- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
Mercimek
Aay maşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mercimek
Ben sonuç alma barkotunu aldım canım kendim netten bakıyorum sonra kendi doktoruma götürüyorum ben özel muayenehaneye gittiğim için daha önceden istediği testleri yaptırıp gidiyorum orada yaptırılmıyor sonuçları 21 inde götüreceğim doktora inşallahCanim senin dun atiıklarını ben verdim degerlerime netten baktığımda seninkiler ile ayniydi doktorun arar merk etme gayet iyi demisti benim doktor
Masalllaah canim senin bat tarihinn zamandiMercimek
bende belki bunu demek istedi falanBen okuyorum ama hiçbişey anlamıyorum. Bi hcg falan yakalarsam arada onu anlıyorum.
bende belki bunu demek istedi falan
Gözün aydın canım bebeği görmesine rağmen beta ya tekrar neden baktılar kiSelam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?
Banada verdiler sonuc alma kağıdını da ben bakmistim doktorum da ariycam ben seni demisti aradi bilgilendirdi canimBen sonuç alma barkotunu aldım canım kendim netten bakıyorum sonra kendi doktoruma götürüyorum ben özel muayenehaneye gittiğim için daha önceden istediği testleri yaptırıp gidiyorum orada yaptırılmıyor sonuçları 21 inde götüreceğim doktora inşallah
Âdet tarih en son 4 Mart ama geç döllenmisMasalllaah canim senin bat tarihinn zamandi
5+4yim doktor artisa bakmamiz lazım dedi bisey daha gorunuyor boru hamileliyi olabilir ya da sarı cisim
Kız biz anlamıyoruz böyle yazınca.
Benimde 4 mart carsamba gidicem bende insalllaaah görürüm suan adete gore 5+5 gunlugum amaa bende buyuk ihtimal gec dollenme suan nekdrliksiniz siz canim nezaman kalp atisi icin gidiceksinÂdet tarih en son 4 Mart ama geç döllenmis
Ay bende gordum onu yaaa kusmaktann bebegini aldirmis kadina bal yarabbim allahim sen buyukkksuuunn
Şu istifra edince aldıran dimi? 5 dk evvel okudum hala şoktayım..
Aminnnn canim aminnnBöyleleri hamile kalıyor işte şıp diye. Rabbim bizi günaha girmekten korusun. Katil kadın bide hamilemiyim diye soruyor burda.
Al benden de o kadar. Ama çarşambaya randevu aldım. Muayenehaneye gideceğim için biraz daha rahat gibiyim. hastanelerden korkuyorum :,(iyimis wala masallah diyelim darisi bizlere olsun bakalim ben virus nedeniyle korkuyorum aslinda gitmeye
Bebek kesesi bu maşallah.Eki Görüntüle 2619019 boyle gozuktu bebekmi kesemi bilmiyorum
Ben sağlık ocağında baktıriyorum kimse de aramıyor beni canımBanada verdiler sonuc alma kağıdını da ben bakmistim doktorum da ariycam ben seni demisti aradi bilgilendirdi canim
Canım bu cevabı sana ancak doktorun verebilir. Her bünyeye göre bhcg değeri farklı olabilir, ayrıca her haftaya göre bhcg değeri de aynı olmaz. Örneğin 5 haftalık bir hamile kadının bhcg değeri ile bir başkasının aynı olmaz. Bebeğini ultrasonda görmüşsün bence artık bhcg değeriyle falan uğraşma.Selam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?
Canım hayırlı olsun, "keseyi" gormuşsunuz. Yalnız ben tekrar edeceğim ama bu soruları neden doktoruna sormuyorsun ki :) bu arada rahimde iki kese yok şuan, elinde tek kesenin iki ayrı görüntüsü var. ultrason resimleri hep böyle veriliyor zaten genelde.Eki Görüntüle 2619019 boyle gozuktu bebekmi kesemi bilmiyorum
Maaşallah hayırlı olsunMercimek
Kese diyo kizlar doktor bisey demedi 1hafta sonra kalp için gel dediKız gayet anlaşılır aslında bebek mi kese mi dedim. Kalp atışını duydun mu dedim. Hcgyi boşver önemlisi ultrason dedim
Ben hastanede doktorum isdedi doktorum aricam dedi canim saglik ocagina daha gitmedimBen sağlık ocağında baktıriyorum kimse de aramıyor beni canım