• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ilk haftalar girmeyin dedi doktorum bize bi suree bebek için ben de esimde korkuyoruz 6 ay bekleme taraftariyim

6 ay da amma abarttın. 😂 Zaten sonra karnın hızla büyüyünce sıkıntı oluyor. 3-4 ayda gayet uygun bence bir sıkıntı yoksa. O aylarda zaten hormonlar tavan yapıyor duramazsın :KK8: ayrıca adamlara da yazık be :KK30:

bende sikinti yok ya adam zaten uzun yol soforu geldiginde acisini cikariyo 😁yicek ekmegi warsaaaaa hic bise engel olmaz doktor yasak etmedigi surece tabi😁
Doktorumuz bize yasakladı bende esimde 4 yil hasretle bekledik bisi olur die giremeyiz allah bize bagislasin saglicakla kucaklarimiza alalimm..🤦‍♀️

Kızlar bişey soracağım hamilelik sırasında yapmayı istemediğim bişey ama eşler malum istiyorlar ilişki sıkıntı olmuyor mu hamilelik döneminde?
Bana yapılabileceğini söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmaz dedi.sanirim doktordan doktora değişiyor tavsiyeler duruma bakıp soyluyor.

Kizlar böyle derin nefes aldıkça sol boşluğum da bi agri var sebebi nediiir sizce ☹

kizlar regl bitiminde yasanan iliskiden hamile kalinir mi.kalanlar oluyor mu.bilginiz var mi? regl dongusu 30-40 gun arasi degisken.

Aynen öyle canım. Ben bide eşimle hamilelik hakkında konuşmuyorum ama biriyle konuşmadan da duramıyorum o yüzden burda sizlerle konuşmak çok çok iyi geliyor. Eşim çok duygusal. Kalp atışını duymadan kendini kaptırmak istemiyor. Sütten ağzı yanmış bi kere. 6haftalıkken bebeğe okul bakıyordu artık sen düşün. Şimdi korkuyor. Anlıyorum onu da. İnşallah herşey yolunda gider de doya doya yaşarız bu güzel günlerimizi ❤🤗
Benim esimde ayni canim benimde iki tane bebegim oldu karnimda kalp atislari durdu dort aya kadar kimseye soylemiycez kizimda bilmiyor henuz Allah bunlara can sagligi versin kucagimiza almak nasip olsun🤲🤲

Kızlar bişey soracağım hamilelik sırasında yapmayı istemediğim bişey ama eşler malum istiyorlar ilişki sıkıntı olmuyor mu hamilelik döneminde?
Canim benim esim bana hamileyken dokunmaz piskolojik sanirim bisey olur korkusu bide goruyormus gibi hissediyorum diyo o yuzden rahatim yani🤭🤭

Kizlar böyle derin nefes aldıkça sol boşluğum da bi agri var sebebi nediiir sizce ☹
Az once banada oldu canim sanki bicak saplanir gibi uc dort kere ayagimi yukari cekme istegi olustu kahvalti hazirliyodum gelip oturdum simdi gecti kalkinca tekrar olurmu bilmiyorum endiselendim bu gece garip ruyalar gordum hayir olsun

Az once banada oldu canim sanki bicak saplanir gibi uc dort kere ayagimi yukari cekme istegi olustu kahvalti hazirliyodum gelip oturdum simdi gecti kalkinca tekrar olurmu bilmiyorum endiselendim bu gece garip ruyalar gordum hayir olsun
Doktorm sehir disinda gidemiyorum simdide yasak olduğu icin yarin yol iznimiz var ama bgun beklicem mecbur nefes aldikca kotu oluyorum

Ilk haftalar girmeyin dedi doktorum bize bi suree bebek için ben de esimde korkuyoruz 6 ay bekleme taraftariyim
Benim doktor bişey demedi bugüne kadar da yapmadık zaten bizde korkuyoruz dün oldu da tam birleşmeye izin vermedim bişey olsa milletin dilinden kurtulamayız

Bana yapılabileceğini söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmaz dedi.sanirim doktordan doktora değişiyor tavsiyeler duruma bakıp soyluyor.
Valla sormadım doktora benim eşimde erken boşalma sıkıntısı olduğu için yaptıktan sayılmaz biraz açık olacak ama ön sevişmeyle bitti birleşme bile olmadı bende korkuyorum bişey olur diye

Benim doktor bişey demedi bugüne kadar da yapmadık zaten bizde korkuyoruz dün oldu da tam birleşmeye izin vermedim bişey olsa milletin dilinden kurtulamayız
benim doktorum sakınca yoktur ama muhakkak korunarak olmalı dedi. Sperm girişi düşüğe sebep olabilirmiş. korunduğunuz sürece skıntı olmaz arkadaşlar

Back