• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hic takip edemiyorum burayı kusmaktan günüm kusmakla geçiyor bi bakmışım 15 20 sayfa yazismissiniz yetişemiyorum😔 kafamı kaldırıp evde tek birsey kaldıramadım.. Çok kötüyüm cidden😔😔hicbirsey yiyemiyorum iştahım sıfır

Kizlarrr 5+6haftalik suan adetime gore
Sizin doktora gitiniz zamanda doktorun dedigi ile aynimi acabaa nasil hesapliyoruz
Son adet tarihinin başlangıcından hesaplayacaksin canım. Google'da gebelik hesaplama yazınca kolayca hesaplıyor. Benim hesbima göre 5+3'te gittim doktora, doktor da 5 haftalık gibi demişti. Sonraki haftalarda daha net söyler sanırım.
Kızlar bugün biraz beyazımsı bir akintim var neden olabilir acaba böyle bir şey yaşayan var mii
Bende hep oluyor o akıntı. Günlük yaprak ped kullanıyorum.
Hic takip edemiyorum burayı kusmaktan günüm kusmakla geçiyor bi bakmışım 15 20 sayfa yazismissiniz yetişemiyorum😔 kafamı kaldırıp evde tek birsey kaldıramadım.. Çok kötüyüm cidden😔😔hicbirsey yiyemiyorum iştahım sıfır
Ah canım epey zor geçiyor senin. Allah yardımcın olsun.

Kızlar benim kusma yok, bulantı da pek yok ama ağzımda aşırı kötü bir tat var hep beni çok tiksindiriyor. Normalde yemeyi sevdiğim şeylerden bile güzel tat almıyorum. Ekşili ve mayhoş şeyler hoşuma gidiyor. Dün salataya hem limon hem sirke koydum offf o kadar iyi geldi ki.😄

ya geçmiş olsun, baya zorlayıcıdır. inşallah kısa surer bu donemın

Evet kuzum bende de oluyor. Hızlı hızlı yürüyüp oturmuşum gibi atıyor yüreğim durduk yerde, ya da biraz çok konuşursam yoruluyorum nefesim yetmiyor gibi oluyor. Daha bebişi öğrenmeden dün gece bu nedenle hep nabzimi ölçtük 88di. Nabiz dakikada 15 daha çok atar yazıyor 4. hafta belirtilerinde. Çok normalmiş korkma ❤
Çok teşekkür ederim canım, hayırlı olsun hepimizee🙏🙏💕💕

Son adet tarihinin başlangıcından hesaplayacaksin canım. Google'da gebelik hesaplama yazınca kolayca hesaplıyor. Benim hesbima göre 5+3'te gittim doktora, doktor da 5 haftalık gibi demişti. Sonraki haftalarda daha net söyler sanırım.

evet canım cidden beni çok zorluyor yarin Doktoruma söylim belki bi ilaç verir..
inşallah canım çok zorlayıcı cidden evde bide oğlum olunca kuzum la ilgilenemiyorum hiç bu dönemde.. Kafamı kaldıramıyorum.
ya geçmiş olsun, baya zorlayıcıdır. inşallah kısa surer bu donemın

Evet canim cidden beni çok zorluyor bu dönem evde bide oğlum var kuzum la hiç ilgilenemiyorum kafamı kaldıramıyorum.

gecen sene rutin kontroller için doktora gitmiştim bi süredir korunmadıgımızı ama her hangi bir gebelik olmadığını söylemiştim. doktor da çocuk planıyla o ana odaklanırsanız bu cok faydalı olmaz, gun sayıp o ana endekslemeyin kendinizi rahat bırakın demişti. haklı cıktı hemen o ay hamile kalmıştım. malesef kaybettim sonrasında ama gene de doktoru cok haklı buluyorum kafanın içinde cidden çocuk fikri oluyo ve vucut stres altında oluyor. kafan gibi vucuduna da zaman tanımaya calıs eminim yapmaya calısıyorsundur bunu ama işte tavsiye gene de :)))
Ben çabuk sıkılan bir insanım. Bir konuyu düşünme ve yapma sürem 2 haftayı aştığı zaman konu ehemmiyetini kaybediyor benim.
Klomeni bu 3. Kullanışım ilk ikisinde inanılmaz istekli hevesli şuna dikkat edeyim buna dikkat edeyim modunda geçti. Ancak bu ay saldım çayıra mevlam kayıra. Ama dediğin gibi haklısın bilinçaltı bunu istiyor ve düşünüyor sanırım. Geceleri sürekli buraya girip bu tip konuları okumaya başladım çünkü 😅 hatta üyelik alıp yazmaya bile başladım. Eğlenceli bir yermiş ama. Hoşuma gitti buralarda takılmak 🤣🤣🤣

