan kusan bayilan warmidir yarin kismetse sorarim doktora ama baska yasayaniniz war mi neden boyle oluyo ki 🤔
Açlıktan bayılma falan bana gebelikte diyabeti çağrıştırıyor. Kan şekerinin düşmesi ile gerçekleşir genelde. Tabi bu tamamen gündelik bilgi. Doktor muhakkak test ister. Bu durumunu söylemeyi unutma.

Selam güzel hamişler. Bi uyuyakalmaya gelmiyosunuz ya sayfalarca sohbet muhabbet anca bitirebildim yazdıklarınızı. 🤭 Ben bugün 7+0 olarak gittim. Daha önce 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün bebeğimi kesede gördü ve kalp atışını duydum çok şükür. Her şey yolunda olduğunu söyledi doktor. Bulantım var olduğunu söyledim ki 24 saat başımı kaldıramıyorum sürekli yatma halindeyim. Hiç kusmadım ama. Bir ilaç yazdı. Yarın kontrole gidecek olanlar da güzel haberlerle gelin inşallah :dua: bebişime maşallah lütfen :nazar: :KK45:Eki Görüntüle 2619952
Oyyyy kurban olduğum mevlam sen nelere kadirsin cok şükür yarabbim allah sana bagislasin yavrunu canimmm🤲🏻

Ben 3 düşük yaptığım ve şuan kan sulandırıcı hap kullandığım için 12 haftaya kadar yasakladı dr. Kanama olursa ilaçtan dolayı kanaman durmaz riskli dedi. Biz de korkumuzdan yaklaşamıyorduk zaten.
🖐 7+0 da bugün duydum ben çok şükür

Ben canım bugün 7+0 da duydum ultrason kontrolünde 6+5 çıktığını söyledi doktor.

Benim oğlumda eksik çıkıyordu doktora gittiğimde adete göre. Sonra ilerleyen zamanlarda 1 hafta ileri çıktığı oldu. Ama oğlum beklenen doğum tarihinden 1 gün geç doğdu. Onu da dr doğumu zorunlu başlattı. Yani canım sanirim ilk zamanlar oluyor sonrasinda normale dönebiliyor o hesaplama.

Ben şuan zaten evdeyim bize zorunlu tatil oldu öğretmen olduğum için. Ama olmasaydı söyler izine çıkardım durumum müsaitse. Çünkü riske atilacak bir durum değil bence.

Ben 7 gün survivor izliyorum ya. Bütün diziler ara verince zorunda kaldım diyelim. :KK45:

ben bugün 7+0 da duydum canım kalp atışını. Haftaya gidersen duyarsın büyük ihtimalle.
Anladimm canim olsun saglikla gelsinde ben baska ne isterim 🤲🏻

Günaydın pamuk anneler ruyaa gordum tabiki beebegiiiimin kesesini ve bebegini görmüşüz cok guzeldii rüyası bile guzelkeeen gercegini dusunemiyorum🤲🏻 biz keseyi gormeye gdelim de bgun kalp atislarinida soyler herhlde doktor su zaman dieeee hayirli haberler ile gelelim doktora gidenler olarak mutku dönelim her gidisimizde doktordan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧡

Günaydın pamuk anneler ruyaa gordum tabiki beebegiiiimin kesesini ve bebegini görmüşüz cok guzeldii rüyası bile guzelkeeen gercegini dusunemiyorum🤲🏻 biz keseyi gormeye gdelim de bgun kalp atislarinida soyler herhlde doktor su zaman dieeee hayirli haberler ile gelelim doktora gidenler olarak mutku dönelim her gidisimizde doktordan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧡

Günaydın tatlım. Ben sana diyorum işte gitmişken hepsini görüceksin diye 😍 hem keseyi hem bebişini ve kalp atışını inşallah 🤲 kaçta gidiyorsun? Merakla bekliyorum çok çok güzel haberlerle dön inşallah 🤲 dualarım seninle ❤️

Açlıktan bayılma falan bana gebelikte diyabeti çağrıştırıyor. Kan şekerinin düşmesi ile gerçekleşir genelde. Tabi bu tamamen gündelik bilgi. Doktor muhakkak test ister. Bu durumunu söylemeyi unutma.
bak bunu ilk defa duydum 🤔onemli bise oldugunu zannetmiyodum ama bugun bi sorarim doktira bakalim nryin nesiymis

Ben hazirlaniyorum kizlar birqzdan hayirlisiyla gorucem bebisimi canim icimden sende kalp atisi duyacaksin diye geciyor insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz bana dua edin sonucu ogrenir ogrenmez yazarim hepinizi opuyorum😘😘

Günaydin güzel Aralik Anneleri

Benim Sali günü ilk Doktor randevum var. Ilk Randevuda beni neler bekliyor? Doktor neler soruyor mesela veya ilk kontroll nasil geciyor? Cok heycanliyim ve sali günü bana cok uzak gibi geliyor :( Suan 4+6 Haftasindayim eger dogru hesapladiysam 12. Marttan intibaren. Saliya 5+5 olacak insallah. Kese görülürmü? Yada siz 5+5 ken doktorunuz neler gördü sizde?

bu durum iyice can sikmaya basladi gece 4 5 gibi yrmek yedim simdi tekrar acliktan midem bulaniyo bi saat daha yemezsem daha kotu oluyorum bi tek bendemi war bu ya bugun nasipse kesin sorcam

Günaydin güzel Aralik Anneleri

Benim Sali günü ilk Doktor randevum var. Ilk Randevuda beni neler bekliyor? Doktor neler soruyor mesela veya ilk kontroll nasil geciyor? Cok heycanliyim ve sali günü bana cok uzak gibi geliyor :KK43: Suan 4+6 Haftasindayim eger dogru hesapladiysam 12. Marttan intibaren. Saliya 5+5 olacak insallah. Kese görülürmü? Yada siz 5+5 ken doktorunuz neler gördü sizde?
Merhaba Canım benim 5+0 ken keseyi gördü uyumlu falan dedi 5+0 a göre.Yolku ben sordum cok ufak bi nokta halinde gördüm dedi.Seninde muhtemelen kese ve belki +yolkta görülür haftana göre.Aklına takılan herşeyi not alıp sor.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz kızlar heyecanla bekliyoruz :)))

Back