Canım üzme kendini ben hiç bulantı çekmedim. Benim daha stres olmam lazım o zaman. Yani ben ağrı dışında hiç belirti vermiyorum
[/QUO
Sen kaçıncı haftadasin canim
Bende oyleyim dusa giricem malum doktor randrvum var yarin ama sadece yatmak uyumak istiyorum birde canim felaket bisey cekti resmen suan giristim tansiyonum yukselmesse iyi cvp yazmazssam biri ambulansi arasin
Cok kahve icme canim senin yerine ben simdi ayakta uyurum sen hic merak etme neyseki bugun esim evde yok yemek derdide yok kizimla ben aparatif biseyler yeriz artik
Cok kahve icme canim senin yerine ben simdi ayakta uyurum sen hic merak etme neyseki bugun esim evde yok yemek derdide yok kizimla ben aparatif biseyler yeriz artik
Ben burdan sormuşrum bunu takvimden hesapla demişlerdi. Araştırdım biraz. Evet adet başlangıç olayı baz alınıyormuş. Benim doktorum bana yaklaşık 5 haftasın dediğinde takvime göre 5+3 dü günüm. Arada 1 hafta oynadı. O da benim yumurta çatlamam geç oldu adet döngüm 36 çünkü. Senin adet döngün kaç
Be
Ben burdan sormuşrum bunu takvimden hesapla demişlerdi. Araştırdım biraz. Evet adet başlangıç olayı baz alınıyormuş. Benim doktorum bana yaklaşık 5 haftasın dediğinde takvime göre 5+3 dü günüm. Arada 1 hafta oynadı. O da benim yumurta çatlamam geç oldu adet döngüm 36 çünkü. Senin adet döngün kaç
O zaman senin o hesaplamaya göre doğru çıkacaktır. Adet başlangıcı baz alınva çıkan tarih tutuyor olması lazım. Benim çatlamam 20 gün sonraydı mesela. Sen 14 15 gibi olmuştur çatlaman döngün 28 ise