• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Mesajım ve bildiri raporum var kuzum cok sagol öyle yaparız. Normalde hiç cıkmıyorum zaten boş bir günde gitmek daha risksiz olur İstanbul gibi bir yerde diye düşündüm :)
Doğru canim da iste yasak var polislerde bide bosuna ceza yazmadin tedbirli gidin allah cumlemizi korusun ben sehir disina gdiyorum eskisehirde doktorum 2 3 yerde polisler durduruyor ates ölçüyorlar belgeye bakiyorlar

Doğru canim da iste yasak var polislerde bide bosuna ceza yazmadin tedbirli gidin allah cumlemizi korusun ben sehir disina gdiyorum eskisehirde doktorum 2 3 yerde polisler durduruyor ates ölçüyorlar belgeye bakiyorlar
Belge derken hamile olduğunu gösterir mi? Bu arada ben de üniversiteyi orada okudum cok özledim oraları benden selamlar söyle gidince:)

Belge derken hamile olduğunu gösterir mi? Bu arada ben de üniversiteyi orada okudum cok özledim oraları benden selamlar söyle gidince:)
Yaaa yok canim biz izin alıyoruz izin belgesinden bahsetmistim ben
Aaaaa eskisehir cok guzel🤩

Sana yazıyorum cevap alamıyorum. :KK42: Bilmiyorum yazıyorsun da ben mi kaçırıyorum nedir:110:
Kuzum bense kaciriyor olabilirim bazen cok sayfa olunca okumadan geciyorummm bide agrim var bgun sol boslugum derin nefes aldikca batıyor 🙄

Iki gundur agzimin icinde demir yalamis gibi bir tat var ve bogazimda bir yumru bisey takilmis gibi sanki bogaxima kadar yemis gibiyim bir turlu gecmedi bu his kizimdada olmustu devamli su icip duruyorum gecer diye ama gecmiyor
aynılarini ben de yaşıyorum . O demir tadı ağzımdan hiç gitmiyor. Yemek yiyorum yine gitmiyor tiksindiriyor beni o tat.

Kuzum bense kaciriyor olabilirim bazen cok sayfa olunca okumadan geciyorummm bide agrim var bgun sol boslugum derin nefes aldikca batıyor 🙄
Canım stres yapma sakın hepimizde sırayla oluyor. Galiba normal bir süreç bu. Yarın doktora gitcrksin ya sormayı ihmal etme bizim için de 😊😊

Ben bişey sorcam. Maydanoz sakıncalı demişlerdi bana. Yani fazlası sakıncalı değil mi. Abartmadan bişeyin içindw yiyebiliriz di mi

Ayın 6 sında beta 1617.7 çıkmıştı dün yaptırdım 9304 çıkmış normal mi acaba hesaplıyorum 11 bini geçmiş olması lazımdı ama hesaplara göre

Hala devam ediyormu agrin canim benimde oturursam bisey yok ama dolanirsam agriyo insallah kotu bisey yoktur🤲🤲
Yatarsam bisi yok ama kalkayim nefes alayim derinden batiyor sol bosluk anlamadim gitti insalllaaah biseu yokdur ☹

Canım stres yapma sakın hepimizde sırayla oluyor. Galiba normal bir süreç bu. Yarın doktora gitcrksin ya sormayı ihmal etme bizim için de 😊😊
Sorucam canim umarim bisey yokdue sol bosluk neden agrisin nefes aldikca nebilyiim

Ben bişey sorcam. Maydanoz sakıncalı demişlerdi bana. Yani fazlası sakıncalı değil mi. Abartmadan bişeyin içindw yiyebiliriz di mi
Canim nebiliyim maydonoz yenmez hamilelikte ben bunu biliyorum ama biseyin icinde azda sknti olamzdir herhlde

Ayın 6 sında beta 1617.7 çıkmıştı dün yaptırdım 9304 çıkmış normal mi acaba hesaplıyorum 11 bini geçmiş olması lazımdı ama hesaplara göre
Normal canim yukselmis bence gayet guzel

Ne bileyim 2 2 katlamamış ya ondan kafam karıştı folat da yüksek çıkmış biraz ama doktor değerlerinin hepsi normal dedi gönderdi
Nebiliyim folat nedir blmem canimm da dgerler bu islerde nasil oluyor onuda blmiyorum bende hesapliyorum 6 bisanda 259du yari 3000 cikcak gbi geliyor bana hesap oyle Blmiyorum hic

Çok geçmiş olsun canım. Bende bugün fenayım ya. Midem bulanıyor çok halsizim. Kalkıp yemek yapmalıyım ama kalkamıyom yatıyorum öyle. :uykucu:

Tünaydın herkese
hayır canm rısklı degıl ama 2 kere cok sert olmasada dustum reflekslerımle ani hareketlerde bulundum halıyle korktumki suan dusuk felan yapmaktan cok korkuyorum dogru duzgun hastane yok hastaneye gıtsem cocugumu bırakacagım kımsem yok ynımda bu ıhtımaller olunca ınanın cokk korktum ALLAH hepimizi korusun
:)) ben 4 haftalık gebeymisim o zaman bilmeden günde 500-800 ip apliyordum,mekik çekiyordum evde dumble falan calisiyordum ,diyetteydim. Ogrenince önce ben de bir tırsmadım değil hani 🙈🙈 Ama doktorum bir şey olmaz dedi

Fazlası sakıncalı canım. Bişeyin içinde bence bir zararı yok

Back