• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Osman Gönülal'ın bununla ilgili bir videosu vardı bakın bir.
Benim oğlumda da hırıltı var. Prematüre doğduğu için olan bir şeymiş, trakeomalazi dedi doktoru. Zamanla geçecekmiş.
Çok teşekkür ederim 🫶 nasıl peki şimdi oğlun daha iyi mi azaldı mı hırıltısı ya da balgamı da var mı

Güzel korkma o zaman karnı tok ki emmek istemiyor uyuyor diyorsun e aç olan bebek ağlar uyumaz.
Aslında ağlıyor ama meme istemiyor. İki piş piş yapınca gözleri gitmeye başlıyor bende uykusu olduğu için emmek istemiyor diye düşündüm ama birkaç kere başımıza geldi bu. Uykusunu tam alamadığı için yapıyor sanırım doktora sormam lazım

Aslında ağlıyor ama meme istemiyor. İki piş piş yapınca gözleri gitmeye başlıyor bende uykusu olduğu için emmek istemiyor diye düşündüm ama birkaç kere başımıza geldi bu. Uykusunu tam alamadığı için yapıyor sanırım doktora sormam lazım
Doktora danışmak daha iyi tabii. Bebeğin düzenli kilo alışı, günde kaç kez kaka ve idrar yaptığına bakarak doyduğu anlaşılır.

Back