- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 29
Bi tane daha bisey goruyormus boruda o yuzdenGözün aydın canım bebeği görmesine rağmen beta ya tekrar neden baktılar ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tane daha bisey goruyormus boruda o yuzdenGözün aydın canım bebeği görmesine rağmen beta ya tekrar neden baktılar ki
Kesinlikle canım birde ilk saatleri alırsan o hijyeni hissediyorsun ben gittiğimde 1 eşim 1 doktor 1 sekreter 1 de ben vardım kimse yoktu ve gayet rahattı korkma hiçAl benden de o kadar. Ama çarşambaya randevu aldım. Muayenehaneye gideceğim için biraz daha rahat gibiyim. hastanelerden korkuyorum :,(
Hmm anladım canım sen kendini ferah tut stres yapma.. Herhangi bir olumsuzluk olsa doktor mutlaka sana bilgi verirdiBi tane daha bisey goruyormus boruda o yuzden
TünaydınHerkese tünaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşaallah
Tünaydın canim ben yine uyucam herhlde uyku bastirdiiiiiiii gozlerim kapanıyorHerkese tünaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşaallah
Aminnnnnn canimHerkes yazdıkça heyecanlanıyorum. Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Kısa bir uyku uyuyabilirsin canım am şahsen benim uyku duzenim çok bozuldu nasıl olacak böyle bilemiyorumTünaydın canim ben yine uyucam herhlde uyku bastirdiiiiiiii gozlerim kapanıyor
yok canim ne demek ne hakki ben alinmadim bencillik yaptigimin farkina waramamisim ben ozur dilerim asıl cok tesekkur ederimbana boyle bise lazimmis ❤❤Canım silkinip kendine gel diye öyle sert yazdım. Bide gece o paylaşımı görünce sinirden ne yapacağımı bilemedim. Hakkını helal et. İnşallah tez zamanda toparlanırsın.
Uyucam herhlde bastırdı dunde bu saatlerde bastirdi gene bu saatlerde bastirrdiiiiiKısa bir uyku uyuyabilirsin canım am şahsen benim uyku duzenim çok bozuldu nasıl olacak böyle bilemiyorum
sorma yaa bakalim nasipse belki bu hafta bende giderim izin gunume dwnk getirmem lazim cuma cumartesi izinliyimAl benden de o kadar. Ama çarşambaya randevu aldım. Muayenehaneye gideceğim için biraz daha rahat gibiyim. hastanelerden korkuyorum :,(
Teşekkür ederim canım rahatladım biraz allah sağlıkla kucagımıza alacağımız günü nasip etsin insallahGöğüs hassasiyeti benim de geçti, bu durum çok normalmiş merak etme. İçini ferah tut gece uykuda farkında olmadan gerindiğimde, karnımı çok germiş gibi hissederek uyanıyorum birden korkarak. Hepimizde oluyor sanırım bu durumlar. Endişe etme
Kız gayet anlaşılır aslında bebek mi kese mi dedim. Kalp atışını duydun mu dedim. Hcgyi boşver önemlisi ultrason dedim
Evet ya ben hala kendime gelemedim.
Hanımlar sabah yazmıştım adet günüm dündü olmadım bugünde olmadım diye az önce kahverengi bi akıntı farkettim su gibiydi . Kıvamlı değildi umarım anlatabildim sizce ne olabilir doktora yarın gidebilicem en erken idrar testide akşam yapabilirim
Boruya o nece baxa biler ki? Borudaki birşeyi nece göre biler. Seni suallara boğmaqdan başqa heçne etmiyib hekiminBi tane daha bisey goruyormus boruda o yuzden
İnşallah öyledir daha önce bir kimyasal yaşadım o yüzden çok tedirginimKahverengi olan yerleşme kanaması olabiliyor canım.
İnşallah öyledir daha önce bir kimyasal yaşadım o yüzden çok tedirginim
Nerde hangi topikte ben gormedim ama kadina icten ice cok kizdim yazik gunah Allah nasil biliyorsa oyle yapsin ben 3 senedir her hastalandigimda agliyodum bir cocugum olmasina ragmen ikinci olmuyor diyAminnnn canim aminnn