- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 29
Ne guzel aymis bu Mart ayiBenim de evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay
Çarşambaya az kaldı.
Senin ultrasonuna da bakacağız, kesene bakacağız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel aymis bu Mart ayiBenim de evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay
Çarşambaya az kaldı.
Insalllaaaah canimmm insalllah adetime gore bgun 5 hafta 5 gunlukkkBenim de evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay
Çarşambaya az kaldı.
Aynen benimkide öyle hatta 1 kere sadece 1 gün bile değil.. Bende 5. Haftamdayım sanıyordum lekelenmenin olduğu gün 6+1 olduğumu öğrendim.o kanli lekelenme 5 haftalikken oldu 1 gun surdu sonra durdu
kese bu canim ama içinde suan henüz bebek görünmüyor benimde böyleydi çarşamba randevum var inşallah kalp atışını duyarız Endiselenme normal bir durum.Eki Görüntüle 2619019 boyle gozuktu bebekmi kesemi bilmiyorum
çok tsk ederim canimGuzel canim cok guzelsin
6+1demi akintin oldu?Benim de evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay
Çarşambaya az kaldı.
InşaAllahkese bu canim ama içinde suan henüz bebek görünmüyor benimde böyleydi çarşamba randevum var inşallah kalp atışını duyarız Endiselenme normal bir durum.
çok tsk ederim canim ❤
6+1demi akintin oldu?
Doktor banada sordu kahverengi falan akintin oldumu diye yok dedim
oyy masallah ya kalp atisi falan duysunuzmuAynen benimkide öyle hatta 1 kere sadece 1 gün bile değil.. Bende 5. Haftamdayım sanıyordum lekelenmenin olduğu gün 6+1 olduğumu öğrendim.
oyy masallah ya kalp atisi falan duysunuzmu
hey masallaahhhhh darisi bizlere olsun insallahEvet karından kalp atışını duyduk çok şükür.
İnşallahhh..hey masallaahhhhh darisi bizlere olsun insallah
Xoş geldin bebişi yoxsa keseni? Bebişi gördünse eyer ürek döyüntüsünü eşitdin? Boşver hcgni uje hesablama esas uzidiSelam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?
cok haklisin butun bunlari dusunuyorum cigerim yaniyo sen dogru konusuyosun onlarca cocuk hasrrtiyle yananlar war laflarin tokat gibi carpti ama sanirim iyi geldi psikolojikmen kafayi yicem dusunmekten
Kız biz anlamıyoruz böyle yazınca.Xoş geldin bebişi yoxsa keseni? Bebişi gördünse eyer ürek döyüntüsünü eşitdin? Boşver hcgni uje hesablama esas uzidi
Ay bende gordum onu yaaa kusmaktann bebegini aldirmis kadina bal yarabbim allahim sen buyukkksuuunnCanım silkinip kendine gel diye öyle sert yazdım. Bide gece o paylaşımı görünce sinirden ne yapacağımı bilemedim. Hakkını helal et. İnşallah tez zamanda toparlanırsın.
Canım silkinip kendine gel diye öyle sert yazdım. Bide gece o paylaşımı görünce sinirden ne yapacağımı bilemedim. Hakkını helal et. İnşallah tez zamanda toparlanırsın.
Kız biz anlamıyoruz böyle yazınca.
Bende hep okumaya çalışıyorum