Evet bana da doktor gelme demişti mayıs sonuna kadar ama geçen hafta kalp atışı duymak isyiorum diye yalvarmalarımdan sonra 25 nisan haftası gel peki dedi.
Benim esimde ayni canim benimde iki tane bebegim oldu karnimda kalp atislari durdu dort aya kadar kimseye soylemiycez kizimda bilmiyor henuz Allah bunlara can sagligi versin kucagimiza almak nasip olsun
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah benim sadece kv görümcem, annem babam biliyor. Başka kimseye söylemedik onlara da söyleme diye tembihledik. İnşallah büyüsün herşey yoluna girsin sonra söyleriz inşallah. Benim için zaten en önemlisi annemle babamın bilmesi. Gerisinin pek önemi yok.
Evet bana da doktor gelme demişti mayıs sonuna kadar ama geçen hafta kalp atışı duymak isyiorum diye yalvarmalarımdan sonra 25 nisan haftası gel peki dedi.
bende yarin ilk defa gidicem canim sabah 9 da esimi razi ettim sonunda randevu aldim cok heyecanliyim umarim bi sorun cikmaz kalp atislarini duyar biraz rahatlarim en azindan
Allha nasip ederse bu cumartesi gidecegim 7+0 da. Daha fazla beklemek istemiyorum hem akıntı problemim var ona da baktırmak için.Sokaga cıkma yasagı da olacak gerçi ama sorun olmaz heralde doktora gitcegimiz için :)
Benim doktor bişey demedi bugüne kadar da yapmadık zaten bizde korkuyoruz dün oldu da tam birleşmeye izin vermedim bişey olsa milletin dilinden kurtulamayız
bende yarin ilk defa gidicem canim sabah 9 da esimi razi ettim sonunda randevu aldim cok heyecanliyim umarim bi sorun cikmaz kalp atislarini duyar biraz rahatlarim en azindan
Aynen Bi kaç hafta daha toparlanmak lazım Allah tan eşim öyle zevkine düşkün değil o yüzden illa yapacağım demez kısmen izin veririm o da mecburi onlara da yazık
Aynen Bi kaç hafta daha toparlanmak lazım Allah tan eşim öyle zevkine düşkün değil o yüzden illa yapacağım demez kısmen izin veririm o da mecburi onlara da yazık