Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gittik hastaneye kese görüldü 4 haftalık dedi sat a göre 6 hafta 5 günlük demkki geç dönlenme olmuş 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışı bebek icin
Kızlar gittik hastaneye kese görüldü 4 haftalık dedi sat a göre 6 hafta 5 günlük demkki geç dönlenme olmuş 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışı bebek icin
Merhaba bayanlar biraz geç kalmışım ama bende 2020 Ağustos annesi olacağım inş 2018 Ağustos annesi olacaktım ama rabbim inş 2sene sonra aynı ayda nasip edecek bana
Canım sen haftaya çok rahat görürsün keseyi. Ben sıkışık gitmek için o kadar su içmiştim ama sıkışmamışım Sabah uyandığında wcye gitmeden doktora git ben yapamadım sen yap:))
Merhaba bayanlar biraz geç kalmışım ama bende 2020 Ağustos annesi olacağım inş 2018 Ağustos annesi olacaktım ama rabbim inş 2sene sonra aynı ayda nasip edecek bana