Allha nasip ederse bu cumartesi gidecegim 7+0 da. Daha fazla beklemek istemiyorum hem akıntı problemim var ona da baktırmak için.Sokaga cıkma yasagı da olacak gerçi ama sorun olmaz heralde doktora gitcegimiz için :)
Yumurta deme canim bendede ayni ama kizim cok seviyor yedigi tek sey bu mecbur hasliyorum rafadan seviyor kendide yemedigi icin o halde yedirmeye calisiyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri yemege calisiyorum ama butung7n tadi gitmiyo agzimdan ilk hamileligimde tiksinmistim ozamandan beri yeni yeni yemeye calisiyorum
Ben sadece kızartma kokusundan tiksiniyorum ya. Rafadan yumurta bende seviyorum alerjim var yumurtaya. O yüzden alerji yapacak şeyler yemekten korkuyorum bu dönemlerde canım.
Neden bu kadar tedirginsin. Gebeliğin riskli mi? için rahat olsun. Allahin izni ile bir şey olmaz. Bazen stres, kotu bir sey olacakmis hissi de kotu seyler çağırır.. rahat ol sen
Tünaydın herkese
hayır canm rısklı degıl ama 2 kere cok sert olmasada dustum reflekslerımle ani hareketlerde bulundum halıyle korktumki suan dusuk felan yapmaktan cok korkuyorum dogru duzgun hastane yok hastaneye gıtsem cocugumu bırakacagım kımsem yok ynımda bu ıhtımaller olunca ınanın cokk korktum ALLAH hepimizi korusun
Iki gundur agzimin icinde demir yalamis gibi bir tat var ve bogazimda bir yumru bisey takilmis gibi sanki bogaxima kadar yemis gibiyim bir turlu gecmedi bu his kizimdada olmustu devamli su icip duruyorum gecer diye ama gecmiyor
O yumruyu bilirim yutkunma hissiii vardir bide surekli yutkunurken takilio sanki bisi su icerken yemek yerken bisi olmuyor dimi bende cektim onu hamile kaldigimi bilmedigim zamanlarda basladi daha yeni gecti sirke ve tuz lu su ile gargara yaptim ben canim
Evet ama randevu alırken sordum geçen hafta ne yaptınız diye normal bi şekilde randevularımız devam etti müşteri görümü yaptı doktorlarımız dedi hastane.Evime 10 dakika araba ile evin önünden gidip hastanenin önünde inecegiz.Randevuyu gösterince sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Hem pek kimse olmaz hastanede diye.
Evet ama randevu alırken sordum geçen hafta ne yaptınız diye normal bi şekilde randevularımız devam etti müşteri görümü yaptı doktorlarımız dedi hastane.Evime 10 dakika araba ile evin önünden gidip hastanenin önünde inecegiz.Randevuyu gösterince sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Hem pek kimse olmaz hastanede diye.
Dün ağladım ben biraz. Annemler başka şehirde ve görmedim uzum zamandır. Gidemiyorum da babam kronik rahatsız ve ben markette çalıştım 20 gün. Çok insanla bir aradaydım. Ağladım epey eşim yanıma geldi kameradan konuşursun dedi. Rahatlattı beni hormonlar devreye girdi yani bende
O yumruyu bilirim yutkunma hissiii vardir bide surekli yutkunurken takilio sanki bisi su icerken yemek yerken bisi olmuyor dimi bende cektim onu hamile kaldigimi bilmedigim zamanlarda basladi daha yeni gecti sirke ve tuz lu su ile gargara yaptim ben canim
Mesajım ve bildiri raporum var kuzum cok sagol öyle yaparız. Normalde hiç cıkmıyorum zaten boş bir günde gitmek daha risksiz olur İstanbul gibi bir yerde diye düşündüm :)
Ben kusmadim sende kusmazsin merk etmeee surekli yutkunmamaya bak kendinide dinlememeye bak canim daha kotu olursun geceleri daha fena oluyordu ben agliyordum o derce