2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim doktorum sakınca yoktur ama muhakkak korunarak olmalı dedi. Sperm girişi düşüğe sebep olabilirmiş. korunduğunuz sürece skıntı olmaz arkadaşlar
Hımm zaten izin veremedim ilk başta da hamileliği kanamayla öğrendik zaten

Benim esimde ayni canim benimde iki tane bebegim oldu karnimda kalp atislari durdu dort aya kadar kimseye soylemiycez kizimda bilmiyor henuz Allah bunlara can sagligi versin kucagimiza almak nasip olsun
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah benim sadece kv görümcem, annem babam biliyor. Başka kimseye söylemedik onlara da söyleme diye tembihledik. İnşallah büyüsün herşey yoluna girsin sonra söyleriz inşallah. Benim için zaten en önemlisi annemle babamın bilmesi. Gerisinin pek önemi yok.

Yasayan var
Doktorm sehir disinda gidemiyorum simdide yasak olduğu icin yarin yol iznimiz var ama bgun beklicem mecbur nefes aldikca kotu oluyorum
bende yarin ilk defa gidicem canim sabah 9 da esimi razi ettim sonunda randevu aldim cok heyecanliyim umarim bi sorun cikmaz kalp atislarini duyar biraz rahatlarim en azindan

Kızlar içimizde kalp atışı duyabilen oldumu. Olduysa kaçıncı haftasında duydu.
Allha nasip ederse bu cumartesi gidecegim 7+0 da. Daha fazla beklemek istemiyorum hem akıntı problemim var ona da baktırmak için.Sokaga cıkma yasagı da olacak gerçi ama sorun olmaz heralde doktora gitcegimiz için :)

benim doktorum sakınca yoktur ama muhakkak korunarak olmalı dedi. Sperm girişi düşüğe sebep olabilirmiş. korunduğunuz sürece skıntı olmaz arkadaşlar
Bunu bilmiyordum ama olsun ben yine yapmam 3 sene bekledim bu melegi iki dakika zevk icin tehlikeye atamam

selam kızlar. 7+0 da kalp atışını duyan ama aynı zamanda haftası daha az çıkan oldu mu hiç?

Benim doktor bişey demedi bugüne kadar da yapmadık zaten bizde korkuyoruz dün oldu da tam birleşmeye izin vermedim bişey olsa milletin dilinden kurtulamayız
Canim yapmayın bence riske atmaya gerek yok

Yasayan var

bende yarin ilk defa gidicem canim sabah 9 da esimi razi ettim sonunda randevu aldim cok heyecanliyim umarim bi sorun cikmaz kalp atislarini duyar biraz rahatlarim en azindan
Ben keseyi gorcem henuz allah nasip ederse görebilirsek tabiki

Bunu bilmiyordum ama olsun ben yine yapmam 3 sene bekledim bu melegi iki dakika zevk icin tehlikeye atamam
Valla bende ayni kafadayım 10 haftasina kadr zaten her gebelik riskli allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsinnn

Arkadaslar listeye eklenmeyenlerde listeye eklensede toplam sayimizi bir gorsek kasim annelerin gecebilecekmiyiz merak ettim

Aynen Bi kaç hafta daha toparlanmak lazım Allah tan eşim öyle zevkine düşkün değil o yüzden illa yapacağım demez kısmen izin veririm o da mecburi onlara da yazık
Oylede bende korkuyorum canim yapcak bisi yok beklesinler biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…