korkutma kendini belki bugun hormonların daha duzenlıdır ya da vucudun sakinlemiştir. ya da yediğin bir şey iyi gelmiş de olabilir. pozitif düşün *Kızlar benim bulantim kesildi bugün anlamadım şu an midem bulanmiyor korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkutma kendini belki bugun hormonların daha duzenlıdır ya da vucudun sakinlemiştir. ya da yediğin bir şey iyi gelmiş de olabilir. pozitif düşün *Kızlar benim bulantim kesildi bugün anlamadım şu an midem bulanmiyor korkuyorum
Canm doktorlar 6 binin üstünde artk bakmıyorlar diye biliyorum. çok emin değilim ama bence bin li değerlerden sonra 2 katı artmıyor olabilirAyın 6 sında beta 1617.7 çıkmıştı dün yaptırdım 9304 çıkmış normal mi acaba hesaplıyorum 11 bini geçmiş olması lazımdı ama hesaplara göre
Benm son 1 haftadır her günkü halim. Sabah kusmayla bir uyanıyorum. Öğlen 2 ye kadar anca toparlıyormÇok geçmiş olsun canım. Bende bugün fenayım ya. Midem bulanıyor çok halsizim. Kalkıp yemek yapmalıyım ama kalkamıyom yatıyorum öyle.
Bilmiyorum ki Midem bulaninca bulaniyor diye geziyorum bulanmayınca da endiseleniyorum.Allah yardımcımız olsunkorkutma kendini belki bugun hormonların daha duzenlıdır ya da vucudun sakinlemiştir. ya da yediğin bir şey iyi gelmiş de olabilir. pozitif düşün *
Canım üzme kendini ben hiç bulantı çekmedim. Benim daha stres olmam lazım o zaman. Yani ben ağrı dışında hiç belirti vermiyorumkorkutma kendini belki bugun hormonların daha duzenlıdır ya da vucudun sakinlemiştir. ya da yediğin bir şey iyi gelmiş de olabilir. pozitif düşün *
Canım üzme kendini ben hiç bulantı çekmedim. Benim daha stres olmam lazım o zaman. Yani ben ağrı dışında hiç belirti vermiyorum
[/QUO
Sen kaçıncı haftadasin canim
Kaçıncı haftadasin canimCanım üzme kendini ben hiç bulantı çekmedim. Benim daha stres olmam lazım o zaman. Yani ben ağrı dışında hiç belirti vermiyorum
Bende oyleyim dusa giricem malum doktor randrvum var yarin ama sadece yatmak uyumak istiyorum birde canim felaket bisey cekti resmen suan giristim tansiyonum yukselmesse iyi cvp yazmazssam biri ambulansi arasinBenim parmağımı kıpırdatacak halim yok ya bırak duş almayı
6. Haftanın içindeyimKaçıncı haftadasin canim
Cok kahve icme canim senin yerine ben simdi ayakta uyurum sen hic merak etme neyseki bugun esim evde yok yemek derdide yok kizimla ben aparatif biseyler yeriz artikacayip uykum war yaa benim yerime biriniz yatip uyuyun allah askina aksam olsada ewe gitsemmmmmkahwede ictim bana misin demedi
Ben ara vermeden yemek yemek istiyorum. Hemen tıkanıyorum ama yarım saate tekrar acıkıyorum gibiCok kahve icme canim senin yerine ben simdi ayakta uyurum sen hic merak etme neyseki bugun esim evde yok yemek derdide yok kizimla ben aparatif biseyler yeriz artik
Bende oyleyim hatta sanki karnimda traktor var oyle sesler cikiyo ki kendi kendime mazot bitti heralde diyip guluyorumBen ara vermeden yemek yemek istiyorum. Hemen tıkanıyorum ama yarım saate tekrar acıkıyorum gibi
Ben burdan sormuşrum bunu takvimden hesapla demişlerdi. Araştırdım biraz. Evet adet başlangıç olayı baz alınıyormuş. Benim doktorum bana yaklaşık 5 haftasın dediğinde takvime göre 5+3 dü günüm. Arada 1 hafta oynadı. O da benim yumurta çatlamam geç oldu adet döngüm 36 çünkü. Senin adet döngün kaçKizlarrr 5+6haftalik suan adetime gore
Sizin doktora gitiniz zamanda doktorun dedigi ile aynimi acabaa nasil hesapliyoruz
4 martta oldum bende benim döngu 28 canimBe
Ben burdan sormuşrum bunu takvimden hesapla demişlerdi. Araştırdım biraz. Evet adet başlangıç olayı baz alınıyormuş. Benim doktorum bana yaklaşık 5 haftasın dediğinde takvime göre 5+3 dü günüm. Arada 1 hafta oynadı. O da benim yumurta çatlamam geç oldu adet döngüm 36 çünkü. Senin adet döngün kaç
Evet evet ses bende de var sanki aylardır açım gibi. Ben 47 kiloydum aylarca kilo almaya çalıştım. Kısmet bu zamanaymışBende oyleyim hatta sanki karnimda traktor var oyle sesler cikiyo ki kendi kendime mazot bitti heralde diyip guluyorum
O zaman senin o hesaplamaya göre doğru çıkacaktır. Adet başlangıcı baz alınva çıkan tarih tutuyor olması lazım. Benim çatlamam 20 gün sonraydı mesela. Sen 14 15 gibi olmuştur çatlaman döngün 28 ise4 martta oldum bende benim döngu 28 canim
Bende cok.acikiyorum agzim.bos durmasin hep yicem hepppEvet evet ses bende de var sanki aylardır açım gibi. Ben 47 kiloydum aylarca kilo almaya çalıştım. Kısmet bu zamanaymış
Vallaa uyusak bi sey uyumasak ayriii vallaaUyuyunca geçer diyorum daha sersem uyanıyorum bu ne ya şu an böyle olabilirim