Bana yapılabileceğini söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmaz dedi.sanirim doktordan doktora değişiyor tavsiyeler duruma bakıp soyluyor.
Bana da aynı şekilde söyledi doktorum. Normal hayatınıza devam edin dedi her konuda. Cinsel yaşamınıza da aynı şekilde devam edin bir sıkıntı olmaz dedi. Burda yazılanları görünce şaşırdım o yüzden.

wala iyi olur acliktan midem bulaniyo bayilmaya kadar gidiyo bu olay milletin icinde biseyde yiyemem utanirim son 2 saat 20 dakkam kaldi az oncede.kawga wardi nornalde kawgalara dalan ben ilk defa gitmedim bebege zarar gelmesin diye🙈🙈🙈
Aman canim gitme uzak dur bu zamanda kavga ayirmaya falan gelmez isiniz zor allah kolaylik versin benim esimde guvenlik amiri senelerdir 14 sene evliligimin yarisini iste gecirdik hirsizimi dersin delisimi ne bayram var ne seyran cogu bayramlarim bile hep yalniz gecmistir🤧🤧🤧Ahh ahh simdi aklima geldide duygusala bagladim cogu gece yalniz oldugumu soylememe gerek yok sanirim😢😢

Onceki hamileligimde bende kullanirdim petb

Onceki hamileligimde bende cok kullaniyordum doktorum hamileyken kullanma iltihap cabuk kaparsin tehlikeli onun yerine gunde iki uc kere iccamasirini degis dedi hakkatenden pedi birakinca kasinti yanma kesildi ve akintidada azalma olmustu kullanma derim

Çalışan anneler işyerine kaçıncı haftada söyleyeceksiniz?
Ben mecbur en başta söyledim.Bankada çalışıyorum hem de çok yoğun bir banka kapalı ortamda müşteri ile iç içe o yüzden kurumumuzda çalıştırmıyorlar şimdilik zaten hamile olanları.Ama böyle bir dönem olmasaydı muhtemelen 3 aydan sonra falan söylerdim.

Onceki hamileligimde bende kullanirdim petb
Onceki hamileligimde bende cok kullaniyordum doktorum hamileyken kullanma iltihap cabuk kaparsin tehlikeli onun yerine gunde iki uc kere iccamasirini degis dedi hakkatenden pedi birakinca kasinti yanma kesildi ve akintidada azalma olmustu kullanma derim
Öyle mi, ilk kez duyuyorum. Ben normalde de kullanırım günlük ped şimdiye kadar bir sakincasini görmedim ama hamilelik farklı olabilir tabii. Doktoruma ben de bi danisayim canım sağol.

Lavi12 Lavi12 bi doktora hayirlisi ile haftaya görüşeyim is verenime diyecegim. Bizim ofisde suan hamilelerin bulunmasi yasak. Bende suan bile bile giriyorum ofise cok dikkatli ve kimseye yaklasmiyorum. Bu durumda doktor hersey iyi derse patronuma acacagim bu konuyu. Korona olmasazdi bende 3 ay beklerdim

Kızlar selam ara ara girip okuyorum herkes iyi görünüyor daha güzel haberler alalım inşallah :)
İş yerine söyleme konusu benimde kafamı kurcalıyor ne zaman söylesem diye bi türlü karar veremiyorum :(

Kızlar selam ara ara girip okuyorum herkes iyi görünüyor daha güzel haberler alalım inşallah :)
İş yerine söyleme konusu benimde kafamı kurcalıyor ne zaman söylesem diye bi türlü karar veremiyorum :KK43:

Valla bende o durumdayim. Nerde calisiyorsun canim? Bizim ofis büyük ama koronadan dolayi cogu evden calisiyor. Bügün mesela 3 kisiydik tek. Ama ofis korona kurallarina göre hamilelerin ofise girmeleri kesinlikle yasak. Evden calismam lazim aslinda. Ama emin olmadanda konuyu patronuma acmayi cekiniyorum

Bana da aynı şekilde söyledi doktorum. Normal hayatınıza devam edin dedi her konuda. Cinsel yaşamınıza da aynı şekilde devam edin bir sıkıntı olmaz dedi. Burda yazılanları görünce şaşırdım o yüzden.
Ki benim yaşım da riskli. Spora da devam et dedi. Gerçi öncesinde yapıyordum belki ondan dolayı demiştir.

Back