2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şükretmek yerine aman aman istediğim bi bebek değildi diyosun. Çocuğun olmuyordu Rabbin sana mucize vermiş daha ne istiyorsun. Biz insanlar niye bu kadar nankörüz. Gece de bi konu okudum. 8.haftada kusmalara dayanamayıp kürtaj yaptırdım 35 gün geçti üstünden testler pozitif sizce hamile olabilirmiyim diyor. İnşallah hamile değilsindir de senelerce evlat hasreti çekersin de anlarsın senin o canına kıydığın için millet herşeyini verir dedim. Rabbim benim sabrımı mı sınıyor nedir. Senin için demiycem ama. Yeni hamile kalmışsın psikolojini hemen toparla . 20 sene çocuk hasretiyle hergün gözyaşı dökenler var yat kalk şükret çocuğun olmazken Rabbin sana ne büyük mucize vermiş diye.
cok haklisin butun bunlari dusunuyorum cigerim yaniyo sen dogru konusuyosun onlarca cocuk hasrrtiyle yananlar war laflarin tokat gibi carpti ama sanirim iyi geldi psikolojikmen kafayi yicem dusunmekten

Ya ilk öğrendiğimde ben de karışık şeyler hissettim...bi dakka ya ben şu an bebek istiyor muydum...eyvah hayatim kisitlanacak...vs... diye ..ama konuştuğum bir kaç kişi beklemediğin anda öğrenince karışık duygular yaşarsın demişti...zamanla bende fikre alıştım. Hatta bir terslik olmasin falan diye dikkat etmeye basliyorsub zamanla...mutlu oluyorsun..Seni anlıyorum. Merak etme. Endişe de etme.
bak beni guzel anlamissin yillardir guwenlik gorewlisiyim oglumda buyudu istedigim gibi yer icer gezerim ne biliyim bi an ogrenince şok oldum rabbim isteyen hakeden herkese.nasip etsin tabi yine cok sukur bugunlerimize

Selam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?

Hayırlı olsun. 😍
Değer kişiden kişiye değişebiliyor canım. 6. Haftadaymışsın korkulacak kadar az veya öyle ultra çok değil değerin. Bir sıkıntı olsaydı doktorun ikaz ederdi zaten. 😊

Hayırlı olsun. 😍
Değer kişiden kişiye değişebiliyor canım. 6. Haftadaymışsın korkulacak kadar az veya öyle ultra çok değil değerin. Bir sıkıntı olsaydı doktorun ikaz ederdi zaten. 😊
5+4yim doktor artisa bakmamiz lazım dedi bisey daha gorunuyor boru hamileliyi olabilir ya da sarı cisim

5+4yim doktor artisa bakmamiz lazım dedi bisey daha gorunuyor boru hamileliyi olabilir ya da sarı cisim

İnşallah güzel şekilde artar canım.
Benim 5*+bilmemkaç olduğunda 8bindi değerim. Mol gebelik çıkacak diye çok korktum. Hcgnin çok yüksek olması problem olabiliyor Allah mufaza. Ultrason fotoğrafın var mı canım?

İnşallah güzel şekilde artar canım.
Benim 5*+bilmemkaç olduğunda 8bindi değerim. Mol gebelik çıkacak diye çok korktum. Hcgnin çok yüksek olması problem olabiliyor Allah mufaza. Ultrason fotoğrafın var mı canım?
InşaAllah her şey iyi olur mol gebelik olmaz ama sagliksiz bir ikiz olabilir diye korkuyorum bende
Senin karindan gozuktumu?

Merhaba hanımlar konuyu çok severek okudum bütün akşam benimde bat dündü olmadı bu sabahta korkarak gidip baktım yine yoktu inşallah bende aranızda yerimi alabilirim 🥰 adet veya gebelik hiç bi belirtim yok sadece dün bi kaç defa kasık batması yaşadım göğüs ağrım yok. Dualarınızı bekliyorum 💓

Merhaba hanımlar konuyu çok severek okudum bütün akşam benimde bat dündü olmadı bu sabahta korkarak gidip baktım yine yoktu inşallah bende aranızda yerimi alabilirim 🥰 adet veya gebelik hiç bi belirtim yok sadece dün bi kaç defa kasık batması yaşadım göğüs ağrım yok. Dualarınızı bekliyorum 💓
Aralik anneleri.olarak senide aramizda gormekten mutluluk duyariz hemen gelesin insalllaaaah canim ❤🤲🏻

Benim karindan neden gorunmedi o zaman vajinalda göründü ama haftasina uygun dedi doktor anlayamadim

Olabilir bunlar çok spesifik durumlar. Her anne her bebek farklı. Birinin karından gördüğünü diğeri vajinal görür, diğerinin kalbini duyduğu vakitte keseyi bekler. Her hamilelik kendine özel. Doktor haftaya uygun dediyse sorun yoktur kendini strese sokma. İkiz de değildir, sağlıksız da değildir. Korkutma kendini.:KK36:

X