2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yasayan var

bende yarin ilk defa gidicem canim sabah 9 da esimi razi ettim sonunda randevu aldim cok heyecanliyim umarim bi sorun cikmaz kalp atislarini duyar biraz rahatlarim en azindan
Oh be sonunda. İnşallah güzel haberlerle dön canım sabırsızlıkla bekliyorum

Pozisyonlara dikkat ederek birlestik biz iki ates bucuyuz o dursa ben duramam bi sıkıntı yasamadik . Düşük risklerinde onerilmiyor cinsel birliktelik ama bizler yinede korkuyoruz iste icinde can var nihayetinde tedirgin oluyosun

Pozisyonlara dikkat ederek birlestik biz iki ates bucuyuz o dursa ben duramam bi sıkıntı yasamadik . Düşük risklerinde onerilmiyor cinsel birliktelik ama bizler yinede korkuyoruz iste icinde can var nihayetinde tedirgin oluyosun
Hangi pozisyon öneriliyor hamilelikte valla bizde duruyordukta işte 20 günü buldu yapmayalı eni sonu olacaktı genede yaptık sayılmaz

Kızlar hamilelikle bi ilgisi yok ama bi soru sorcam.
Aptallık ettim ya. Kocam saçını traş etmiş o zaman üzerinde olan atletini sepete atmış bende bakmadan tüm kirlileri attım yıkadım makinede. Çıktıktan sonra farkettim. Gömleğimi giyindim kaşındırıyor. Ben bunlardan nasıl kurtula bilirim? Çok dikkatsiz davrandım ya

Valla canim bende sabirsizim bugun cabuk gecsin sen ne zaman gideceksin insallah guzel haber vermek nasip olur birbirimize

20sinden sonra dedi doktor. 1hafta var daha. Çok sabırsızlanıyorum yaaa inşallah canım çok amin

Canim kuruduktan sonra silkelemeyi yada elektirik supurgesiyle cektirmeyi dene derim biraz ugrastirici olur ama bir iki yikamadan sonra kalmaz

20sinden sonra dedi doktor. 1hafta var daha. Çok sabırsızlanıyorum yaaa inşallah canım çok amin
Zamanda gecmiyorki canim nasil bitecek bu sekiz ay disari cikip vakit gecirecek biseylerde yapamiyoruz dun aksam deprem oldu istanbulda ama ben nasilsa hic duymamisim Allahim bizi dogru yola dondursun

Canim kuruduktan sonra silkelemeyi yada elektirik supurgesiyle cektirmeyi dene derim biraz ugrastirici olur ama bir iki yikamadan sonra kalmaz
Silkeledim canım gitmedi ya. Elektrik süpürgesi iyi fikir onu denerim çok sağol canım

Zamanda gecmiyorki canim nasil bitecek bu sekiz ay disari cikip vakit gecirecek biseylerde yapamiyoruz dun aksam deprem oldu istanbulda ama ben nasilsa hic duymamisim Allahim bizi dogru yola dondursun

Ya ne diyosun? Kaç şiddetindeymiş? Rabbim yardımcımız olsun canım. Bu belaların hepsi geçsin inşallah bir an önce ya.

Ya ne diyosun? Kaç şiddetindeymiş? Rabbim yardımcımız olsun canım. Bu belaların hepsi geçsin inşallah bir an önce ya.
4.1 olmus canim duyanlar diyoki cok kotu bir ses vardi sese uyandik sallandi diyo ben nasil okadar agir dalmisim ki uykum cok hafiftir nefes alis sesine bile heman kalkarim sanirim bu hamilelik epey bi dengemi bozdu

4.1 olmus canim duyanlar diyoki cok kotu bir ses vardi sese uyandik sallandi diyo ben nasil okadar agir dalmisim ki uykum cok hafiftir nefes alis sesine bile heman kalkarim sanirim bu hamilelik epey bi dengemi bozdu

Evet hamileliktendir canım. Bende sabah kokuya uyandım ya kp yumurta kırmış kendisi için mutfak 1.katta ben 3.katta yatıyorum sanki odamda başucumda pişiriyor gibi kokuya uyandım midem kalktı. Yumurta kokusuna hiç tahammülüm yok bu ara ya. Şu an aklıma geldiğinde bile burnuma geliyor kokusu

Iki gundur agzimin icinde demir yalamis gibi bir tat var ve bogazimda bir yumru bisey takilmis gibi sanki bogaxima kadar yemis gibiyim bir turlu gecmedi bu his kizimdada olmustu devamli su icip duruyorum gecer diye ama gecmiyor

Yumurta deme canim bendede ayni ama kizim cok seviyor yedigi tek sey bu mecbur hasliyorum rafadan seviyor kendide yemedigi icin o halde yedirmeye calisiyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri yemege calisiyorum ama butung7n tadi gitmiyo agzimdan ilk hamileligimde tiksinmistim ozamandan beri yeni yeni yemeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…