2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hadi insalllaaah canim bana doktor yarin ne dicek cok merak ediyorum doktora da 4.5 ken mi ne gitmistik keseyi gorememisti ama.canim blmiyorumm ya

Benm son 1 haftadır her günkü halim. Sabah kusmayla bir uyanıyorum. Öğlen 2 ye kadar anca toparlıyorm

Çok şükür henüz kusmadım zaten kolay kusabilen biri değilim. Baya fobim var kusmaya. Ama tüm gün sersem gibi dolaştım.

Hadi insalllaaah canim bana doktor yarin ne dicek cok merak ediyorum doktora da 4.5 ken mi ne gitmistik keseyi gorememisti ama.canim blmiyorumm ya
Kese olayı farlıymış ama. Herkes aynı zamanda görmeyebiliyormuş. Geç döllenme falan olayı yani. Senin görüncek ama bu gittiğinde kesin. Bize heyecanla anlatcaksın eminim

Kese olayı farlıymış ama. Herkes aynı zamanda görmeyebiliyormuş. Geç döllenme falan olayı yani. Senin görüncek ama bu gittiğinde kesin. Bize heyecanla anlatcaksın eminim
Aggggziiin bal.yisin istifra etme.emiiiii
Cok.cok.çokkk dua et bize teyzesi ❤

Kızlar bugün biraz beyazımsı bir akintim var neden olabilir acaba böyle bir şey yaşayan var mii

Cok kahve icme canim senin yerine ben simdi ayakta uyurum sen hic merak etme neyseki bugun esim evde yok yemek derdide yok kizimla ben aparatif biseyler yeriz artik
wala iyi olur acliktan midem bulaniyo bayilmaya kadar gidiyo bu olay milletin icinde biseyde yiyemem utanirim son 2 saat 20 dakkam kaldi az oncede.kawga wardi nornalde kawgalara dalan ben ilk defa gitmedim bebege zarar gelmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…