• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar selam ara ara girip okuyorum herkes iyi görünüyor daha güzel haberler alalım inşallah :)
İş yerine söyleme konusu benimde kafamı kurcalıyor ne zaman söylesem diye bi türlü karar veremiyorum :(
Canım ne zaman hazır hissedersen söyle . Galiba şu an değilsin. Kararssizsin. Ben de yarını bekliyorum. Kalp atışlarını duyayım sonra bakica m. Niyeyse kimseye soyleyesim yok. 🙄

Benim yaşım da 33. ☺️ Benim doktorum da spor yapıyorsan sporuna da devam et dedi. Doktorlarımız aynı olmasın 😂😂😂
Ya senin yasin iyi bence....👏👏Benim 37🙈🙈 ama ben hala 36 olduğumu idda ediyorum.🙈 kendini yormadan yaptığın sporlara ok diyolar. Karantinadan dolayı çıkıp yürüyüş yapamıyoruz ama evde direnç egzersizleri ile ven bacak kol çalışıyorum 🙈 tavsiye ederim.

Öyle mi, ilk kez duyuyorum. Ben normalde de kullanırım günlük ped şimdiye kadar bir sakincasini görmedim ama hamilelik farklı olabilir tabii. Doktoruma ben de bi danisayim canım sağol.
Danis canim benim doktorum oyle demisti hamilelikte enfeksiyon cabuk kapiliyomus ve ped olunca daha islak kalip mikrop kapma olasiligi daha yuksek oluyormus

Son adet tarihinin başlangıcından hesaplayacaksin canım. Google'da gebelik hesaplama yazınca kolayca hesaplıyor. Benim hesbima göre 5+3'te gittim doktora, doktor da 5 haftalık gibi demişti. Sonraki haftalarda daha net söyler sanırım.

Bende hep oluyor o akıntı. Günlük yaprak ped kullanıyorum.

Ah canım epey zor geçiyor senin. Allah yardımcın olsun.
5.6yim takvime gore canim dogruysa doktora gore nasil blmiyorum

Hadi insalllaaah canim bana doktor yarin ne dicek cok merak ediyorum doktora da 4.5 ken mi ne gitmistik keseyi gorememisti ama.canim blmiyorumm ya
Bende yarin doktora gidicem canim zaman gecmiyor senin randevu kacta ben sabah 9 da gidicem bilerek erken aldim ki ac karina git demisti ebe tahliler icin hemde daha az yogunluk olur dedim hayirli haberler aliriz insallah🤲🤲🤲

Bende yarin doktora gidicem canim zaman gecmiyor senin randevu kacta ben sabah 9 da gidicem bilerek erken aldim ki ac karina git demisti ebe tahliler icin hemde daha az yogunluk olur dedim hayirli haberler aliriz insallah🤲🤲🤲
Benim de yarın. Yarın pek çoğumuz için büyük gün:))

Ya kızlar tutunamayanlar izleyeniniz var mı? Bayılıyorum ben bu diziye yaa. İzlemeyenler hemen başlasın karantina döneminde izlenecek bişey arıyorsanız eğer 😍 mikemmel bi dizi ya 🤗

Ya kızlar tutunamayanlar izleyeniniz var mı? Bayılıyorum ben bu diziye yaa. İzlemeyenler hemen başlasın karantina döneminde izlenecek bişey arıyorsanız eğer 😍 mikemmel bi dizi ya 🤗
Ben sefirin kizi ve hercai izliyordum ama virusten dolayi cekimi durdurdu ikiside

leyla ile mecnun gibi mi? baslasam mı dıyordum bir turlu baslamamıstım.

Canim ben okdr erken gidemem sehir disinda eskisehire gidicem ben doktorum orda ogleden sonra benim randevum hayirli haberler ile geliriz insalllah senin en son adet ne zamandi

Back