• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
:)) ben 4 haftalık gebeymisim o zaman bilmeden günde 500-800 ip apliyordum,mekik çekiyordum evde dumble falan calisiyordum ,diyetteydim. Ogrenince önce ben de bir tırsmadım değil hani 🙈🙈 Ama doktorum bir şey olmaz dedi
Doğacağı varsa doktor söküp almadıktan sonra bir şey olmaz diyor büyükler hep, biraz kulak vermek lazım sanırım. Biraz da rahat olmak

Ben bişey sorcam. Maydanoz sakıncalı demişlerdi bana. Yani fazlası sakıncalı değil mi. Abartmadan bişeyin içindw yiyebiliriz di mi
Ben maydanozu çok severim ve tüketiyorum acikcasi. Abartılı olmadığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.

Kızlar nacizane tavsiyem; kendinizi çok dinlemeyin lütfen. Bu hem sizin psikolojinize zarar, hem de bebeğe zarar verir. Bakın yanlış anlamayın benim de ilk gebeliğim ve asilama ile hamile kaldım hem de 7 sene bekledikten sonra. Ben de ağır kaldırmıyorum, bir yere uzanmiyorum yani genel olarak dikkat ediyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum. Aklınıza takılan şeyleri bir kağıda hemen not alın ve doktorunuza gidince muhakkak sorup öğrenin. Hepimize sağlıklı gebelik geçirmeyi diliyorum güzel anneler🤗

Kızlar nacizane tavsiyem; kendinizi çok dinlemeyin lütfen. Bu hem sizin psikolojinize zarar, hem de bebeğe zarar verir. Bakın yanlış anlamayın benim de ilk gebeliğim ve asilama ile hamile kaldım hem de 7 sene bekledikten sonra. Ben de ağır kaldırmıyorum, bir yere uzanmiyorum yani genel olarak dikkat ediyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum. Aklınıza takılan şeyleri bir kağıda hemen not alın ve doktorunuza gidince muhakkak sorup öğrenin. Hepimize sağlıklı gebelik geçirmeyi diliyorum güzel anneler🤗
ben de dediklerine katılıyorum. durdukca kafasında daha cok kuruyor insan, kulak asmamak da elde değil. ama elimizden geldiğince rahatlatacak düşüncelere yoğunlaşmak en iyisi. :KK66:

Ne bileyim 2 2 katlamamış ya ondan kafam karıştı folat da yüksek çıkmış biraz ama doktor değerlerinin hepsi normal dedi gönderdi
Folat folik asit demekmiş canım 17 olması lazım benimki 20 olmuş sonradan gördüm cuma günü gidince hemen sorayım

Çok geçmiş olsun canım. Bende bugün fenayım ya. Midem bulanıyor çok halsizim. Kalkıp yemek yapmalıyım ama kalkamıyom yatıyorum öyle. :uykucu:
Bende halllsizim dusa girdim biraz rahatladimm ama yinr yatmak.istiyorum😂

Dün ağladım ben biraz. Annemler başka şehirde ve görmedim uzum zamandır. Gidemiyorum da babam kronik rahatsız ve ben markette çalıştım 20 gün. Çok insanla bir aradaydım. Ağladım epey eşim yanıma geldi kameradan konuşursun dedi. Rahatlattı beni 😊😊 hormonlar devreye girdi yani bende 😆😆
üfff sorma hormonlad bendede dewredeler bii bakiyosun sinirim tpemde bi bakiyosun hickira hickira agliyorum 🙈🙈🙈🙈

Kızlar reglim 7 gün gecikti demiştim dün zaten. Sabah yine idrar testi yaptım. Tek çizgi. Testte çıkmayıp hamile olanınız var mı?

Kızlar reglim 7 gün gecikti demiştim dün zaten. Sabah yine idrar testi yaptım. Tek çizgi. Testte çıkmayıp hamile olanınız var mı?
canım benim çift çizgi cıktı ama bikaç ay önce reglim geciktiğinde test yapmıstım suphelenip negatif cıkmıstı ve sonrasında regl olmustum. öğrendim ki bazen stresten döngü süren değişebiliyormuş ki benim ortaokuldan beri değişmemişti hiç. bikaç gün daha bekle istersen ama heveslendirmek istemem

canım benim çift çizgi cıktı ama bikaç ay önce reglim geciktiğinde test yapmıstım suphelenip negatif cıkmıstı ve sonrasında regl olmustum. öğrendim ki bazen stresten döngü süren değişebiliyormuş ki benim ortaokuldan beri değişmemişti hiç. bikaç gün daha bekle istersen ama heveslendirmek istemem
Önceki aylarda çok stresliydim. İlk defa bu ay stres yapmayıp öyle bekledim. Bu ay da gecikip strese sokacağı tuttu

acayip uykum war yaa benim yerime biriniz yatip uyuyun allah askina aksam olsada ewe gitsemmmmm😪😪😪kahwede ictim bana misin demedi

Kızlar benim bulantim kesildi bugün anlamadım şu an midem bulanmiyor korkuyorum

Önceki aylarda çok stresliydim. İlk defa bu ay stres yapmayıp öyle bekledim. Bu ay da gecikip strese sokacağı tuttu
gecen sene rutin kontroller için doktora gitmiştim bi süredir korunmadıgımızı ama her hangi bir gebelik olmadığını söylemiştim. doktor da çocuk planıyla o ana odaklanırsanız bu cok faydalı olmaz, gun sayıp o ana endekslemeyin kendinizi rahat bırakın demişti. haklı cıktı hemen o ay hamile kalmıştım. malesef kaybettim sonrasında ama gene de doktoru cok haklı buluyorum kafanın içinde cidden çocuk fikri oluyo ve vucut stres altında oluyor. kafan gibi vucuduna da zaman tanımaya calıs eminim yapmaya calısıyorsundur bunu ama işte tavsiye gene de :)))

Back